Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim önde 3 dişim çok ayrık herkes bişey yok onda diyo ama ben çok rahatsız oluyorum doktora gitcem ama korkuyorum telmi takarlar yoksa dişmi koyarlar hiç bi bilgim yok bilgisi olan yazablrmi?
benim önde 3 dişim çok ayrık herkes bişey yok onda diyo ama ben çok rahatsız oluyorum doktora gitcem ama korkuyorum telmi takarlar yoksa dişmi koyarlar hiç bi bilgim yok bilgisi olan yazablrmi?
canım ayrıksa dişlerin ortodontik tedavi ile halolur yani tel takarlar..benimde boşluklar vardı ama küçüktü boşluklarım ortodontiste gittim damaklıklı tel verdi bana şu an hala kullanmaktayım takılıp çıkarılabilen bişey zaten..sadece yemek yerken çıkarıyorum ben..1 senede düzeleceğini söyledi doktorum..bence en yakın zamanda bir ortodontiste başvur sorununa göre bişey yaparlar sanada