- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
-
- Konu Sahibi Pearl whites
canım bence içine nasıl sinecekse oyle yap. ben olsam birleştirirdim uzun da olsa çünkü ben geniş salonları seviyorum masamda orda olsun koltuk takımımda tv unitemde orda olsun isterim. sen illede boyle istiyorum diye tutturmuyorsan şayet dediğin gibide olabilir
canım illa çevrende gördüğün şeylerimi uygulamak doğru..asla yanlış bi fikir bu..sen kendine bak kendi zevkine ve kullanışına bak...herkesin evi farklı odası farklı..bence çok iyi düşünmüşsün..kaldı ki salonlara masa konsol falan konulunca daracık bi alan yaratılıyor ve kullanışı baya zor...üstelik salonun tertemiz durur ve yiyecek kırıntıları yemek kokusu olmaz..rahatca yemek odanda yersniz yemeğinizi..hem ne demişler adı üstünde yemek odası :) ayrı bi oda... herkes öyle yapmıyor olabilir ki herkesin senin gibi geniş evi bol odaları yok..olsa yapar herkes..sen yap öyle bence..mesela benim salonumda çok dar koltuklarım anca sığdı..mecburen masamı antreye koydum..senin gibi ayrı odam da yok..antrede bile memnun kaldım..kullanışlı oldu..dökülen kıypıntılar falan orda kalıyor salonuma dağılmıor..sen herkese değil kendi kullanışına bakk canım..
benimkide 3+1 ve bende aynı sekilde düşünüyorum canım hiç düşünmeden yapabilirsin gayette hos olur. ve ben yemek odasına tv koymayacağım. yemek yerken herkes birbiriyle sohbet etsin diye. teknoloji sokmayacağım o odaya :))) iletişim çok önemli aile içi. herzaman bunu savunurum. oturma odasıda misafir odasıda bir olacak. herkes orada oturacak bizde misafirde. biri şimdilik camasır odası olacak ilerisi için bebek odası yapacağız diğeride malum yatak odamız olacak :))
canım inan evim uygun olsa bende isterdim ayrı yemek odası ne kadar güzel olur.hatta eğer imkanın varsa yemek odasını mutfağın yanındaki odayı yap ve duvarın bir bölümünü kırıp servis penceresi açtır. o zaman işlerin çok kolaylaşır.
ah ahh tek hayalimdir desem yalan değil ama bir türlü olmuyor 7 odalı eve geldim yine yapamadıım düşünsene eve yemeğe gelecek msfrleri sofra hazır bekliyor ama onlar görmüyorlar ne güzel bence hiç düşünme derim....
canım benim salonumda hepsini almıyordu mutfagımın yanındaki odayı yemek odası yaptım hiçte pişman değilim kalabalık bir misafirim geldiğinde çok rahat oluyor salona taşımak yerine yemek odası daha rahat oldu zaten burda kiracıyım inşallah kendi evime çıkarsam yeni evimdede öyle yapmak isterim evimin resimlerini koymuştum görmek istersen bakabilirsin