- 31 Ağustos 2022
- 205
- 90
- 28
- Konu Sahibi Sunshine11111
-
Hersey belliymiş zaten.Ben bir keresinde ona bağlandığımi söyledim o da dikkat edicem aramızdaki yakınlığa dedi. Neyse.
Hayır tabi ki evli değil onun hakkında her şeyi biliyorum. Kimlik bilgilerine kadar mail adreslerini ne işlere başvurduğu ailesini. Her şeyiniHiç görmediğiniz, sesini bile hiç duymadığınız, ilişkinizin ne olduğunuza dair adını bile doğru dürüst koyamadığınız biriyle 3 yılınızı heba etmişsiniz. Adam muhtemelen evli bence boşverin önünüze bakın daha sağlıklı konuşarak görüşerek ilişki yaşamaya bakın.
Yok yok :) her şeyini biliyorum asosyal bilgisayar oynayan bir cocukAdam evli vs olabilir mi acaba?
Hergun saatlerce konuştuğunuz biriyle bir ilişki olamaz miİlişki yok ki ayrılık olsun, siz ilişki oldun diye baskı yapıp yönlendirmeye çalışmışsınız ama geri tepmiş.
Evli değil :) ailesini bile tanıyorum kardeşlerini annesini babasını evlerinin adresiniSiz cok anlam yüklemissiniz.Karsidaki kisi kuvvetle muhtemel evli.Bahane etmis gibi geldi bana.
Bundan yana bir düşüncem yok sevgilisi olmadığına eminimAdam sanaldan konuştuğu başka biriyle sevgili olmuş hepsi bu
Aramak istememesinin altında büyük bir neden vardır. Benimde internet üzerinden tanıştığım arkadaşlarım olmuştu. Hiçbiri numarasını gizlemedi. Bana güven vermedi maalesef.
Sadece sanaldan konuştuğunuz, sizi telefondan bile aramamış, klavyeden kendini istediği gibi tanıtan biri için fazla kesin konuşuyosunuz. Millet her gün aynı evde olduğu kocası tarafından aldatılıyor azıcık gözünüzü açmanızı tavsiye ederim. Gerçek hayat toz pembe değil. Adam net bir şekilde başka kızlarla da mesajlaşmış ve biriyle sevgili olunca sizi defterden silmiş.Bundan yana bir düşüncem yok sevgilisi olmadığına eminim
Konusmadım dediniz hic? Ailesini kardeslerini nasıl tanıyorsunuz? Görüp onlarla mi konustunuz?Evli değil :) ailesini bile tanıyorum kardeşlerini annesini babasını evlerinin adresini
Numarası gizli değildi.
Tanıyorumdan kastı insta profillerini görmüş olmak benceKonusmadım dediniz hic? Ailesini kardeslerini nasıl tanıyorsunuz? Görüp onlarla mi konustunuz?
Sadece sanaldan konuştuğunuz, sizi telefondan bile aramamış, klavyeden kendini istediği gibi tanıtan biri için fazla kesin konuşuyosunuz. Millet her gün aynı evde o
Aile fotoğrafları, kardeşinin düğününden videolar, kendim stalklerken bulduklarımKonusmadım dediniz hic? Ailesini kardeslerini nasıl tanıyorsunuz? Görüp onlarla mi konustunuz?
Çünkü korkağın tekiÖyle olup aramaması daha saçma değil mi? Hayatında biri olan çoğu erkek sosyal medya üzerinde bununla ilgili bir şey paylaşmıyor. Niye konuşmak ve buluşmaktan bu kadar kaçınsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?