Kizim 26 günlük , Her aksam saat 20:00 dan 22:00 a kadar falan sabahlarida saat 04:00 dan 07:00 a kadar karninda agri oluyor.Sanki kaka yapmaya calisiyor gibi direniyor..Kucagimda sallamaktan bir hal oluyorum..Agrisi gecinede uyuya kaliyor..Ayni sorunu yasayan yada ne yapabilecegim konusunda önerisi olan varmi arkadaslar..Birde cok SICRIYOR acayip bagararak SICRIYOR ..
canm bizm böle saatli bir bagrm denen olaymz yok ama bazı bebeklerde belli saatlerde özellkle akişam satlernde gaz sancsı olr we surekli aglarlarmş ebnm komşumun oğluda öleydi arabayla gezdrmeye çıkarlardı yada karnına fon maknesni tutarlardı kolik bebek dyrlar nette okmştm gaz sancsndan yapyrlar yni bunu dye blyrm
canım aynı problem benim 38 günlük bebeğimdede var.. ben altını açıp karnına bacaklarına ve ayaklarına zeytinyagı sürüyorum. ayaklarını büküp bekliyoruz o arada kakasını yapıyor ve rahatlıyor tavsiye ederim. bu arada oyun gibi geldi onada yüzünde resmen gülümseme olusuyor yapınca.. ama zeytinyagını sadece ayaklarına bacaklarına ve karnına sür canım poposuna gelmesin ishal olur sonra..
38 günlük bebişim var cnm benimde benimkiside sabah 7 yada 7.30 gibi uykudan uynadıktan sonra bu şekilde ağlıyo..ayaklarını karnına doğru çekiyo...acaba sabaha doğru genelde bizde üşürüz ya..oda üşütüyo karnımı ağrıyo die düşünüyorum..harici böyle bi sıkıntımız yok...karnınıa havlu ısıp koydum yararlı oldu cnm harici geçmesni beklemekten başka pek bişey yok sanırım
kızlar karın ağrısına birebir olan bişiy var.
1.si azıcıkşekerli su yapın 2-3 çay kaşığı içirin..
2. si ise havuyu ısıtın karnına koyun iyi geliyo bize biz sürekli yapıyoruz..
evet çocuklar kendini ısıtamadığı için üşürler eviniz sıcaksa bile mutlaka sarın ince bir battaniye bile olsa.. çok üst üste giydirmeyin ama mutlaka ince bi battaniye ile sarın.. üşümeyince daha ahat olyolar birebir yaşadıım için biliyorum..