Ayrı ev ❤❤

Valla ben esime ben bos evdede otururum bi hali olsun bi ocak olsun yeterki huzurum olsun. Yavas yavas eksiklerde alinir allah buyuk

Bir yığın eşya alıp evi doldurma derim.Arkadaslar söylemiş konsol vitrin falan çok gereksiz,bir dönem modaydi ama artık kimse kullanmıyor,boşuna yer kaplıyor.

Artık az öz eşyali,ferah evler revaçta...Önce evi bir tutun sonra eve göre zaruri eşyaları alır yerlesirsiniz,zamanla eksikleri belirler sırayla alırsınız.Herşeyi bir anda alıp kendinizi sıkmayin,önemli olan huzur.

allah razi olsun.. Canim fazla butcemiz yok en az 20 bin olucak elimizde sifirdan herseyi almaya calisicaz en guzelinden ama en uygunundan:KK70: sartlardan dolayi :KK70: picagima kadar alicam herseyimi:KK70:
Bence bi düğün paketi alın Uygun olur zaten onlar geri kalan parayla da ufak tefek kalan şeyleri halledersiniz

Bir yığın eşya alıp evi doldurma derim.Arkadaslar söylemiş konsol vitrin falan çok gereksiz,bir dönem modaydi ama artık kimse kullanmıyor,boşuna yer kaplıyor.

Artık az öz eşyali,ferah evler revaçta...Önce evi bir tutun sonra eve göre zaruri eşyaları alır yerlesirsiniz,zamanla eksikleri belirler sırayla alırsınız.Herşeyi bir anda alıp kendinizi sıkmayin,önemli olan huzur.
evet canim haklisin onemli olan huzur insallah evimizi bi tutalim gerisi gelir insallah. O gun elimizde en az 20 25 bin olur gerekirse parca parca alip kendim takim yapicam butceme gore dosicem evimi. Vitrini sildim listeden bende ferah olmasini istiyorum fazla odayi daraltmaya gerek yok

Bence bi düğün paketi alın Uygun olur zaten onlar geri kalan parayla da ufak tefek kalan şeyleri halledersiniz
evet canim dugun paketlerine baktim cok uygunlar icinde yatak odasi var ama onu listeden cikartirlarsa dahada uygun oluyor onun yerine beyaz esya koyabilirim bakicam bakalim

haklisin canim herseye sifirdan baslamak cok zor heleki istanbulda gecinmek cok zor allah yardimcimiz olsun esim hala hazir degil onemli olan ayri eve cikmak degil geri donmemek diyor hakli olarak ama cok cektirdiler bana 5 sene birlikte yasadim artik bende mutlu olmak istiyorum kendime ait biseyler olsun istiyorum.. Altinim yok zor durumdaydik verdim satin dedim geri alirlarmi bilmem. Suan sunnet icin kenara atiyoruz babam sagolsun maddi olarak yardim ediyor ama sunnet dugununde nekadar toplanir onuda bilmiyorum krediye girmek istemiyorum herseyi pesin almak istiyorum ki bor odemeyelim zaten yasadigimiz yerde 1200 den assagi kiralik ev yok bakalim allah buyuk az ama oz olsun huzurum olsun bana yeter
5 sene içerisinde eşiniz amdığı maaşın tamamını mı ailesine veriyordu ?

5 sene içerisinde eşiniz amdığı maaşın tamamını mı ailesine veriyordu ?
esim uzun sure calismadi 2 3 sene calisamadi bacaginda tumor oldugu icin surekli ameliyat oldu o yuzden kenara hic para atamadik canim yeni yenikendimizi toparliyoruz 2 senedir guzel bir ise girdi eve 2 haftada bir pazar parasi verir bir iki taksidimiz var onu oduyoruz cocugumuz cok masrafli ona buna aliyim derken elimizde birsey kalmiyor anlicagin:KK43: yavas yavas kenara atmaya basladik borcumuzda birkac aya bitiyor sukur bidaha taksitle bisey almayi dusunmuyorum herseyi pesin alicam uygun ama kaliteli

evet canim haklisin onemli olan huzur insallah evimizi bi tutalim gerisi gelir insallah. O gun elimizde en az 20 25 bin olur gerekirse parca parca alip kendim takim yapicam butceme gore dosicem evimi. Vitrini sildim listeden bende ferah olmasini istiyorum fazla odayi daraltmaya gerek yok
Ev küçük olursa 3+2+1 yada iki 3 lu koltuk alın. Konsol alıp üzerine TV koyabilirsiniz. Masa ya küçük yada acilabilir sehpa alın. Perdeler hazır dikililer uygun oluyor.

Gümüşlük, vitrin hatta konsol bile gereksiz.
Oturma grubu, sehpa, masa-sandalye, tv ünitesi işinizi görür.
evet gumusluk vitrin almicam cok yer kaplar hemde modasi gecti dediginiz gibi.. Kucuk unite almak istiyorum masa bile almam acilan sehpalar hosuma gidiyo acildikca yukselenler.. 3+2+1 koltuk takimi alicam odanin buyuklugune gore. Mutfagim buyuk olursa oraya gunluk masa alirim kucuk olursa salonuma mecbur almam lazim kucuk boyutlarda cunku misafirimiz cok. Sizce bu dedikleriniz tahminen nekadara mal olur

tamam canim hastaneden geliyorum hamileymisim hangisinin heyecanini yasiyim sasirdim :d
Bebek için biraz bekleseymiydiniz acaba?
7 8 ay sonra ev demissin de, 7 8 ay sonra bir de doğum ve bebek masrafları çıkacak başınıza.
Inşaallah eşin eve çıkmayı bu sebepten ertelemez. Ki haklı da olacak istemesen de.

Eşyaya gelince. Yatak odan var galiba. Çocuk da 5 yıllık evli olduğuna göre max. 4 yaşında. Bence perde, bi takım oturma grubu. Küçük bir tv ünitesi. Bi masa, 6-8 sandalye. Hali. Bide mutfak için tencere tabak almanı öneririm.

Bunları da şehrinizde modalife varsa ordan, yoksa koltuğu görerek ama ünite ve mutfak gibi şeyleri internetten alırsan uygun olur.

Kullanmayacağın odaya boşuna eşya alma. Hatta perdeyi bile sırf tül alabilirsin. Bir arkadaşın dediği gibi benim gördüğüm de hazırlar daha uygun oluyor. Maas da 2000 ise, 1200 e kira vermeniz sizi cok zorlar. Max. 800 luk yere girseniz kucuk olsun ama zorlamasin. Gerci bide bebek olursa 800 bile fazla gelebilir. Hakkınızda hayirlisi olsun.

Bebek için biraz bekleseymiydiniz acaba?
7 8 ay sonra ev demissin de, 7 8 ay sonra bir de doğum ve bebek masrafları çıkacak başınıza.
Inşaallah eşin eve çıkmayı bu sebepten ertelemez. Ki haklı da olacak istemesen de.

Eşyaya gelince. Yatak odan var galiba. Çocuk da 5 yıllık evli olduğuna göre max. 4 yaşında. Bence perde, bi takım oturma grubu. Küçük bir tv ünitesi. Bi masa, 6-8 sandalye. Hali. Bide mutfak için tencere tabak almanı öneririm.

Bunları da şehrinizde modalife varsa ordan, yoksa koltuğu görerek ama ünite ve mutfak gibi şeyleri internetten alırsan uygun olur.

Kullanmayacağın odaya boşuna eşya alma. Hatta perdeyi bile sırf tül alabilirsin. Bir arkadaşın dediği gibi benim gördüğüm de hazırlar daha uygun oluyor. Maas da 2000 ise, 1200 e kira vermeniz sizi cok zorlar. Max. 800 luk yere girseniz kucuk olsun ama zorlamasin. Gerci bide bebek olursa 800 bile fazla gelebilir. Hakkınızda hayirlisi olsun.
Allah razi olsun bende eve ciktiktan sonra istiyordum bebek ama olacagi varmis hic aklimizda yokken geldi ogrenince sok olduk zaten nasil oldu diye herseyin hayirlisi bebek bereketiyle gelir derler ertelesek bile en fazla 3 4 ay ertelerim dahasina izin vermem dedigin gibi zorlanicaz biraz burda kiralar 1200den assagiya yok malesef. O yuzden esim ev alalim kredi cekip kira gibi oderiz diyor bakalim zamanla ne olacak gorucez

Merhabalar 5 senelik evliyim evlendigimden beri esimin ailesiyle yasiyorum allah nasip ederse 7 8 ay sonra ayri eve cikacagiz. Ogluma sunnet dugunu yapmak istiyoruz ordan takilan altin para vs. Larla esya almayi dusunuyoruz ama bu konuda acemiyim hic kendime ait esyam olmadigi icin siz fikir verin bana kiraya cikacagiz.. Salon takimi almak istiyorum koltuk masa unite sehpa gumusluk. Ogluma oda yapicaz insallah yatagi var ama halisi tulu perdesi dolabi calisma masasi alinir yine. Hic ceyizim yok catal kasigim halim tulum perdem hic birseyim yok sifirdan baslicaz herseye mutfak icin beyaz esya bulasik camasir makinesi set ustu buzdolabi vs sizce hepsi icin nekadar para olmasi lazim elimizde fikir verirseniz sevinirim. ❤❤

Çok çok heycanlandım sizin adınıza ne mutlu ne güzel telaşlar bunlar. 2 buçuk yıllık evliyim ünitem koltuk takımım yatak odası yemek masası falan hepsini modalife dan düğün paketi şeklinde aldık. Çok da güzeller çok memnunum hem uyguj fiyata denk geldi oralardan yavaş yavaş model fiyat araştırması yapabilirsiniz. Mutfak için temel malzemeleri alırsınız nehir in mesela çatal bıçak takımları güzel yrmek takımı kütahya porselen e bakılablir
ayrıca kütahya porselende de full çeyiz setleri vardı

her şey gönlünüzce olsun.

Çok çok heycanlandım sizin adınıza ne mutlu ne güzel telaşlar bunlar. 2 buçuk yıllık evliyim ünitem koltuk takımım yatak odası yemek masası falan hepsini modalife dan düğün paketi şeklinde aldık. Çok da güzeller çok memnunum hem uyguj fiyata denk geldi oralardan yavaş yavaş model fiyat araştırması yapabilirsiniz. Mutfak için temel malzemeleri alırsınız nehir in mesela çatal bıçak takımları güzel yrmek takımı kütahya porselen e bakılablir
ayrıca kütahya porselende de full çeyiz setleri vardı

her şey gönlünüzce olsun.
Allah razi olsun canimm allah isteyen herkese nasip etsin dugun pektleri benimde cok hosuma gidiyor ama icinde yatak odasi oluyor onu sildirip cocuk odasi dahil etsek tam istedigim gibi olur :)

Hamilelik için tebrikler öncelikle :)

Eşinin ailesi hiç yardım etmeyecek mi?
En azından beyaz eşyaları falan taksitlendirseniz ve onlar ödese.

Vitrinden gümüşlükten falan vazgeçmişsin, isabetli bir karar olmuş.

Koltuk takımında 3+3+1e bile gerek yok
ama mağazalardan alırken o berjerleri almak istemiyorum dediğinde 200-300 düşüyorlar.
Yanına bi berjer daha istiyorum dediğinde 500 ekliyorlar :deli:
Yani aslında fiyat olarak berjeri de almak daha mantıklı.

Şu an düğün paketleri yapıyor firmalar.
Onları takip edebilirsin.
Karaca'da falan çatal kaşık yemek takımı vs paket halinde.
Bi de nacizane tavsiyem çorbalıklı fibcanlı kürdanlı büyük ve pahalı yemek takımı almaktansa
6 kişilik iki tane yemek takımı almak çok daha kârlı. Araştırırken aklında olsun.

Günlük tabak ve çelik tencere takımı dışında fazla açılma mutfak konusunda
En çok ev hediyesi mutfak eşyasından gelir:KK48:

Nevresim konusunu da abartmamanı tavsiye ederim.
Genelde o da ev hediyesi olarak geliyor.

Ankastre falan alacak olursan ille de bilindik marka olması için özenmene gerek yok.
Reklamı yapılmamış ama kaliteli çok marka var.

Çocuk odası işi hiç bana göre değil.
Kızıma da öyle takım takım oda yapmadım
Hevesim yoktu. Senin varsa Yenibosna'daki Eskidji'ye falan bakabilirsin.
Uyguna güzel şeyler var.
Ya da büyük artık beşikte yatmayabilir.
Onun için tekli yatak
Yeni doğan bebeğin için de varsa büyüğün beşiği
Yoksa park yatakla idare edebilirsin ilk ybeşik
Ya da belki büyüyen beşik

Fikirlerim şimdilik bunlar.
Aklına, hayatına uyanı seç beğen uygula, mutluluklar :KK68:

Son düzenleme:
X