- Konu Sahibi Elis
sanin özürüne bu sekilde cvp vererek gercekten buyuk eseklik etmis ama uzulme inan hepimiz evliliklerimizde boyle seyler yasiyoruz erkekler kizgin olunca ne dediklerini bilmiyorlar bazen.Kadinlarda daha kirilgan tabi dediklerini aylarca hatta yillarca unutmayiz icimize oturur.Hatta her firsatini yakaladigimizdada sokuveririz lafi sende boyle demistin diye sonra yine bi kavga.Bak arkadasim seni cok iyi anliyorum senden ayri yatmasindan cok onun bu tavri seni kirip incitiyor.Sende onunla olgilenme özürdiledikce bi taraflari kalkiyor.O arabasini alip gidiyosa sende bin bi otobuse taksiye artik ne olursa git bi yerlere o eve dondukten sonra git eve bisey sorarsada cvp bile verme.Valla biz gecenlerde kavga ettik esimin bi tarafinda bile olmaz o durumlarda onceden aglardim sizlardim hasta ederdim kendimi.Simdide aglayip sizliyorum ama daha fazla sinirimden.cumartesiydi o genelde ogleye kadar calisir bende temizlik yaparim isten gelincede alisverise gideriz.bende bi alisveris listesi yaptim bunlari al diye bastim gittim alisveris merkezine arkadasimla bulustum gezdik tozduk kafami dagittim boylece insan daha az dusunuyo sorunlari.Eve dondum nerdeydin diye soruyo isim vardi dedim girdim yatak odasina birazda o sinir olsun.sonra yavas yavas yumusadi.Sende boyle seyler yap.Cocuklarinda varmis al cocuklari git bi yerlere merak etsin biraz bakalim.:içelim: