- 12 Haziran 2022
- 150
- 30
- 29
-
- Konu Sahibi kafamda sorular
Bu ne demek ?Kızlar merhaba, adetime 5 gün kala düştüm , keyfim kaçtı bende test yapmak istedim
Yani gebelik bekliyorum bu ay, adete 5 gün kala test yaptım silik pozitif verdi , bi gün sonra yaptım bu sefer negatif, aynı marka testten yaptım halbuki ama anlamadımBu ne demek ?
Yeremi düşmüş yaniBu ne demek ?
İste evet ben de onu sordum aslındaYeremi düşmüş yani
Martı ya binmiştim arkadaşlar , ondan hafif düştüm yaniİste evet ben de onu sordum aslında
Normalde adete 4 gün kala falan normal testlerde çıkası gerekmiyor muacele etmeyin , bir kaç gün daha bekleyin ve kan tahlili yaptırın . Allah gönlünüze göre versin inşallah
Martıdan düşmenizle gebelik arasındaki bağlantıyı kuramadımMartı ya binmiştim arkadaşlar , ondan hafif düştüm yani
Martı derken?Martı ya binmiştim arkadaşlar , ondan hafif düştüm yani
Elektrikli scooter. Martı diyorlar büyük şehirlerdeMartı derken?
Düşük yapmış mıyımdır bilemedim yani , insanın aklına herşey geliyorMartıdan düşmenizle gebelik arasındaki bağlantıyı kuramadım
Adete günler kala test çıkmaz. Günler geçmesi lazım. Acele etmeyin bu kadar. Ayrıca bazı testler bekleyince ikinci çizgi çıkıyor sadece ilk üç dakika ne çıktığı önemli. Adet günü gelmeden test yapmayın bekleyin. Martidan düşünce bebek gitmemiştir bunu sakın düşünmeyin. Bekleyin biraz kan testine gidersiniz adet gecikmesi olursa
Ne güzel açıklama yapmışsınız , çok teşekkür ederimAdete günler kala test çıkmaz. Günler geçmesi lazım. Acele etmeyin bu kadar. Ayrıca bazı testler bekleyince ikinci çizgi çıkıyor sadece ilk üç dakika ne çıktığı önemli. Adet günü gelmeden test yapmayın bekleyin. Martidan düşünce bebek gitmemiştir bunu sakın düşünmeyin. Bekleyin biraz kan testine gidersiniz adet gecikmesi olursa
Çok teşekkürlerAdetinizin geçmesi gerekmiyor mu test yapmak için. Bir de o kadar küçük gebelikte daha sperm yumurtaya yeni ulasmistir martidan düşmekle bebek düşmez ki :)
Rica ederim. Bende iki gebelik yaşadım her ikisinde de ev testlerle dolardı. Eşim yeter derdi artık ama o anın sabırsızliği işte. Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden. Bekleyince kesin sonuç çıkıyor o yüzden beklemeniz sizin için çok iyi olacaktır. Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallahNe güzel açıklama yapmışsınız , çok teşekkür ederimBazı yazılarda okuyorum adete 4-5 gün kala test yapıp pozitif olduğunu öğrenenler oluyormuş , bende o merakla yapmıştım
Scooter.Martı derken?