Ayrı ev ❤❤

-Gzmlkz-

❤İşimiz Allah'a Kalmışsa Olmuş Bil..❤
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
1.063
864
Merhabalar 5 senelik evliyim evlendigimden beri esimin ailesiyle yasiyorum allah nasip ederse 7 8 ay sonra ayri eve cikacagiz. Ogluma sunnet dugunu yapmak istiyoruz ordan takilan altin para vs. Larla esya almayi dusunuyoruz ama bu konuda acemiyim hic kendime ait esyam olmadigi icin siz fikir verin bana kiraya cikacagiz.. Salon takimi almak istiyorum koltuk masa unite sehpa gumusluk. Ogluma oda yapicaz insallah yatagi var ama halisi tulu perdesi dolabi calisma masasi alinir yine. Hic ceyizim yok catal kasigim halim tulum perdem hic birseyim yok sifirdan baslicaz herseye mutfak icin beyaz esya bulasik camasir makinesi set ustu buzdolabi vs sizce hepsi icin nekadar para olmasi lazim elimizde fikir verirseniz sevinirim. ❤❤

Aaay içim kıpır kıpır olduuu. ❤❤
Hayırlı olsun şimdiden.
Söyleyebileceğim şey Karaca'nın tencereleri artık güzel değil aklınızda bulunsun. Bi de çatal kaşığı parlak alın satenler buğulu gibi iz bırakıyor.
Ben bunlardan yaka silktim 2 senede ondan hemen yazdım.

Bunun hiç sınırı yok ki, ortalama bir fiyat imkansız. Beğeneceğiniz mobilyalara bağlı. Huzurla oturun inşallah.

tamam canim dikkate alicam dediklerini evime yerlesirken okicam tek tek burda yazilanlari bende oyle mutluyumki 5senem ne zorluklarla gecti anlatamam cok ezildim yiprandim@ma allah yuzume guluyo galiba yavas yavas :d rabbim herkese nasip etsin

tamam canim dikkate alicam dediklerini evime yerlesirken okicam tek tek burda yazilanlari bende oyle mutluyumki 5senem ne zorluklarla gecti anlatamam cok ezildim yiprandim@ma allah yuzume guluyo galiba yavas yavas :d rabbim herkese nasip etsin

Hayırlısıyla yerleşmek nasip olsun inşallah.

Bunun hiç sınırı yok ki, ortalama bir fiyat imkansız. Beğeneceğiniz mobilyalara bağlı. Huzurla oturun inşallah.
allah razi olsun.. Canim fazla butcemiz yok en az 20 bin olucak elimizde sifirdan herseyi almaya calisicaz en guzelinden ama en uygunundan sartlardan dolayi picagima kadar alicam herseyimi

Yeni ev düzdük ben yazayım ortalama bişi çıkar.

Salonla başlayayım. Tv ünitesi,kitaplık,yemek bölümü,koltuk takımı (3 lü,2 li, 2 adet tekli),konsol,orta sehpa,yatak odası takımı (yatak dahil) bu mobilyalar peşin 18 bin tuttu capilon dan alındı.

Oturma odasına pek özenmedik bi site var ordan 150 civarı tv ünitesi aldık boyutu küçük maksat yer kaplasın boş kalmasındı. 800 küsür liraya L veya parçalı olarak kullanılabiliyor. 200 liraya uygun halı alındı. Beyaz eşyayı biz almadık düğün hediyesi olarak geldi. Avizeleri çok pahalı bişi almazsanız 50 liralık avizelerden hoş olanlar var. Tüm evin perdesi 2.800 tuttu. Şehirden şehire fark eder mi bilmem fiyatlar uçmuş durumda ne yazık ki. Sıfırdan ev kurmak zor. Altınlar ,birikmiş birde kredi çekilirse alınır birde bunun ödemesi var tabi.

allah razi olsun.. Canim fazla butcemiz yok en az 20 bin olucak elimizde sifirdan herseyi almaya calisicaz en guzelinden ama en uygunundan sartlardan dolayi picagima kadar alicam herseyimi
20 bini aşarsınız bence küçük ev aletiydi ıvır zıvırdı derken baya bi tutuyo tencere tava. En iyisi az ve öz eşya.

Korkmaz ın mor granit seriside çöp. Dibi soyulmaya başladı. Çelik tencere tarih olur diye düşünüyordum granitler çoğalınca. O soyulmaları gördükçe çelik tencereme sarılmaya öpüp okşamaya başladım

Hayırlı olsun öncelikle ama bence gümüşlük alıp evinizi kucultmeyin artik kimse almıyor zaten

Madem ki sıfırdan başlıyorsunuz
başlangıç olarak temel ihtiyaçları listeleyin
buzdolabı ocak tül gibi tabak,bardak
açın interneti bakın fiyat araştırın
paranız kalırsa salonu düzenlersiniz

ben kendi evime taşındım salon takımım yok 1 odası boş hiç dert etmiyorum

mesela takım olarak eşya almanızı tavsiye etmem
çatal kaşık bardak tabak kendiniz takım yapın hem daha uyguna gelir.
tencere takım almaktansa 2 tencere 1 tava alın
yetmezse ek yaparsınız ileri doğru

Hayırlı olsun ama bence gümüşlük falan almayın,koltuk takımı,masa ve tv ünitesi yeter hatta tv yi duvara monte bile edebilirsiniz,ayrıca ilk önce evi tutun derim önce eşyayı almayın evin büyüklüğüne göre alırsınız.

Oğlunuzun sünnetide hayırlı olsun,normal düğün gibi çok para ve altın toplanır mı sünnet düğününede bir sürü masraf gider.

haklisin canim herseye sifirdan baslamak cok zor heleki istanbulda gecinmek cok zor allah yardimcimiz olsun esim hala hazir degil onemli olan ayri eve cikmak degil geri donmemek diyor hakli olarak ama cok cektirdiler bana 5 sene birlikte yasadim artik bende mutlu olmak istiyorum kendime ait biseyler olsun istiyorum.. Altinim yok zor durumdaydik verdim satin dedim geri alirlarmi bilmem. Suan sunnet icin kenara atiyoruz babam sagolsun maddi olarak yardim ediyor ama sunnet dugununde nekadar toplanir onuda bilmiyorum krediye girmek istemiyorum herseyi pesin almak istiyorum ki bor odemeyelim zaten yasadigimiz yerde 1200 den assagi kiralik ev yok bakalim allah buyuk az ama oz olsun huzurum olsun bana yeter

20 bini aşarsınız bence küçük ev aletiydi ıvır zıvırdı derken baya bi tutuyo tencere tava. En iyisi az ve öz eşya.
en azindan beyaz esyalarimi babama aldirmak istiyorum en cok tutan onlar olur sonucta biraz daha rahatlariz ozaman

Hayırlı olsun öncelikle ama bence gümüşlük alıp evinizi kucultmeyin artik kimse almıyor zaten

az ve öz al iyisini al saglam olsun zamana birak bazilarini..Ayrica vitrin konsol sacmalik

siz oyle diyorsaniz vitrin almam ben pek anlamiyorum programlarda izledigim kadariyla herkesin evinde gordum kullanildigini dusundum ama bencede fazlalik olur kucuk tv unitesi alirim takim olarak almak istiyorum ama butcemizi asarsa parca parca alirim kendim takim yaparim dediginiz gibi liste yapicam butcemize gore ayarlamaya calisicam gumuslugu sildim.. L koltuk sevmiyorum fazla. 2 buyuk 2 kucuk olanlardan alirim once tabi eve karar vermemiz lazim buyuklugine gore ayarlamam lazim.. Beyaz esyalari babam alicak onlar cikti aradan. Simdi biz tv unitesi, Tv, koltuk takimi, mutfagim buyuk olursa gunluk masa almak istiyorum kucuk olursa salonuma ayarlarim. Uygun fiyatli hali avize bakarim.. Tulu perdeyi yaptiririm. Ogluma oda yapmak istiyoruz onada parca parca aliriz calisma masasiydi dolabiydi.. Zaten buyuk ev istemiyorum 3 kisiyiz bize yetsin yeter. Sonrasinda kucuk seyler kaliyor mutfagima catal kasik elektrikli supurge tencere vs. Sunnet dugunu yapmak istiyoruz cunku hem oglumuza ani olsun hemde esimin tarafi bayagi kalabalik birde ilk torun oldugu icin esim herkes gelir takar diyor bizim anne babalarimiz yine yardimci olurlar elimize ne gecerse artik allah buyuk taksite girmek istemiyorum kredi cektirmem asla. Zaten burda evler 1200den basliyor faturasiydi mutfak harcamasiydi 2000 tl ile biraz zorlancaz cocuguda seneye okula vericez ama allah buyuk ben eve is alip yapicam ne kazanirsak artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…