• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılığın üzerine hamile kalmak

Hof...
Yemin ederim ne yazacağımı bilemedim, o kadar çıkmaz bir durum ki...
Allah yardımcın olsun.

Bir çocuğu aldirdigin zaman 40deve keserseniz ALLAH affediyor bunlarında arastir
niye devenin caninida allah vermemis mi ???
insan oglunun caninin allah katinda diger yarattiklarindan ustunlugu nedirki bir cocuk oldurdum 40 da deve keseyim ohh gunahlar affola nede guzel kilif bulmus uyduran

Küçücük yaşnda ne kadar yanlış davranmışsın.
Bir kere bu gencecik halinle 35 lik çocuklu adamla senin ne işin var,öğrencisin mis gibi.
Kendi denginle arkadaşlık etseydin ya.

Hoş onunla da ilişki yaşayıp -korunmayıp- hamile kalabilirdin.

Yargılamıcam.
Kızım var...
Ama katlanamıyorum bu kadsr cahilce davranıp doğmamış sabilere kıyanlara.
Ben kocamla bile korunuyorum,neden?
Çünkü bebek düşünmüyorum.
Sen sevgilinle kat kat korunmalıydın.
Kaldı ki her ilişki ufacık da olsa risk taşır gebelik konusunda.
Ne bu rahatlık..
Bak sonrası hüsran işte.
Ne denilebilirki,aldır aldırma diye yorum yapamam.
Sadece üzüntümü belirtmek istedim,insan kendine bunu yapmamalı.
Umarım senin için hayırlı olan kararı verirsin.
İnancımın gözünü seveyim......

niye devenin caninida allah vermemis mi ???
insan oglunun caninin allah katinda diger yarattiklarindan ustunlugu nedirki bir cocuk oldurdum 40 da deve keseyim ohh gunahlar affola nede guzel kilif bulmus uyduran
Bu 40 deve olayını bilmiyorum doğru mu değil mi.

Ama şunu belirtmeden geçemedim.
Yaratılmışların en üstünü insandır.
Ayetlerle sabittir.
Bilmeden yorumlamayalım bence ;)

Bu durumu ona anlatsan ve kısa sürede evlensen yinede dogursan o yavruyu..sonuçta sevdiğin adammış evlilik olduğunda daha iyi anlasirsiniz belki.benim tavsiyem aldırma ve sevdiğin kişiyle yuva kur olucak.kendisi aklıselim olgun biriyse bu durumu mutlaka paylaş.tek başına bütün yükü üzerine alma.onunda bilmeye hakkı var.Allah yardimcin olsun.

Arkadaşlar taşlamayın ama biri de çıkıp demiyor ki madem ilişkiniz rayında değildi neden yatıyordunuz diye?

Kadın evli olsa "madem boşanmayı düşünüyodun ne diye ilişkiye girersinki,ne diye korunmazsın" diye tepki alırdı,çook eminim..

Şimdi bu soruları yöneltmenin kıymeti yok belki ama okuyanlara ders olsun bari.

Bu 40 deve olayını bilmiyorum doğru mu değil mi.

Ama şunu belirtmeden geçemedim.
Yaratılmışların en üstünü insandır.
Ayetlerle sabittir.
Bilmeden yorumlamayalım bence :KK66:
en ustunu olabilirsin ama allahin yarattigi cani alma lüksün yok cocuk aldiracaksin bide ustune 40 deve keseceksin niye cunku ben ustunum beenim derdim kimin ustun oldugu degil düşunebiliyor olmamiz cani olmamizi gerektirmez bunu anlatmaya calisiyorim cok bilgili arkadasim

Ozellikke sana yazmadim zaten, seninle sohbet ediyorum sadece kusura bakma diger turlu anladiysan. Cinsel egitim yok ulkemizde demlicay, kimse kendi bedenini de karsi cinsi de tanimiyor, O yuzden vajinusmus ciddi bir problem ulkede, kadinlar orgazm dahi olamiyor oranlar yuzde 60lardaymis yani. Cinselikle ilgili bu kadar sorunlari olan toplumlarda. bunlar normal geliyor bana. Bir de beyin bu yaslarda hala gelisiyor 25 yasina kadar degisim gosterdigi dusunuluyor, 30larindakiler kadar saglikli dusunemiyorlar... Bizlerin yargilamak yerine, ayiplamak yerine destek olmasi lazim.. disarisi zaten "vurun orospuya "diyen, azgilarindan salyalari akarak bekleyen bir ton kurtla dolu:KK43: kotu erkek cocuklari yetistiriyoruz ne yazik ki:KK43:
yoo hic alinmadim, sohbet ediyoruz.
Evet gercekten ulkemizde durum vahim. Ben de vajinismustum, iliskiye giremeyince hemen doktora gittik. Bir suru cop bilgim varmis tabi.

Durumun duzelmesi de zor cunku kisir dongu gibi o nesilin yetistirdikleri bir sonrakine aktariliyor. Dogru bir egitim lazim, onu da kim verecek...

Arkadaşlar taşlamayın ama biri de çıkıp demiyor ki madem ilişkiniz rayında değildi neden yatıyordunuz diye?

Kadın evli olsa "madem boşanmayı düşünüyodun ne diye ilişkiye girersinki,ne diye korunmazsın" diye tepki alırdı,çook eminim..

Şimdi bu soruları yöneltmenin kıymeti yok belki ama okuyanlara ders olsun bari.
+100000
Yargılamıyorum aynı yorumu yaptım. Ama evli kadınlara bile diyoruz neden korunmadın şimdi hamilesin diye yardırıyoruz. Yaşayacaksan bari korun. 21 yaşında, koca adamla ilişkiyi yaşayacak düzeydeysen, bilinç düzeyinde olsun.

en ustunu olabilirsin ama allahin yarattigi cani alma lüksün yok cocuk aldiracaksin bide ustune 40 deve keseceksin niye cunku ben ustunum beenim derdim kimin ustun oldugu degil düşunebiliyor olmamiz cani olmamizi gerektirmez bunu anlatmaya calisiyorim cok bilgili arkadasim
Estağfurullah çok çok bilgili hanımefendi.
Ben de zaten böyle birşey var ya da yok demedim.
Ben de bilmiyorum dedim farkındaysanız.
Gerçek olduğunu varsayarsak;
Zaten 40 deve kesmek kolay birşey değil.
Kesince de otur ye dememiştir herhalde,fakir fukaraya dağıtılmak üzeredir.
Yaptırımını uygulayamayacaksan cezasını da işlemiceksin,burdaki hikmet ancak o olabilir.

Ah neyse...
Tartışmak isteyeceğim en son konu.
Çünkü konuyu bilmiyorum,okey?

simdi hem evli degilsin
Hem kotu bir iliskin var
Hem korunmuyorsun
Hem de yeni uyesin.

İnsallah sahte konudur diyorum.
Universite okuyan(!) birinin bu kadar da cahil olmamasini umuyorum cunku. Uni 1 de degil, son sinifa gelmis her halti biliyor ama 1 prezervatiften ya da dogum kontrol hapindan habersiz.

Dogum kontrol hapi pco.ya iyi geliyor. Kullansaydin suanki durumuna da dusmezdin.

Diyorum ya konu sahte olsun ama insanlar bu kadar sorumsuz olmasin...
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Lütfen sevgilinle konus kendin bu kararı verme, omur boyu içinde azap olur. Belki herşeyi değiştirir bu durum kim bilir. Bunu yaşadım bana yaşatıldı kendi isteğim değildi ama ben azap cekiyorum içimde acısı var heleki anne olduktan sonra hiç aklımdan gitmiyor.

Birşey daha diyecem ahlak bekçileri den rahatsizsiniz gençler nedesin size kişiler yapılan iş yanlış İslami kurallar var toplum kuralları var canım ya uyun bu kurallara kul şaşar düşer kizamiyorum kimseye ama büyüklere topluma kulak verin yahu.kara kaygılar içindesin şuan ama tövbe istiğfar içten çek ALLAH doğru yolu gösterir iNŞALLAH
valla katılıyorum dını yanından cok evlılık oncesı hatta cıddı bır nıyetı olmayan adamlarla cınsel ılıskıyı gayet sıradan gorup medenı takılmaya calısanların sonu hep bu. sonra cocgu çöp kutusundan posete sarılmıs bulurlar .aldırırlar yazık gunah ya of dusundukce cıldırıyrum allahım boyle ınsanları ıslah et. civisi cıkmıs su dunyanın bırde daha ögrencıymıs kendını ask mesk yerıne derslerıne vermesı gerekırken. allah aılenın yardımcısı olsun kızları baska memlekette okuyor guzel guzel derslerıne gıdıp gelıyor sanıyolar. halbukı col cocuklu dul kendınden yasca buyuk herıfın bır tekınden cocuk peydahlamıs. of nasıl uzuldum o bebek ıcın bunun derdıne duseceksın madem nıye bı tarafına mukayyet olamadın . üzgünüm uyarılarına ragmen boyle bır yorum yapmazsam olmazdı cocuklu bır adamı nasıl sevbılıyorsun o adamın hayatında bırtek senmı varsın senın gıbı bırsurusyle dusup kalkıyodur evlılıkle alakalı hıc konuda acmamıs zaten bellı yanı adamın eglencesısın sen . ınsandır bı hata yapmıstırda dıyemıyorum heryede ızlıyoruz goruyoruz sonucun bu olacagını bıle bıle nasıl hata oldugunu dusunyolarsa bıle ısteye zevk ıcın yapılmıs .birde annelık hayalı varmıs sen ocne edebınle okulunu bıtır mezun ol sonra krsına sana en ıyı kısmetler cıkar zaten kendı dengın varken col cucuklu amcalarla ısın ne annelık okadar kutsalkı zinayla annelık olmaz. allahım sen ıslah et kımseyı bu duruma dusurme ya cok cok uzuldum sadece bebek ıcın aglıyorumm ınsallah test yanlıstır senn gıbı bırne layık deıgl o bebek off

ben de şunu anlamıyorum
"olan olmuş artık" denecek konu var "eleştirip, uyarı yapılacak" konu var
her konuda olan olmuş artık denmez ki!

mesela geçenlerde bir üye konu açmış 17 yaşında evlenmiş, 19 yaşında hamile
hani bu kızı eleştirsen ne olacak, yersen ne olacak, olan olmuş bitmiş, durup durup 17 yaşında evlenemez ya

ama burada daha 21 yaşında, evlilik niyeti olmadığı, anne olma niyeti olmadığı halde korunmadan ilişkiye giren bir konu sahibi var
bu hatanın tekrar tekrar yaşanma ihtimali var
eleştirmeyelim mi???

demeyin ki ders almıştır
hayır almamış olabilir
daha önce de başka bir üye vardı burada hiç korunmadan tüm erkek arkadaşlarıyla ilişkiye giren

karkedisi35 karkedisi35
yaptığın, yani korunmadan ilişkiye girmen kesinlikle hata, bir daha yapma
bebek konusunda da bence mutlaka babaya söyle, çocuğu birlikte yaptınız, aldırsan da doğursan da o da bu stresi çekiversin bir zahmet
belki böylelikle ileride korunmadan ilişkiye girmez ve bir bebek vakası daha yaşanmaz

21 yasinda hala geri cekilmenin bir koruma yöntemi oldugunu dusunenler var yahu. Onu biraktim evlenip bosanmis 35 yasindaki adam bile kondom takmayayim geri cekilmeyle korunurum mu diyor? Sevismeden once korunma yontemlerini bir arastirin ya bu kadar bilgisizlik olmaz! Bi kendinizi egitin once! Su sekilde anne olunsa baba olunsa ne olur. Okuyorum diyorsunuz bir de. Hayir zir cahilsiniz.

Back