- 31 Mayıs 2016
- 1
- 0
- 47
-
- Konu Sahibi dantellidon
Allah iyiliğini versin emi ne güldümayran diyetine devam edenler halen uykudalar
canım bekliyorum ben de yarın patates diyetini uygulayacagım o bitince bunu yapmak istiyorumAllah iyiliğini versin emi ne güldüm2 gündür uyguluyorum 1 kilo verdim kilo vermesi duranlar için gerçekten çok güzel devam edicem sonucu yazarım
bunu bir detox olarak kabul edebiliriz zaten sizin dediğiniz gibi de yapıldıgında verilen kilolar geri alınmaz :) yani arada bu şekilde vücutu arındırmak gerekirBu kadar sağlıksız bir diyet görmedim bıraktığınız anda kilo aldıracak bir şey bu ki kilo vermek için bayağı kalori yakmak gerekir bu büyük ihtimal ödem ve toksin atıyor ,uygulayıp sağlığınızla oynamayın spor ve düzenli yemekle kalıcı kilo verin...
Açıkçası bu kadar sağlıksız ve aç bırakan detox görmedim güzel bir şekilde spor yapıp kısmadan güzelce beslenmek var iken saçma geliyor böyle şeyler.bunu bir detox olarak kabul edebiliriz zaten sizin dediğiniz gibi de yapıldıgında verilen kilolar geri alınmaz :) yani arada bu şekilde vücutu arındırmak gerekir
Şu Zamana kadar 17 kilo verdim verdiğim kiloları yediklerimden kısıp spor yaparak verdim uzun süredir kilom durdu detox iyi olur diye düşündüm gerçekten işe yarıyor sürekli böyle devam edicek diye bişey yok zaten sağlıksız olur bir kaç günlük detox söyledikleriniz için teşekkür ederimAçıkçası bu kadar sağlıksız ve aç bırakan detox görmedim güzel bir şekilde spor yapıp kısmadan güzelce beslenmek var iken saçma geliyor böyle şeyler.
Yazarım Canım yapalım gitsin kilocuklarrcanım bekliyorum ben de yarın patates diyetini uygulayacagım o bitince bunu yapmak istiyorum
Kesinlikle öyle bu arada ben birebir uyguladım tam 1 hafta 2 kilo vermişim ama bu da birşey yani kilo fazlaysa daha çok veriliyor ama farkettım kı midem küçülmüşbende yarın başlıcam.
Bir tartım yok ama pantolonlardan anlarım diye düşünüyorum. Sonucu yazarım.
Bire bir yapmayı düşünmüyorum bazı eklemeler yapıcam daha sağlıklı bir hal alması için.
Yazarım.
Yapmak isteyen varsa beraber destek olarak yapabiliriz.
68 kiloyum 58 olmak istiyorum.
Bu diyetle ilk başta verilen 3-5 kilo sadece ödem. Kilo vermek yağdan olur. Bu diyetele yağdan kilo verilmez ama ilk 1 hafta midenizi küçültmenize yarar ve sporla modifiye ettiğinizde yağdan da gider.
Kilo vermeye başlamak için iyi bir modivasyon sebebi olabilir.
Arkadaşlar biz 2 kişi bu diyeti yaptık. Ayran vücutta su tuttuğu için cok fazla şişkinlik yaptı ve hiç kilo veremedik. Ve o kadar aç kaldıktan sonra sonuç bizim için hayal kırıklığıydı. Vücudunuz şiş ama açsınız. İşkence gibiydi ve bi halta yaramadı. Bunun yerine isveç diyeti ya da şu 5 günlük tek besin diyetini tavsiye ederim. Bu çok gereksizdi zaman kaybı sadece.
Spor yapdınızmı?merhaba kızlar
geçen haftadan beri ayran diyeti yapıyorum ve sonuçlar mükemmel
hazır yaz da yaklaşıyorken sizinle de paylaşayım sonuçları ööğreneyim dedim...
eweeet şimdi geliyoruz diyet listesine
ilk gün:
sabah
3 bardak ayran
öğle:
3 bardak ayran
akşam:
3 bardak ayran+1 porsiyon ızgara ya da haşlanmış tavuk
ikinci gün:
sabah:
3 bardak ayran
öğle:
2 bardak ayran
akşam:
1 bardak ayran+ sınırsız meyve
3. gün
sabah:
2 bardak ayran
öğle:
2 bardak ayran
akşam:
1 bardak ayran+sınırsız sebze (çiğ yenecek ya da tuzsuz haşlanarak da tüketilebilinir)
4.gün
sabah:
2 bardak ayran
öğle:
2 bardak ayran
akşam:
1 bardak ayran + sınırsız patlamış mısır (tuzsuz)
5. gün
sabah
2 bardak ayran
öğle
2 bardak ayran
akşam
1 bardak ayran+sınırsız soda
6. gün
sabah
2 bardak ayran
öğle
2 bardak ayran
akşam
1 bardak ayran+sınırsız bitki çayı
7. gün
sabah
2 bardak ayran
öğle
2 bardak ayran
akşam
1 bardak ayran+sınırsız çorba
eweeet kızlaar bu diyet ağır bir diyet olduğundan ayda sadece 1 hafta uygulanmaktadır.aslında ben ilk 2 günden sonra hiç zorlanmadım çünkü bünye alışıor bir yerden sonra açlığa.gelgelelim sonucuna bir haftada taaaam 4.5 kilo verdim inanılır gibi değil bu diyet tam 3 5 kilo fazlası olan hanımlarımız için biçilmiş bir kaftan sadece bir hafta dişinizi sıkarak kilolarınızdan kurtulabiliyorsunuz.ben çok beğendiğim için paylaşıyım dedim umarım beenirsiniz şimdiden öpüldünüz :)))
5 günlük tek besin diyetini de tavsiye etmiyorum 5 gun ac kalip 2 gun ara verdiginde verdiklerini geri aliyorsun isvec diyeti daha iyiArkadaşlar biz 2 kişi bu diyeti yaptık. Ayran vücutta su tuttuğu için cok fazla şişkinlik yaptı ve hiç kilo veremedik. Ve o kadar aç kaldıktan sonra sonuç bizim için hayal kırıklığıydı. Vücudunuz şiş ama açsınız. İşkence gibiydi ve bi halta yaramadı. Bunun yerine isveç diyeti ya da şu 5 günlük tek besin diyetini tavsiye ederim. Bu çok gereksizdi zaman kaybı sadece.
kaç kilo verdiniz acaba 7 günde ?yok kız aslında bu diyet biraz da toksinlerden arınmak için o yüzden öğünlerde pek fazla çeşitlilik yok.zaten ayda 1 hafta uyguluyorsun eğer devamını getirmek istersen bir sonraki ayı beklemelisin yani tabi o aradaki 3 hafta yediğine içtiğine de dikkat etmelisin formunu korumalısın yani.ben şu an 7. gündeyim ve her şey yolunda gitti