Çatlaklar Aynı Sefa Kremi Çatlaklar İçin

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Merhaba arkadaşlar,bende burdan okumuştum aynı sefa yağını aldım.Banyodan banyoya kullandım.Evet çatlakların görünümünü hafifltiyor ama tamamen geçirmiyor.

Bu krem benim babaannemin mucize kremim dediği kremdir kızlar :KK62: Aynısefa özlü süt merhemi her derde deva gerçekten morluklara,çatlaklara,yüzdeki kırışıklıklara lekelere ellere ayaklara valla biz her yerimize sürüyoruz :KK64: Tavsiye ederim efem :KK19:

yengem de bu krem sayesinde çatlaklarından kurtuldu büyük ölcüde :nazar:
3 gün sonuc almak icin çok kısa bir süreç
sabırlı olun bence
bugun dünyanın hiç bi yerinde hiç bi krem merhem 3 günde çatlaga tesir etmez

sana kesinlikle katılıyorum çatlaklarının düzelmesinde olumlu sonuç almak için en az bir sene uğraşmak lazım öyle ha diyince geçmez sabırlı olun ve yılmamaya çalışın ayrıca spor özellikle pilates çatlakların görünümünde hafiflemeye yardımcı oluyor :KK16: yani aman bu yöntemde işe yaramadı diyip hemen pes etmeyin çatlaklara ölüm En Büyük KKEn Büyük KK

yengem de bu krem sayesinde çatlaklarından kurtuldu büyük ölcüde :nazar:
3 gün sonuc almak icin çok kısa bir süreç
sabırlı olun bence
bugun dünyanın hiç bi yerinde hiç bi krem merhem 3 günde çatlaga tesir etmez

sana kesinlikle katılıyorum çatlaklarının düzelmesinde olumlu sonuç almak için en az bir sene uğraşmak lazım öyle ha diyince geçmez sabırlı olun ve yılmamaya çalışın ayrıca spor özellikle pilates çatlakların görünümünde hafiflemeye yardımcı oluyor :KK16: yani aman bu yöntemde işe yaramadı diyip hemen pes etmeyin çatlaklara ölüm En Büyük KKEn Büyük KK

arkadaşlar ben bu ürünü değil ama bir tv programında bi hekimin vermiş olduğu şekilde kendim evde hazırlayarak bi merhem yaptım. kullanımımın henüz 1.haftası bitti ancak samimi söylüyorumki gözle görülür bi hafifleme var yani annem de sürekli bakıyo bende göz yanılgısı olmasın diye başlarken de devamında da anneme iyice göstermiştim. ancak yağlı bir merhem olduğu için tedbiren öncelikle bacaklarımda denedim ve benim göğüslerimde de fazlasıyla çatlak var ne yazıkki üstelik ben çatlaklarım oluşurken ne pembeliğini ne kırmızılığını görmedim sanki direk sedef halinde koca yırtıklar olmuştu.. 24 yaşındayım doğum filan da yapmamış olmama rağmen en az 5 yıldır bu çatlaklarla beraberim ve sanki her gün bi yerlerim çatlamaya devam ediyo.. bu sitede çok öneri çok yöntem gördüm pek çoğunu da denedim uzun sürmedi açıkçası üstelik kullanırken bi faydası olduğunu hissedememek de hep karamsarlığa düşürdü beni ve yarım bıraktım.. ama bunda inanın şimdilik memnunum ve denemekten de vazgeçmeyeceğim inşallah.. gönül isterki geçsin ama azalmasına da razıyım ancak ne olursa olsun lütfen canımızı çok sıkmayalım şükredelimki çatlaklı da olsa bacaklarımız var.. merhemi nasıl yaptığımı ve nasıl kullandığımı da anlatayım ancak şunu da hatırlatayım lütfen öncelikle dar bi bölgede deneyin yani vücudunuza olan etkilerini görmek açısından çünkü yağlı bi karışım.. uzmanı değilim ama herkeste farklı farklı etkileri olabileceğini düşünüyorum sonradan işte tüylenme oldu çatlaklarım arttı vs diye daha çok üzülmenizi istemem..
merhem 500 gr tereyağıyla 2 avuç aynısafa bitkisinin karışımıyla yapılıyo. tereyağını eritiyosunuz ama bakın yağ kızdırılmıycak arakadaşlar eridiği anda çekin ocaktan ve aynısafa bitkisini içinde özünü vericek şekilde karıştırın daha sonra uygun bir kaba koyup soğumasını bekliyoruz sonrasına buzdolabına koyuyoruz ve o iyice donuyo. donduktan sonra onu elinizle süremiyosunuz tabi krem gibi onun için bir de çay kaşığı yardımıyla filan bi parçasını koparıp sorunlu bölgeye masaj yaparak sürüyosunuz.. ben gece yatmadan önce sürüyorum ve üzerine hani şu günlük kullandığımız çorapların uzunları var ya arkadaşlar kalın çoraplar dizlere kadar olan onlardan bir tanesini bilekten kestim ve korse misali merhemi sürdüğüm bölgenin üzerine çektim çorabı ve her gece uyguluyorum.. sabaha kadar kalıyo o şekilde ve sabah bütün yağı emmiş oluyo zaten.. kokusu biraz kötü ama:) bir de sabahları genelde ilk baktığımda sanki daha belirgin gibi geliyolar ama 10 dk içerisinde bacak hava da alınca kendine geliyo.. üstelik bu bitkiyi araştırırken varislere ve pek çok yaraya ve yara izine iyi geldiğini de okudum arkadaşlar bu arada kese yapmayı bol su tüketmeyi ihmal etmeyelim bir de son olarak çok sıcak suda banyo yapmanın çatlakları artırdığını duymuştum bilginize.. umarım hepimize şifa olur...

canım ne durumda çatlakların

beyazlaşmış ve tabiri caizse yıllanmış çatlakları geçireceğini hiç zannetmiyorum.

Aynısafa bitkisi cilt yanıkları ve hasarları için kullanılır ancak çatlak tedavisi için çok etkili olmaz nedeni de cilt çatlakları bir sorun olarak görmez.

Kızlar bende aynısefa bitkisini araştırırken tüyleri azalttığını öğrendim :)) Çatlakalrımız geçmese bile tüylerimiz azalabilir belki :))

X