ayrı ev istiyorum:(

kaderiminoyunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4aylık evliyim kızlar.başta yaptığım cahillikle eşimin ailesiyle yaşamayı kabul ettim..düğün sabahı dank etti kafama be nasıl bu hataya düştüm diye..ama geri dönüşü yok olan oldu b,iliyorum..4 ay içinde bayağa şeyler yaşadım..sinir krizleri falan...ama yinede halime acıyıpta tamam ayıralım sizi diyen olmadı..eşim burda para biriktirip ev alıp çıkmak derdinde..baze yollar sunuyorum kabul etmiyor..asla kiraya çıkmam diyor kaç kere kavga ettik...baştan konuştuk bunları diyor..ama benim hayatım bitimş durumda .özel hayat yok,banyo ,uyku,gezme herşey sorun..hizmetçilik sadece bu evlilik..okadar çok pişmanım ki ..bu ev bana batıyor artık bende onlara batıyorum biliyorum ama sabret diyor eşim daha şimdidien sabrım bitti..kayınpederden çeiniyorm kaynanayla anlaşamıyorm görümce evleneli 1hafta oldu o da kocasıyla herakşam burda. gece wc ye giderken üstümü giyiniorum sora uykum kaçıyor ,acıkıyorum istediğim gibi dolabı açıp yiyemiyorum baba evimdeki gibi gezmeye gitsem acaba şu ne der bu neder allahım yardım et daha neler neler...ben yeni gelinim güya hizmetçilikten başka bi işe yaramıyorum...biara eşimi ikna ettim yaza kredi çekip ev alcaktık kirada 1sene falan durcaktı biz geçecektik ..şimdi ondan da caydı...neymiş biriktirecekmiş..ama hani parayla .maaşı allah izin verirse ocakta 1100 olcak..malesef beni çalıştırtmıyor..zarzor ikna ettim oyalıyor güvenli yer olacak falan filan diyor..ben çalışsam hem evden uzalaşcam hem daha hızlı biriktircem ama öyle bi iş arıyoki asla bulunmayacak..saçmalıyor işte..napcamı şaştım kızlar nolusunuz bana yol gösterin ..eve hiç ısnamıyorm .kaynanamın eşyalarına geldim asla yeni bişey almadılar bana...gelde ısın eve.bana ait hiçbişe yok bu evde..ben çok çıkmaza girdim eşim beni anlamıyor artık yapayalnız kaldım.ailemde sabret diyor anca..ama sabredemiyorum.başta bi hataydı ama nersesinden dönersem kardır sinir hastasıs oldum 4 ayda ilaçsız duramıyorum...bana bi akıl verin..herkez bana acıyor sanki hor gören bile oldu beraber oturuyorum diye..artık kimseyle görüşmeme kararı aldım oyzüen..yeni gelin evi görsem içim yanıyor...eve kapattım kendimi ..hapisteyim resmen ve gün sayıyorum çıkmak için:(

Son düzenleme:
canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede ayrı eve çıkabilirsin keşke baştan kabul etmeseydin erkekler hemen buna sığınır zaten

Birlikte oturupta çok iyi çok rahat olmak mümkün olmuyor çünkü siz o evin gelinisiniz siz daha çok yıpranan taraf olursunuz
bazı kayınvalideler ev işi yemek yapıyor sizin yapmıyor anlaşılan çok zor bi durum yeri geliyor insan kendi ailesiyle anlaşamıyor
ev almayı erteleyin herkes ister kendine ait evinin olmasını am en önemlisi o evde huzur olması lazım yerinizde olsam eşimle ciddi ciddi konuşurum kendime göre bi iş bulup kiraya çıkarım.

durumuna üzüldüm keşke hiç kabul etmeseydin diycemde olan olmuş arttık, 1100 tl ile nasıl ev almayı planlıyor acaba eşin kıyıda köşede birikmişiniz altınınız vs varmı yoksa çok uzun yıllarını alır bu evin alınması ev alındığında da sen senlikten çıkmış olursun zaten , herkes ister kendi evi olsun ama şartlar bazen el vermiyor, e çalışmana da müssaade etmiyormuş aklıma acaba oyalıyor mu demek geldi, annesi mi yönlendiriyor acaba , şu an mutsuzsun bari çocuk için acele etme

VAlla canım işinn zorrr... :( eşinle konuşup onu ikna etmen lazım..çalışsan bu kadar buna takılmazdın eminim yani..sabah çıkçaktın aksam eve gelcektin sonuçta..

eşime onu da teklif ettim benim sağlığım bozulduktan sonra ne yapayım evi dedim çıkalım kiraya ilerde alırız evi dedim kesinlikle karşı..1haftalığına ailemin yanına bile gittim ama yinede inadını kıramadım..çok zor durumdayım ondan gizli üye oldum siteye çünkü beni anlamıyor bunu yapmak zorunda bıraktı ..bende burda dertleşirim akıllı insanlardan fikir alırım dedim şuan sizden başka kimse yok kimse anlamıyor.
başta hata ettim ama bu da benim suçum eşim bikaç sene daha bekleyelim dedi ev alıp öle evleniriz dedi ama ben cahil ben beraber oturalım yeterki yanında olim diyerek bunu istedim o da tamam ozaman dedi
şimdide konuşmaya hakkım yok baştan öle anlaştık ama ben ölüyorum resmen başka da bi açıklaması yok resmen ölüyorum

durumuna üzüldüm keşke hiç kabul etmeseydin diycemde olan olmuş arttık, 1100 tl ile nasıl ev almayı planlıyor acaba eşin kıyıda köşede birikmişiniz altınınız vs varmı yoksa çok uzun yıllarını alır bu evin alınması ev alındığında da sen senlikten çıkmış olursun zaten , herkes ister kendi evi olsun ama şartlar bazen el vermiyor, e çalışmana da müssaade etmiyormuş aklıma acaba oyalıyor mu demek geldi, annesi mi yönlendiriyor acaba , şu an mutsuzsun bari çocuk için acele etme

canım saol altınlarım var 20 tl
50 çekcekcekti küçk bi ev alcaktık şimdi ise daha iyisini alcakmış da daha çok biriktirip öle kredi çekmiş falan
aa dediğin gibi o para asla birikmez
ben napcamı şaştım
çocuk zaten olmuyor galiba 4 ay oldu hiç korunmadım
bende çocuk olursa ona sığınırım düşüncesiyle korunmadım hiç çok istiyorum yumurtalarda falan sorun var zaten pko yum ben olmucak gibi gelio yıllarca ama hayırlısı olsun illede olsun demiyom

eşime onu da teklif ettim benim sağlığım bozulduktan sonra ne yapayım evi dedim çıkalım kiraya ilerde alırız evi dedim kesinlikle karşı..1haftalığına ailemin yanına bile gittim ama yinede inadını kıramadım..çok zor durumdayım ondan gizli üye oldum siteye çünkü beni anlamıyor bunu yapmak zorunda bıraktı ..bende burda dertleşirim akıllı insanlardan fikir alırım dedim şuan sizden başka kimse yok kimse anlamıyor.
başta hata ettim ama bu da benim suçum eşim bikaç sene daha bekleyelim dedi ev alıp öle evleniriz dedi ama ben cahil ben beraber oturalım yeterki yanında olim diyerek bunu istedim o da tamam ozaman dedi
şimdide konuşmaya hakkım yok baştan öle anlaştık ama ben ölüyorum resmen başka da bi açıklaması yok resmen ölüyorum

evet en baştan öyle diyince diycek birşeyin kalmıyo o zaman sürekli şikayet edip isyan ederek kendi kafanda durumları daha da büyütme derim, madem bikaç senede almayı düşünüyor evi beklemekten başka çaren kalmıyor, elindeki durumları güzelleştirmeye baksan ne biliyim mesela odanıza küçük bir tv alıp yaşam alanınızı güzelleştirsen, kimi aksamlar odanızda içersiniz çayınızı sarılarak tv izlersiniz falan , yoksa düşündükçe sıkıntıların gözüne daha da büyük gözükür

Allah yardımcınız olsun,bir an önce eşinizin kanına girin.'Ben seninle vakit geçirmek istiyorum,burda hiç bir özel anımız olmayacak.Evliliğimizin en güzel anlarını böyle hatırlamak istemiyorum gibi.''Kirada oturalım bir süre bende işe başlayınca uygun bir ev alırız 'derseniz değişir mi acaba ?

mutlaka senin de işe girmen lazım. şu an tek çıkar yol bu görünüyor. evden bir nebze olsun uzaklaşamazsan bu sıkıntıyla ya akıl sağlığından ya da vücut sağlığından olursun. hatta eşinden gizli de olsa arada çık iş araştır.

arkadaşlar ben zor şartlar altında bunları yazıyorum bi ton ütü var beni bekliyor kaynanam laf eder bide eşim geçmişe falan bakıyor yakalar beni gizli üye oldum
telden giriyorum ozaman sorun olmuyor ama telden cevap yazamıyorum buna bi çözüm bulsam sizle sürekli dertleşmem lazım tek siz varsınız benim için:(

canim benim ya okuyunca nasil uzuldum haline bi cikmaza girmissin insallah hersey gonlune gore olur benimde baya uzun bi iliskim var devam eden o da bana diyor ailemle oturalim bnm annem cok uysaldir kizi gibi gorur seni diyor ama senin durumunu gorunce kabul edesim gelmedi :( aslinda kabul etmeyi dusunuyordum

Umarım kısa zamanda eşin ikna olur ve ayrı eve çıkarsın.Çok zor bir durum.Allah yardımcın olsun.Ailen nasıl ikna oldu? ev yok bark yok,yeni gelin evi yok.Sizi en iyi aileniz tanır birlikte yaşamakta zorlanacağınızı size söylemediler mi?

canım saol altınlarım var 20 tl
50 çekcekcekti küçk bi ev alcaktık şimdi ise daha iyisini alcakmış da daha çok biriktirip öle kredi çekmiş falan
aa dediğin gibi o para asla birikmez
ben napcamı şaştım
çocuk zaten olmuyor galiba 4 ay oldu hiç korunmadım
bende çocuk olursa ona sığınırım düşüncesiyle korunmadım hiç çok istiyorum yumurtalarda falan sorun var zaten pko yum ben olmucak gibi gelio yıllarca ama hayırlısı olsun illede olsun demiyom

canım sen gene de korun benim tam bir sene sonra oldu korunmadığım halde. birden sürpriz olur, şaşırırsın. hem böyle bir durumda çocuk daha da zorluk olur sana bu sefer kv ile çocuk yüzünden kavgalar başlar. ayrıca eşin de bebek oldu masraflar çoğaldı diye iyice vazgeçer ayrı ev işinden.

canim benim ya okuyunca nasil uzuldum haline bi cikmaza girmissin insallah hersey gonlune gore olur benimde baya uzun bi iliskim var devam eden o da bana diyor ailemle oturalim bnm annem cok uysaldir kizi gibi gorur seni diyor ama senin durumunu gorunce kabul edesim gelmedi :( aslinda kabul etmeyi dusunuyordum

sakın canım sakın her erkeğe annesi melektir tabii ki ama ben şunu bilir şunu söylerim, hiçbir zaman gelinini kızı gibi sevmez, sevemez hiçbir kv. mutlaka bağların kopacağı bir bamteli noktası olur. Ayrıca ay ben kv annem gibi seviyorum diye baştan çok yüz verme yoksa seni kontrolleri altına almaya çalışırlar.

evet en baştan öyle diyince diycek birşeyin kalmıyo o zaman sürekli şikayet edip isyan ederek kendi kafanda durumları daha da büyütme derim, madem bikaç senede almayı düşünüyor evi beklemekten başka çaren kalmıyor, elindeki durumları güzelleştirmeye baksan ne biliyim mesela odanıza küçük bir tv alıp yaşam alanınızı güzelleştirsen, kimi aksamlar odanızda içersiniz çayınızı sarılarak tv izlersiniz falan , yoksa düşündükçe sıkıntıların gözüne daha da büyük gözükür

evet canım almayı düşünüyor şükür ama ben duramıyorum ya halimi bi görseniz ağlarsınız odaya tv almayı düşünüyoruz evet dediğin gibi en azından çeklimezlik bi nebzede olsa kalkar belki:(zaten tv hayatımda bitti ..peder saolsun gençler izlesin demio gecelere kadar tv izlio:(
Allah yardımcınız olsun,bir an önce eşinizin kanına girin.'Ben seninle vakit geçirmek istiyorum,burda hiç bir özel anımız olmayacak.Evliliğimizin en güzel anlarını böyle hatırlamak istemiyorum gibi.''Kirada oturalım bir süre bende işe başlayınca uygun bir ev alırız 'derseniz değişir mi acaba ?

neler dedim canım neler o dediğin ebasiti asla kiraya karşı kira deyince saçını başını yoluyor :(kafayı yemiş heralde..ama kredi çekip ev alma konusunda ikna etmitim şimdi bunu aileler duyunca kanına girdiler biriktir öle al diye..şimdi hepten soğudum ondan
mutlaka senin de işe girmen lazım. şu an tek çıkar yol bu görünüyor. evden bir nebze olsun uzaklaşamazsan bu sıkıntıyla ya akıl sağlığından ya da vücut sağlığından olursun. hatta eşinden gizli de olsa arada çık iş araştır.

bencede iş bunun çaresi..arada gözüm takılıyor eleman aranıyor falan die ama eşim öle yerleri istemiyor bana kalsa dünden razıyım da öle heryerde çalıştırmazmış falan..biranönce bulsa belki rahatlarım

arkadaşı m bencede iyi düşün ne kadar iyi uysal bile olsa ev ev üstüne olmaz kadın iyi bile olsa varlığı dahi rahatsız eder seni, birde her erkeğe gerçekten annei öyle en iyi insan gibi geliyor, biz ayrı oturuyoruz bazen bana geliyo laf sokuyo eşime sorsan iyi niyetten söylüyo ama gelde bana sor

sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben yandım sen yanma
aynılarını bana da diyodu kızı gibi görür falan hatta kaynanam iyi aslında melek gibi derler ona ama asla melekde olsa olmuyor bir eve bir kadın yakışır
yeni gelin evi varen tazecik yuva varken o kahrı çekme gerekirse ayrıl inanki bana da bunları diyoları kızıodum herkeze benimkiler iyi falan die saçmalıodum ama iyi olmakla bile ilgisi yok inanki herkez bibirine batıyor beraber yaşayınca ..anlatsam daha neler
bele ananın babanın yanında durumu düzelince evlenin şimdiki aklım olsa öle yapardım
eğer illede dinlemiceksen canım dünya cehennemine hoşgeldin

Umarım kısa zamanda eşin ikna olur ve ayrı eve çıkarsın.Çok zor bir durum.Allah yardımcın olsun.Ailen nasıl ikna oldu? ev yok bark yok,yeni gelin evi yok.Sizi en iyi aileniz tanır birlikte yaşamakta zorlanacağınızı size söylemediler mi?
ailemi de dinlemedim allah kahretsin

canım sen gene de korun benim tam bir sene sonra oldu korunmadığım halde. birden sürpriz olur, şaşırırsın. hem böyle bir durumda çocuk daha da zorluk olur sana bu sefer kv ile çocuk yüzünden kavgalar başlar. ayrıca eşin de bebek oldu masraflar çoğaldı diye iyice vazgeçer ayrı ev işinden.

bilmiyorum canım çok da istiyorum ama çünkü çok yalnızım enazından hizmetçilikten kurtulurum yaa onunla ilgilenirm falan ama kafam karışık pko oldğum içinde olmaz die de korkuyorum çok zaten

kızlar size ulaşmak çok zordu yaa eşimden gi,zli msn bile açtım üye olabilmek için bide telde yazabilsem belki desteklerinizle biraz güçlenirim ben şimdi çıkmak zorundayım namaz kılıp ütü yapıcam nolur beni yalnız bırakmayın hatırlayın beni arada lütfen

Back
X