teşekkür ederim estrella şuan gelse pişmanım diye bi çiçek getirse affedicek derecedeyim biliyomusun acıyorum kendime, salaklığıma
Ya canım hayırr!! Boyle yapma bak!! Niye affediceksin ki seni TEKRAR TERK ETMESİ İÇİN Mİ ?? YADA ÜZÜP AĞLATMASI İÇİN Mİ ?? hem bir insana sadece ama sadece 2. şans vereblirsin ve o da bu 2. şansını nasıl değerlendirmiş gördük.... 3. şansı hiçte haketmiyor hiç hemde!! O yüzden hadi toparlan bakalım kendine gel acıcıkk .. Hemm o kim ya kim o yani vazgeçilmeyecek birisi mi? Hayırr!
ilk defa sevdim biliyomusunuz, ben erkek gibi kızdım normaldeşimdi toparlanmaya çalışıyorum annem babamda ayrı, babamlarla aram bozuk sürekli rahatsız ediyolar, annemede bişeyimi anlatamıyorum odalarda gizlice ağlıyorum, sinirden ona kötü davranıyorum, oda sara hastası
en zor zamanımda onun omzunda ağladım, her istedi,ğinde omzuma başını yaslayabilirsin ben seni hiç yalnız bırakmicam derdi, dünya yalansa ne diye yaşıyoruz, ben aklımdan çıkaramıyorum umursamaz olamıyorum, yanımda biri ağlasa anında bende ağlarım, ben bu sahta hayatı hiç istemiyorum ya ama ne yazıkki yaşamak zorundayım, şu günleri bi atlatabilsem, bidaha hiçkimseye güvenemicem, TEŞEKKÜRLER BU ARADA
herşeyden önce umursamaz, vurdumduymaz olmayı öğrenmem gerekteşekkür ederim birileriyle konuşunca rahatlıyo insan
donecekir bence ve sende affediceksin biliyorum kendimden aynısını benim basımada geldi...bu yuzden sakın yapmam etmemde deme o anda insan herseyi unutuyor ne kızgınlık nede ofke hicbirsey kalmıyor icindeen guzel sen bilirsin iliskinizde olanları oyuzden en dogru kararı verecek olanda sensin...aman affetme barısma demek cok kolay gelir insanlara ama oyl degil yasayınca herkes anlıyor...suan icin kendi hayatına bak arama sorma zaten o gercekten seviyorsa ozlerse arar ondan sonra ne yapcagına karar verirsin...