• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı Saatlerde Ağlama Nöbeti Yardım!

New born

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2024
31
5
1
31
Merhaba bebeğim henüz 41 günlük fakat hergün aynı saatlerde çılgınca ağlıyor hiç bir şekilde uyumuyor akşam 7 ile 10 arası fix bir şekilde aynı şeyi yapıyor ve sadece dışarıda bebek arabası ile uyutabiliyorum ? Bu durum neden oluyor bilgisi olan var mı?

Merhaba bebeğim henüz 41 günlük fakat hergün aynı saatlerde çılgınca ağlıyor hiç bir şekilde uyumuyor akşam 7 ile 10 arası fix bir şekilde aynı şeyi yapıyor ve sadece dışarıda bebek arabası ile uyutabiliyorum ? Bu durum neden oluyor bilgisi olan var mı?
Benim oğlum da her akşam 6'dan gece 2'ye kadar bağırarak ağlardı. Bazı günler de günboyu ağlardı. 4 ay bu şekilde sürdü. Kolikten kaynaklanıyor. Sizin de 4 ay bitince geçet muhtemelen

Kolik bir bebeginiz var, ayni saatte aglama krizi buna isaret ediyor, saglikla buyutun.💕

Kolik

Back