- Konu Sahibi karkedisi35
Hof...
Yemin ederim ne yazacağımı bilemedim, o kadar çıkmaz bir durum ki...
Allah yardımcın olsun.
Yemin ederim ne yazacağımı bilemedim, o kadar çıkmaz bir durum ki...
Allah yardımcın olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye devenin caninida allah vermemis mi ???Bir çocuğu aldirdigin zaman 40deve keserseniz ALLAH affediyor bunlarında arastir
Bu 40 deve olayını bilmiyorum doğru mu değil mi.niye devenin caninida allah vermemis mi ???
insan oglunun caninin allah katinda diger yarattiklarindan ustunlugu nedirki bir cocuk oldurdum 40 da deve keseyim ohh gunahlar affola nede guzel kilif bulmus uyduran
Bence 40 deve yerine bu beyin fırtınası estirenleri kesse, hem cana gelecegine mala gelmis olur40 deve denmişte,40 tavuk olmazmı,malum hayat şartları ezer geçer.
en ustunu olabilirsin ama allahin yarattigi cani alma lüksün yok cocuk aldiracaksin bide ustune 40 deve keseceksin niye cunku ben ustunum beenim derdim kimin ustun oldugu degil düşunebiliyor olmamiz cani olmamizi gerektirmez bunu anlatmaya calisiyorim cok bilgili arkadasimBu 40 deve olayını bilmiyorum doğru mu değil mi.
Ama şunu belirtmeden geçemedim.
Yaratılmışların en üstünü insandır.
Ayetlerle sabittir.
Bilmeden yorumlamayalım bence
yoo hic alinmadim, sohbet ediyoruz.Ozellikke sana yazmadim zaten, seninle sohbet ediyorum sadece kusura bakma diger turlu anladiysan. Cinsel egitim yok ulkemizde demlicay, kimse kendi bedenini de karsi cinsi de tanimiyor, O yuzden vajinusmus ciddi bir problem ulkede, kadinlar orgazm dahi olamiyor oranlar yuzde 60lardaymis yani. Cinselikle ilgili bu kadar sorunlari olan toplumlarda. bunlar normal geliyor bana. Bir de beyin bu yaslarda hala gelisiyor 25 yasina kadar degisim gosterdigi dusunuluyor, 30larindakiler kadar saglikli dusunemiyorlar... Bizlerin yargilamak yerine, ayiplamak yerine destek olmasi lazim.. disarisi zaten "vurun orospuya "diyen, azgilarindan salyalari akarak bekleyen bir ton kurtla dolu kotu erkek cocuklari yetistiriyoruz ne yazik ki
+100000Arkadaşlar taşlamayın ama biri de çıkıp demiyor ki madem ilişkiniz rayında değildi neden yatıyordunuz diye?
Kadın evli olsa "madem boşanmayı düşünüyodun ne diye ilişkiye girersinki,ne diye korunmazsın" diye tepki alırdı,çook eminim..
Şimdi bu soruları yöneltmenin kıymeti yok belki ama okuyanlara ders olsun bari.
Estağfurullah çok çok bilgili hanımefendi.en ustunu olabilirsin ama allahin yarattigi cani alma lüksün yok cocuk aldiracaksin bide ustune 40 deve keseceksin niye cunku ben ustunum beenim derdim kimin ustun oldugu degil düşunebiliyor olmamiz cani olmamizi gerektirmez bunu anlatmaya calisiyorim cok bilgili arkadasim
Bence 40 deve yerine bu beyin fırtınası estirenleri kesse, hem cana gelecegine mala gelmis olur
Kesinlikle!+100000
Yargılamıyorum aynı yorumu yaptım. Ama evli kadınlara bile diyoruz neden korunmadın şimdi hamilesin diye yardırıyoruz. Yaşayacaksan bari korun. 21 yaşında, koca adamla ilişkiyi yaşayacak düzeydeysen, bilinç düzeyinde olsun.
simdi hem evli degilsin
Hem kotu bir iliskin var
Hem korunmuyorsun
Hem de yeni uyesin.
İnsallah sahte konudur diyorum.
Universite okuyan(!) birinin bu kadar da cahil olmamasini umuyorum cunku. Uni 1 de degil, son sinifa gelmis her halti biliyor ama 1 prezervatiften ya da dogum kontrol hapindan habersiz.
Dogum kontrol hapi pco.ya iyi geliyor. Kullansaydin suanki durumuna da dusmezdin.
Diyorum ya konu sahte olsun ama insanlar bu kadar sorumsuz olmasin...
valla katılıyorum dını yanından cok evlılık oncesı hatta cıddı bır nıyetı olmayan adamlarla cınsel ılıskıyı gayet sıradan gorup medenı takılmaya calısanların sonu hep bu. sonra cocgu çöp kutusundan posete sarılmıs bulurlar .aldırırlar yazık gunah ya of dusundukce cıldırıyrum allahım boyle ınsanları ıslah et. civisi cıkmıs su dunyanın bırde daha ögrencıymıs kendını ask mesk yerıne derslerıne vermesı gerekırken. allah aılenın yardımcısı olsun kızları baska memlekette okuyor guzel guzel derslerıne gıdıp gelıyor sanıyolar. halbukı col cocuklu dul kendınden yasca buyuk herıfın bır tekınden cocuk peydahlamıs. of nasıl uzuldum o bebek ıcın bunun derdıne duseceksın madem nıye bı tarafına mukayyet olamadın . üzgünüm uyarılarına ragmen boyle bır yorum yapmazsam olmazdı cocuklu bır adamı nasıl sevbılıyorsun o adamın hayatında bırtek senmı varsın senın gıbı bırsurusyle dusup kalkıyodur evlılıkle alakalı hıc konuda acmamıs zaten bellı yanı adamın eglencesısın sen . ınsandır bı hata yapmıstırda dıyemıyorum heryede ızlıyoruz goruyoruz sonucun bu olacagını bıle bıle nasıl hata oldugunu dusunyolarsa bıle ısteye zevk ıcın yapılmıs .birde annelık hayalı varmıs sen ocne edebınle okulunu bıtır mezun ol sonra krsına sana en ıyı kısmetler cıkar zaten kendı dengın varken col cucuklu amcalarla ısın ne annelık okadar kutsalkı zinayla annelık olmaz. allahım sen ıslah et kımseyı bu duruma dusurme ya cok cok uzuldum sadece bebek ıcın aglıyorumm ınsallah test yanlıstır senn gıbı bırne layık deıgl o bebek offBirşey daha diyecem ahlak bekçileri den rahatsizsiniz gençler nedesin size kişiler yapılan iş yanlış İslami kurallar var toplum kuralları var canım ya uyun bu kurallara kul şaşar düşer kizamiyorum kimseye ama büyüklere topluma kulak verin yahu.kara kaygılar içindesin şuan ama tövbe istiğfar içten çek ALLAH doğru yolu gösterir iNŞALLAH