canım ben de sendenim...benim eşimde de bu huy var,ilk başlarda ben de diğer arkadaşların sana tavsiye ettiği gibi ben de kalkıp yanına gidiyodum,sırnaşıyodum,ben senden ayrı yatamam falan diyodum,küçücük yer de olsa yanına sıkışmaya çalışıyodum çünkü ben annemden babamdan asla öyle bi şey görmedim...çok ağır hastalık olmadıkça asla ayrı yatmazlar ve annem buna çok önem verir,beni de hep uyarırdı sakın kocandan ayrı yatma diye...
neyse işte ben binbir türlü cilve yaparım beyefendi bazen lütfeder gelir bazen de daha fazla sinirlenir iyice inada bindirir gelmezdi...
şimdi ben de alıştım,çok da umrumda diyorum gerine gerine yatıyorum...çünkü adam alışmış,ne yapayım yalvarayım mı?yalvarsam da faydası olmaz,çocuk gibi saçma sapan hareketler bence...
benimki anasından babasından öyle görmüş galiba ,çünkü 2 kaynım var onlar da öyle...kavga etmeye gerek yok,canları nerde isterse orda yatıyorlar
klava:
benim ki mesela geçen sene bütün yaz salonda yattı,hava çok sıcaktı ya,klima var diye bütün yaz salondaydı...ben de bi kaç yattım baktım rahat edemiyorum gene geçtim kendi yatağıma,ne yapayım yani...şimdi de hamileliğimi bahane ediyo,çok deli yatıyomuş da karnıma vurmaktan korkuyomuş...amaaan alışmış bu böyle gider...ben artık hiç sallamıyorum...ama inşallah seninki düzelir,benimkinin oluşu böyle demek ki :içelim: