Ayrılan Anne-Babanın çocuğu olmak...

• Konu Sahibi Konu Sahibi sibi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sibi

aŞkBöCeğimm
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
400
1
96
Almanya
annemle babam ayrildiginda 15 yasimdaydim ve bu durumu cok cabuk kabullenebilmistim. suan 22 yasimdayim fakat artik bazi seyler beni inciltmeye basladi. az önce annemle kavga ettik ve sebebimiz ise; annem bi kac ay sonra evlenicek ve bizim aile fotograf albümüzdeki bi kac fotoyu almak istedigini söylemesiyle basladi. benim icin okadar degerli ki fotolarimiz onlara gözüm gibi baktim. ailemin parcalandigini düsündügüm an ve kendimi yalniz hissettigim her an onlarla kendimi avutmustum. :çok üzgünüm: fakat annem o guzelim ani dolu albumun icinden fotolar almak istiyor. fotolar cikabilecek durumda olsa neyse fakat hepsi albume yapistirildi ve cok eskiler yani %100 yirtilir cikarirken. tüm akrabaglarimizin, ablamin, kardesimin ve benim kucukluk hallerimiz var. gözlerimin icinin guldugu anlarin fotolari var ve ben bu albumun yirtilmasini istemiyorum. arkadaslar, ablalarim size göre cokmu abartiyorum? suan okadar bi duygu yogunlugu icindeyim ki hic bir sey düsünemiyorum sadece cok kirildim ve incildim. anneme alamazsin dedim fakat hic orali olmadi bile görürsün alirmiyim almazmiyim dedi :çok üzgünüm: kendi genclik fotoalbumunu zaten alicak giderken bari bizim anilarimiza dokunmasin istiyorum senağlama onlar ayrildi diye bizdemi anilarimizdan ayrilcaz sanki hic aile olmamis gibimi davranicaz senağlama

Son düzenleme:
Güzelim, benim de ailem ayrıldı, 17 yaşımdaydım. Ve ben de şuan seninle aynı yaştayım. Bazen anneme cok kızıyorum bazen onu da anlıyorum, sonucta onun hayatı. Abim cok kızıyor, kabullenmedi hic bir zaman ve beni bile sucluyor yeri geldimi..Erkektir sonucta haklı da bence.. En guzel, ve en ihtiyac duydugumuz anlarımız babasız geçti.. Babam ayrı olsa bile gorusemiyecek durumda degilim tabi ama gorusmedim ayrıldıktan sonra cunku babamı suclu buldum. Simdi ise annemi buluyorum. Annem, ne zaman bu konu acılsa dellenir, senin annen gibi.. Hatırlamak istemiyorlar, unutmak istiyorlar belli ki.. Ben çok çetrefilli geçirdim yıllarımı ama gel gör ki değmedi, yıllarım bomboş geçti.. Sen kendi hayatına bakacaksın. Fani dünya....Yarın ne olacak bilinmez.. Herkes kendi hayatını ve kaderini yaşar tatlım bunu unutma emi??sengözlerimebaksanab

evet bende öyle dusunuyorum canim benimde yillarim bu yasima kadar bombos gecti bunuda annemin bizim yalniz kalicagimizi düsünmeyip evlenmesiyle farkettim. (
yazdiklarin bi nebze iyi geldi canim bu sorunlari yasayanin tek ben olmadigimi daha iyi anladim. cok tesekkur ederim.

iyi gelmesine sewindim cnmcm
kaydirigubbakcemile5

.............

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne diyorsun sen 15 miş 17 miş benimkiler 8 yaşındayken ayrıldı. Babam fabrikatördü ama ben annemle açtım Babama gidince jambonları sofrada görünce ruh halimi düşün. İster inanın ister inanma biz annemle çaydanlıkta ki buharla ısınıyorduk. Suyumuz kesildide bilmem kaç zaman komşulardan su dilendik. Annem ruh hastası oldu bilinci gitti benim ruh halimi düşünsene... Senin ki neeedir ki ????Kes o sayfayı makasla al sakla. Babannemlere gittiğim de resimlerden annemin yırtıldığını görürdüm. kaldırmazları ruh halimi düşünsene .22 sın sakın amaaan sakın bunu kafana takma sonra mutlulukla mutsuzluk arasın da gelir gidersin hayatım şimdi neredeyse mükemmel ama ben bilmediğim bi kin doluyum.... Sakın bunu mesele etme haa!!! bu arada babam olduğu halde babasız diye kovulduğumu kızına bu kızla oynamayacaksın diye bağıran babaları da söyleyeyim..................................

kıyamam sana inş bundan sonra kendi kurduğun ailenle çok ama çok mutlu olursunsenağlama

senağlamasenağlama canim ya cok üzüldüm insallah bundan sonra hayatinda hep mutlu olursun. haklisin bu tür seyleri büyütmemem lazim ki benim cektigim düsündügüm seninkilerin yaninda hic kalir :çok üzgünüm:

arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim aklimin basina gelmesini, biraz daha olgun düsünmemi sagladiniz a.s.a.s.a.s.
. tekrar tesekkurler

Son düzenleme:
benımkılerde ayrı ve benımkıde evlenıck senı çok ıyı anlıyorum ınan:a015:

inşallah kendin mutluluklar yaşar kendine yeni bir aile albümü oluşturursun...sıkma canını allah yardımcın olur....

benımde annemle babam ayrı hatta 2 yıl oldu we babam ewli hatta we hatta cocugu bıle war ............
ama hayat işte her zaman hersey yolunda gıtmıyor herkes belkı boyle daha mutlu ama kendı ailemın bır arada olmasınıda istemıyor diilim yanı bazen cok koyuyor içim acıyor ama katlanmak zorundayım allah anneme we babama mutlu uzun ömürler wersin inşallah belkı hakkımızda hayırlısı olan da buydu bilemiyorum ............

Bosanmalar oluyor olmasinada, hep cocuklara oluyor olan ...Rabbim kimsenin yuvasini bozmasin....Rabbim sabirlar versin...:teselli:

Son düzenleme:

Allah bundan sonraki hayatinda mutlu,huzurlu etsin guzelim esin ve bebeginle sositososito

her sorunda boşanmayı önerenler okuyun bu sayfalarıkötükedihüso
olan çocuklara oluyor anne baba bir şekilde hayata devam ediyor
canım haklısın o fotoğraflar senin için çok kıymetli annenin bunu anlayışla karşılaması gerekiyor
ya da resimleri çoğaltma imkanınız varsa çoğaltın
kleshtina sanada çok üzüldüm Rabbim senide yuvanda daim etsin:teselli:
sevgiyle kalına.s.

canım resimleri çoğaltma inkanın varsa çoğalttır.
eğer albümden çıkamayacak durumdaysa da dijital makinayla fotolarını çekerek o şekilde çoğaltma yapabilirsin belki..

benım annem babamda ben 3 yasındayken bosanmsılar
her ıkısıde yenıden evlenıp hayatlarını kurdular,cocuları olduu
arada kalan abım ve ben olduk
okul zamanı babamda kalıyordum hafta sonu anneme gıdıyordum
zor zamanlardı ama ınsan alısıyor sanırım
okul bıtınce annemde kalmaya basladım hep
babama zıyaretlerım devam edıyordu tabı
her ıkısınınde evlendıgı kısılerle aram ıyıydı
hee ufak tefek tartısmalar olmadı degıl tabı kıı
kendı anne babamızla sorunlar olmuyormu sankı
ama dedıgım gıbı ınsan alısıyorr
ben nasıl evlenıcem,benı kımden ıstıcekler,dugunu nasıl yaparız annem babam bıraraya gelmek ıstemezlerse nolur ne bıter dıye cok dusunmustum
annemden ıstedıler benı,babamlada tanıstırmıstım
babam ve cevresı ıcın nıkah yaptık
annem ve cevresı ıcınde aksam dugun yaptık
hıc bır sorun yasanmadı bıttı cok sukur
tabı o zamanlar esıme bır kez daha asık olmustum
sonucta herkesın kabul edebılecegı bır sey degıldı
Allah bın kere razı olsunn
onun ıcın canım sende kendını cok fazla uzme
ınan hersey olucagına varıyor
sen yeterkı olumlu dusun ve kendı ayakların ustunde durmaya calıs
Allah sanada herseyın en hayırlısı nasıp etsın
ben sımdı yuvama oyle bır sahı cıkıyorum kı emınım sende aynısını yapıcaksın
resım konusuna gelınce albumu fotografcıya goturulsen sanırım onlar yardımcı olabılır sana
en azından daha az zarar vererek cıkartıp cogaltabılırler
hersey gonlunce olsunnna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…