Ayrı ev ve korkular...

Sogukcay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
36
12
3
42
Ayrı eve çıktım ya kizlar.sabah gün doğduğunda herşey çok guzel ama akşam olunca kendimi çok kötü hissediyorum.yapayalniz acınası gucsuz.bir karamsarlık basiyor ki acayip boşanma vaatleri veren koca çocuğun kreş parasını odemiyor kurumundan aldığı halde.neyse yalancı işte nolucak.
Yeni eve alismâk o kadar zor mu.bor de gidecek diye sahiplenemedim burayı.egreti gibiyim.bu eve ait değilim.ev sadece bir tuğladan yapılmış bişi degolmis.aidiyet hissettiğim bir alanmis.ait hissedemeyince mutlu olamıyorum.oteller deesela geçici yerler ama.mutsuzluk vermiyor.ama ev farklı bisiymis.bir yere ait olmak.
Ben mi çok abartiyorum.yoksa bu böyle.mi.ne yapmalı.depresyona ki girdim yoksa

Sen deli misin? Ağır işsiz bir troll mü?

Çocuğunuz var sanırım. Yanınızda değil mi? Çocuğunuzla bir ailesiniz artık ve orası sizin yuvanız.Ayrılma sebebinizi bilmiyorum ama inanın ki güzel günler sizi bekliyor. Akşamları hava geç kararıyor artık, çocuğunuzla birlikte çıkın gezin kendinizi eve kapatmayın.Eğer gerçekten çok kötü hissediyorsanız yardım almayı deneyin. Umarım hayatınız çok güzel olur.

nasıl kıydın paraya da eve çıktın şaşkınım...
Dur bak sen " ev sahibi ile kontrat imzalamistim ama eşimle baristim ,ev sahibim şu kadar aylık kirayı istiyor,ama ben sonuçta barismisim oturmadigim evin kirasını neden odeyeyim " şeklinde bir konu bekliyorum birkaç güne

Yahu bi saat önce adam kreş parasını da veriyordu sağlığı giyimi de karşılıyordu. Bir saatte ne değişti.

Günde kaç konu açacaksın?
Kafada kuruyor bunları sarimanolya ...gerçekten sağlıklı karar verecek durumda değil ve düşünmeden hareket edip sonrasında düşünüyor ve sonra atlama yapıp başka bir düşünceye geçiyor..bence biran önce destek almalı.

Seni sevmiyoruz sarımanolya. Anneni, babanı seviyoruz. İş arkadaşlarını seviyoruz. Kocana karşı bile boş değiliz ama seni sevmiyoruz.

Yahu bi saat önce adam kreş parasını da veriyordu sağlığı giyimi de karşılıyordu. Bir saatte ne değişti.

Günde kaç konu açacaksın?
Söylüyor evet böyle dedi.ortak hesaba Atacan akşam dedi ama parayı göndermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…