ayrı ayrı uyumak

Teşekkürler arkadaslar gece eşim geldi ben birsey demedim sağa döndü sola döndü uyuyamadi ben kizarim diyene kalkmiyor dedimki sen içeri git sabah ise gidiceksin rahat uyu ben yolladım. Napalım bir şekilde düzelir artık. Bebeğim zaten besiginde yatıyor ama odasını ayıramam ben yaşından önce. Yani bu benim kişisel kararım gece sürekli kontrol ediyorum çünkü sırt üstü yatan bir bebek. Yan yatmaktan nefret ediyor.

Teşekkürler arkadaslar gece eşim geldi ben birsey demedim sağa döndü sola döndü uyuyamadi ben kizarim diyene kalkmiyor dedimki sen içeri git sabah ise gidiceksin rahat uyu ben yolladım. Napalım bir şekilde düzelir artık. Bebeğim zaten besiginde yatıyor ama odasını ayıramam ben yaşından önce. Yani bu benim kişisel kararım gece sürekli kontrol ediyorum çünkü sırt üstü yatan bir bebek. Yan yatmaktan nefret ediyor.
Sırt üstü yatınca ne oluyor? 5 yaşına kadar sizinle uyuyan bir bebekten nasıl bi özgüven bekleyeceksiniz.

Yani benim anlamadığım sey su madem bebek beşiğinde yatıyor neden odasını ayırmıyorsunuz ya da adam neden ayrı yerde uyuyor

Öf kızlar bu biraz kafama takılıyor 4 aylık bebegim var yatak odamizda Beşikte uyuyor sıcak memleket burası ama henüz cam açmiyorum eşimde yaniyormus oturma odasında uyuyor cami açıp buz gibi.ama bu duruma canım sıkılıyor cikismalimiyim kabullenmeliyim bilemedim?

Canım benimde bebeğim küçük ama eşimle hiç ayrı yatmadık. Ben kışın salonda yattım klima var diye hatta eşime git yatak odasında yat dememe rağmen ayrı yatmadı. İki koltuğu birleştirdik, Beli ağrısa da yanımızda yattı. Eşini ayrı yatmaya alıştırma başka çözümler bul çünkü sonunda sıkıntı yaşarsınız. Biz evlenirken karar almıştık..ne kadar küser kavga edersek yine de asla ayrı yatmayacağız diye:KK45: Çok şükür bu kurala hep uyduk.

Öf kızlar bu biraz kafama takılıyor 4 aylık bebegim var yatak odamizda Beşikte uyuyor sıcak memleket burası ama henüz cam açmiyorum eşimde yaniyormus oturma odasında uyuyor cami açıp buz gibi.ama bu duruma canım sıkılıyor cikismalimiyim kabullenmeliyim bilemedim?

bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama ben ce bebeğe ayrı oda yapın eşinden ayrı yatma Allah korusun bi noktadan sonra bağınız kopar

Diğer çocuğunuz için, bebeğinizin sizle yatması oldukça kötü bir durum yalnız. Kaş yapayım derken göz çıkartıyorsunuz.

Bana bir şey olur, bir şey yapar kardeşine korkuları vesvese geliyor. Sağlıklı bir bakış açısı değil bu.

bende eşlerin ayrı uyumasından yana değilim küs olsa bile çiftler birlikte uyumalı.....

ben büyüklerimden çocuğun eşler arasında yatmasının iyi olmadığını duydum bugüne kadar. büyüklerimiz bir şey söylüyorsa her ne kadar açıklayamasalar da bir sebebi oluyor. burdan da çıkan o ki ayrı yatılmamalı. eğer ayrı yatmak veya yatmamak konusu arasında fark olmasaydı evlilik-aile gibi terimler de anlamsızlaşırdı gibi geliyor..

Ilk cocugumda ne olursa olsun ayri yatmak istemedim.
Simdi kardesi olali beri 2.5 yasundaki oglum geceleri aglayarak yanimiza geliyor, mecburen esim onu alip diger odada uyuyor.
Dun gece esimle yattigi halde yine aglayarak bana geldi, kardesi buyuyup ikisi ayni odada kalana kadar herkes heryerde yatacak anlasilan.
Benim icin esler ayri yatmaz tabusu yikilali cok oldu yani. :KK43:

küçük bebeği ayrı odada yatırmayın. aslında uzmanların fikirleri farklı bu konuda, kalmalı diyen de var, ayırın diyen de. ben 3 yaşına kadar ayırmadım. sonra ayırdık, geldi gitti gece. en sonunda devamlı yattı odasında ama bebekken ayrılmamalı bence. annesinin yanında olduğunu hissetmeli.

Ben Adana'da değilim ama artık yaz geldi, havalar ısındı. Yurtta odada cam açılmadığı zaman arıza çıkarıyorum düşünün, adam haklı.

Daha bebeğiniz küçük gece anne sütü alıyor o yüzden yanınızda kalması daha iyi geceleri aynı odada uyumuyorsunuz diye karı kocalık ilişkinizin zarar göreceğini zannetmiyorum bir dönem bu sadece sonuçta uyuyamıyor çalışıyor da eşiniz uykusunu alması lazım. Normal şartlarda sorununuz yoksa sorun olmamalı bu dönemde ayrı yatmak ama çokta ileriye gitmemeli bence mesela aynı odada uyumayı en fazla 2 yaşından sonra yapmamak lazım gibi geliyor bana o zama eşler arası uzaklaşma da başlayabilir.

Yani benim anlamadığım sey su madem bebek beşiğinde yatıyor neden odasını ayırmıyorsunuz ya da adam neden ayrı yerde uyuyor
Hemen anlatayım çünkü bir tane çocuk Odam var ve 3 yaşında kızım yatıyor ve bebeğe bulduğu her fırsatta bir tane şaplak indiriyor haliyle korumak zorundayım ikiside küçük aynı odada kalamazlar adamda oda sıcak diye yatmiyor neymiş cami acicakmis o da olmaz bebek var henüz serin olur.bilmem anlatabildimmi?5 yaş nedir orasını bende anlamadım :)

Diğer çocuğunuz için, bebeğinizin sizle yatması oldukça kötü bir durum yalnız. Kaş yapayım derken göz çıkartıyorsunuz.

Bana bir şey olur, bir şey yapar kardeşine korkuları vesvese geliyor. Sağlıklı bir bakış açısı değil bu.
Psikopatim öyleyse ben:)ne yapıyim ozaman 3 yaşındaki kizimidami tekrar bizim odaya alayım sayın bilirkişi ?

Daha bebeğiniz küçük gece anne sütü alıyor o yüzden yanınızda kalması daha iyi geceleri aynı odada uyumuyorsunuz diye karı kocalık ilişkinizin zarar göreceğini zannetmiyorum bir dönem bu sadece sonuçta uyuyamıyor çalışıyor da eşiniz uykusunu alması lazım. Normal şartlarda sorununuz yoksa sorun olmamalı bu dönemde ayrı yatmak ama çokta ileriye gitmemeli bence mesela aynı odada uyumayı en fazla 2 yaşından sonra yapmamak lazım gibi geliyor bana o zama eşler arası uzaklaşma da başlayabilir.
Canım haklısın bende senin gibi düşünüyorum karı koca ilişkisinde değilim zaten ama insan işte uyurken eşini yanında arıyor.ama evlat oldumu işin ucunda kimseyi kendimi bile tanımam. Arkadas demişya sağlıklı bir bakış açısı değil diye.bilmem artık napayım Rabbim emanet etmiş onları bana.hersry bir yana 4 .5 aylık bebeğin odasını ayır diyen çok olmuş ben mi yanlış yoldayım yoksa herkes minik bebeklerinden ayrı odalarda mi uyuyor?

X