4aylık evliyim kızlar.başta yaptığım cahillikle eşimin ailesiyle yaşamayı kabul ettim..düğün sabahı dank etti kafama be nasıl bu hataya düştüm diye..ama geri dönüşü yok olan oldu b,iliyorum..4 ay içinde bayağa şeyler yaşadım..sinir krizleri falan...ama yinede halime acıyıpta tamam ayıralım sizi diyen olmadı..eşim burda para biriktirip ev alıp çıkmak derdinde..baze yollar sunuyorum kabul etmiyor..asla kiraya çıkmam diyor kaç kere kavga ettik...baştan konuştuk bunları diyor..ama benim hayatım bitimş durumda .özel hayat yok,banyo ,uyku,gezme herşey sorun..hizmetçilik sadece bu evlilik..okadar çok pişmanım ki ..bu ev bana batıyor artık bende onlara batıyorum biliyorum ama sabret diyor eşim daha şimdidien sabrım bitti..kayınpederden çeiniyorm kaynanayla anlaşamıyorm görümce evleneli 1hafta oldu o da kocasıyla herakşam burda. gece wc ye giderken üstümü giyiniorum sora uykum kaçıyor ,acıkıyorum istediğim gibi dolabı açıp yiyemiyorum baba evimdeki gibi gezmeye gitsem acaba şu ne der bu neder allahım yardım et daha neler neler...ben yeni gelinim güya hizmetçilikten başka bi işe yaramıyorum...biara eşimi ikna ettim yaza kredi çekip ev alcaktık kirada 1sene falan durcaktı biz geçecektik ..şimdi ondan da caydı...neymiş biriktirecekmiş..ama hani parayla .maaşı allah izin verirse ocakta 1100 olcak..malesef beni çalıştırtmıyor..zarzor ikna ettim oyalıyor güvenli yer olacak falan filan diyor..ben çalışsam hem evden uzalaşcam hem daha hızlı biriktircem ama öyle bi iş arıyoki asla bulunmayacak..saçmalıyor işte..napcamı şaştım kızlar nolusunuz bana yol gösterin ..eve hiç ısnamıyorm .kaynanamın eşyalarına geldim asla yeni bişey almadılar bana...gelde ısın eve.bana ait hiçbişe yok bu evde..ben çok çıkmaza girdim eşim beni anlamıyor artık yapayalnız kaldım.ailemde sabret diyor anca..ama sabredemiyorum.başta bi hataydı ama nersesinden dönersem kardır sinir hastasıs oldum 4 ayda ilaçsız duramıyorum...bana bi akıl verin..herkez bana acıyor sanki hor gören bile oldu beraber oturuyorum diye..artık kimseyle görüşmeme kararı aldım oyzüen..yeni gelin evi görsem içim yanıyor...eve kapattım kendimi ..hapisteyim resmen ve gün sayıyorum çıkmak için
Son düzenleme: