• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılığın üzerine hamile kalmak

karkedisi35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2018
51
27
3
32
İzmir
Merhaba arkadaslar her şey çok hızlı gelişti dün gece hamile oldugumu öğrendim, reglim gecikti normalde hiiç takmam.. çünkü pcos var yani regl gecikmesi normal benim için
ama hafif hafif mide bulantısı da eşlik edince içime kurt düstü hemen nöbetci eczaneden gidip alıp test yaptım testin sonucu pozitifti bu sabah yine yaptım yine pozitifti. toplamda 2 tane yaptım ikisi de pozitif cıkıyor kafayı yiyebilirim 21 yasındayım cocuklugumdan beri en büyük hayalim anne olmak ama şuanda duvara çarpmış gibiyim testin bozuk olması icin dua ediyorum. Sevgilim 35 yasında ve 2 yasında bir kızı var zaten. Hic cocuk isteyeceğini sanmıyorum böyle şeylerden hic bahsetmez böyle bi hayalimiz yoktu ki ilişkimizde rayında değil bu ara cok sorunumuz var. 1 haftadır ayrıyız.
Evlenme gibi bir durum/istek de yok.
Napıcagımı bilmiyorum calısmıyorum son 1 senem öğrenciyim maddi durumum iyi, onun da iyi ama ben böyle bir seye hicc hazırlıklı değilim bu sekilde hayal etmemistim.
Yarın doktora gidicem ve eğer gebelik doğruysa sanırım aldırmayı düsüneceğim.
Sevgilime hic bir sey söylemeyi düsünmüyorum söz hakkının olduğunu sanmıyorum.. ?
Kafamda deli sorular uyuyamıyorum.
En kötü senaryom aldırmak ve bu fikre kendimi alıstırmaya calısıyorum cok zor bi durumdayım lütfen bi akıl verin
sacma sapan seyler yazacak olanlar, sevgili ahlak bekcileri lütfen hic ugrasmayın 32 saattir uyumadım deliricem.

Keşke korunsaydiniz.
Aileniz manevi destek verecekse doğurun diyecegim ama çocuğun baba sevgisine de ihtiyacı var.
Bence bi sevgilinizle konuşun bunu.
Ve keşke kendinizden bu kadar büyük evlenmiş belki boşanmış çocuklu biriyle daha 21 yaşınızda beraber olmasaydınız. Yaşınıza yakın biri ile daha mutlu olabilirdiniz. Inşallah en doğru kararı verebilirsiniz

Merhaba arkadaslar her şey çok hızlı gelişti dün gece hamile oldugumu öğrendim, reglim gecikti normalde hiiç takmam.. çünkü pcos var yani regl gecikmesi normal benim için
ama hafif hafif mide bulantısı da eşlik edince içime kurt düstü hemen nöbetci eczaneden gidip alıp test yaptım testin sonucu pozitifti bu sabah yine yaptım yine pozitifti. toplamda 2 tane yaptım ikisi de pozitif cıkıyor kafayı yiyebilirim 21 yasındayım cocuklugumdan beri en büyük hayalim anne olmak ama şuanda duvara çarpmış gibiyim testin bozuk olması icin dua ediyorum. Sevgilim 35 yasında ve 2 yasında bir kızı var zaten. Hic cocuk isteyeceğini sanmıyorum böyle şeylerden hic bahsetmez böyle bi hayalimiz yoktu ki ilişkimizde rayında değil bu ara cok sorunumuz var. 1 haftadır ayrıyız.
Napıcagımı bilmiyorum calısmıyorum son 1 senem öğrenciyim maddi durumum iyi, onun da iyi ama ben böyle bir seye hicc hazırlıklı değilim bu sekilde hayal etmemistim.
Sevgilime hic bir sey söylemeyi düsünmüyorum söz hakkının olduğunu sanmıyorum.. ?
En kötü senaryom aldırmak ve bu fikre kendimi alıstırmaya calısıyorum cok zor bi durumdayım lütfen bi akıl verin
sacma sapan seyler yazacak olanlar, sevgili ahlak bekcileri lütfen hic ugrasmayın 32 saattir uyumadım deliricem.

Allah'ın verdiği canı alma hakkın yok ablacigim hatalar sonucu bir can dünyaya gelecek onu doğur tövbeler çek. o sana doğru yoldan da olmasa bir emanet ve böyle bir sınava tabisin şöyle düşün şuan yetişkin bir kişiyi öldürmeye hakkın varmı yok onunda öldürmeye hakkın yok. Sorunun neyse çözmeye calis babası kabul etmese bile doğur bu çocuk böyle gelecek demek dunyaya

Belirgin bi yöntemle hayır.. sadece geri cekilme :KK42: riskli oldugunu biliyodum ama cok uzun zamandır bu sekildeydi ve bisey olmamıstı:KK17:
Bir doktora git ona göre kararını verirsin, sorunlu bir ilişkiyi hamile olduğun için devam ettirmen doğru değil doğurup doğurmamakta sana kalmış birşey ama yaşın itibariyle kendini anneliğe hazır hissettiğini düşünmüyorum

Hayır evli değil bosandı

evli değil.
sadece biz evlenme kararı alacak seviyeye hic gelemedik zaten onun da hevesi yoktu ve suanda ayrıyız 1 haftadır görüsmedik ayrılık yoluna girmistik
Kendine yazık etme duygularından emin olmadığın adamlar için ilerde çok pişman olursun daha 21 yasında hayatının baharındasın okulunda var. Ailen ne der bu konuda

Keşke korumalı ilişki yaşasaydınız şimdi kk nın çok bilenleri beni katil ilan eder sende bunu tavsiye olarak alma görüş sadece aldırmak daha mantıklı daha 21 yaşındasın ne kadar maddi durumun iyi olursa olsun öğrencisin sen çocuk loğusalık hamilelik zor şeyler babası desen neredeyse baban yaşında evlilik ihtimali de yok ki olsa da adamın ne olduğunu önceki konulardan biliyoruz kafaya ele vurmalar gidip ona söylesen aldırma evlenelim dese hayatını daha çok yakacaksın duygu değil mantıkla düşün

Kendine yazık etme duygularından emin olmadığın adamlar için ilerde çok pişman olursun daha 21 yasında hayatının baharındasın okulunda var. Ailen ne der bu konuda
Hayatımda sadece annem var ama o da bana 3 saat uzaklıkta bir ilde yasıyor.
Ben burda tek basıma yasıyorum annem ne der bilmiyorum, ama öldürecek değil.. sadece üzülür sağlığına bisey olur diye korkuyorum :(

Birşey daha diyecem ahlak bekçileri den rahatsizsiniz gençler nedesin size kişiler yapılan iş yanlış İslami kurallar var toplum kuralları var canım ya uyun bu kurallara kul şaşar düşer kizamiyorum kimseye ama büyüklere topluma kulak verin yahu.kara kaygılar içindesin şuan ama tövbe istiğfar içten çek ALLAH doğru yolu gösterir iNŞALLAH

Hayatımda sadece annem var ama o da bana 3 saat uzaklıkta bir ilde yasıyor.
Ben burda tek basıma yasıyorum annem ne der bilmiyorum, ama öldürecek değil.. sadece üzülür sağlığına bisey olur diye korkuyorum :KK43:
Annen ile konus tek basına karar alma sana yol gösterir kendini güvende hissedersin

Stresiniz doğal.
Yaşanılan herşeyi unutabilirsiniz ama bebeğinizi hiç unutmayacaksınız.
Bundan büyük sınav ve hayat dersi olamaz.
Şartlara göre yapılacak belli gibi ama bundan sonra kendinize yakıştırmadığınız ve yanınızda olmayacak birinin dokunmasına izin vermeyin. Aşkınızdan öldüğünüz biri de olsa prezervatif kullanmaktan çekiniyorsa (siz korunmuyorsanız) size saygısı yoktur bunu unutmayın.
Çok üzüldüm.
Doktorunuzu iyi seçin ve muayenelerinizi aksatmayın.
Sevgilinizle bir daha görüşmeyecek ve ona bu durumu asla anlatmayacaksanız gerçeği bilmesine gerek yok.

Birşey daha diyecem ahlak bekçileri den rahatsizsiniz gençler nedesin size kişiler yapılan iş yanlış İslami kurallar var toplum kuralları var canım ya uyun bu kurallara kul şaşar düşer kizamiyorum kimseye ama büyüklere topluma kulak verin yahu.kara kaygılar içindesin şuan ama tövbe istiğfar içten çek ALLAH doğru yolu gösterir iNŞALLAH

Istersen adresi versin "islami kurallara" gore zina ettigi icin gomup taslayalim, sana uyar mi bu?

Keşke korumalı ilişki yaşasaydınız şimdi kk nın çok bilenleri beni katil ilan eder sende bunu tavsiye olarak alma görüş sadece aldırmak daha mantıklı daha 21 yaşındasın ne kadar maddi durumun iyi olursa olsun öğrencisin sen çocuk loğusalık hamilelik zor şeyler babası desen neredeyse baban yaşında evlilik ihtimali de yok ki olsa da adamın ne olduğunu önceki konulardan biliyoruz kafaya ele vurmalar gidip ona söylesen aldırma evlenelim dese hayatını daha çok yakacaksın duygu değil mantıkla düşün

Evet sizi hatırlıyorum benim eski konularımı okuduysanız bilirsiniz gercekten olmayacak bir iliski cok sevmeme rağmen.
Nasıl olacak bilmiyorum, çevremde yakınen tanık oldugum bir hamilelik bile olmadı bugüne kadar (!) durum vahim.
Ayrıca bir hanımefendi de dogurmamı söylemis ama ben izmir de yasamama rağmen burada daha önce evlenmemis ve cocuga sahip bir bekar anne görmedim.
Yaygın ya da olabilir denilecek bir durum mu bu sizce?
Bana cok olasılıksız geliyor.

Back