Aynı test hem pozitif hem negatif

kafamda sorular

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
150
30
29
Kızlar merhaba, adetime 5 gün kala düştüm , keyfim kaçtı bende test yapmak istedim , Laboquick marka testten yaptım, adete 5 gün önce silik çıkardı , 4 gün önce ise negatif . Başına böyle birşey gelen var mı, moralim çok bozuk

Adete günler kala test çıkmaz. Günler geçmesi lazım. Acele etmeyin bu kadar. Ayrıca bazı testler bekleyince ikinci çizgi çıkıyor sadece ilk üç dakika ne çıktığı önemli. Adet günü gelmeden test yapmayın bekleyin. Martidan düşünce bebek gitmemiştir bunu sakın düşünmeyin. Bekleyin biraz kan testine gidersiniz adet gecikmesi olursa

Ne güzel açıklama yapmışsınız , çok teşekkür ederim Bazı yazılarda okuyorum adete 4-5 gün kala test yapıp pozitif olduğunu öğrenenler oluyormuş , bende o merakla yapmıştım

Ne güzel açıklama yapmışsınız , çok teşekkür ederim Bazı yazılarda okuyorum adete 4-5 gün kala test yapıp pozitif olduğunu öğrenenler oluyormuş , bende o merakla yapmıştım
Rica ederim. Bende iki gebelik yaşadım her ikisinde de ev testlerle dolardı. Eşim yeter derdi artık ama o anın sabırsızliği işte. Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden. Bekleyince kesin sonuç çıkıyor o yüzden beklemeniz sizin için çok iyi olacaktır. Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…