Aynı kişi tarafından 2. kez terkedildim çok kötüyüm

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
birbuçuk senelik sevdiğim 2.kez bırakıp gitti. yüzük takmıştık çok iyiydik bianda bitti

yapma dediklerini yapmışım soğumuş. bende haklıyım. konuşarak halledilemiyecek bişey değildi ama o kaçıp gitti bide asla bırakmicam seni derdi 10 gündür aramıom sormuom arkadaşıma beni soruyomuş okul harcını yatırmışmı felan diye ulan seviyodun merak ediyodun ne diye bıraktın beni kahrettin böyle. en zor zamanlarımda hep beni bırakıp kaçtı, en kötü zamanımdayım ve yanımda o dahil arkadaşlarım bile yok sürekli ağlıyorum dua ediyorum ben kötü bi insan değilim tek yaptığım hata sonsuz güvenmek oldu sevdiğim adama o kadar çok güvendimki kendimden bile çok. ama o kaçtı. bi insanı seviyosan zoru gördünmü kaçamazsın mücadele edersin en ufak bişeyde hemen ayrılık olmaz, en azından zaman verilir biraz, 1 buçuk senenin içine etti annemle tanıştırcaktım onu, ayrılmadan 2 gün önce daha seni çok seviyorum çok kıskanıyorum asla bırakmicam diodu o kadar güvendim o kadar inandımki allah beni kahratsinki hala deli gibi, seviyorum unutmak nefret etmek istiyorum ama ben 1 buçuk seneyi bi kalemde silip atamıyorum anlayamıyorum kimseyi o istedi başladık ve o istedi bitti ben onun ne laflarını yuttum ben zoru görünce onu terkedip kaçmadım kıyamadım ben yapamadım tek hatam güvenmek allah beni kahretsin

10 gün oldu aramadı ama arkadaşlarıma soruyomuş

Senin aşkına layık değilmiş demek ki çok toy duygusal olarak,kişilik olarakta bencil boşver ne diye ağlıyorsun böyle tip için

Canım öncelikle senin bu duruma böylesine çok üzülmene üzüldüm açıkcası.Bence boyle bir durumda dimdik durman gerekirdi üzülmemen kendi hayatına bakman gerekirdi.Birde terkedilmişsin yani gurur yapıp bunu düşünmemeliydin.Ki ben boyle yapmıştım.1 yıldır çıktığım kişiden ayrıldım ve sonra herşeyin bir yalandan ibaret olduğunu öğrendim ki belirteyim şunuda +aşırı+ derecede seviyordum o şahışı ama ayrıldığımız gün daha bitti benim için.Ne onu düşündüm ne onu aradım hiç birşey yapmadım kalbimden de aklımdan da sildim.Birde çok gururluyumdur asla boyle bir şeyden sonra ay ben çok seviyorum onu diye ağlayıp sızlamam.Bitti mi bitti o gün daha bitti.4 ay oldu ayrılalı hiç bir şekilde ona ulaşmadım aramadım ama geçenlerde o aradı msj attı iyimiyim değil miyim merak etmiş umursamadığım bir insan olduğu için kısa kısa cevaplar verip başımdan savdım.Ama tahmin ediyorum ki seni terk eden şahışta bir zaman sonra seni merak edip seninle konuşmaya çalışacak.Belki tekrar ümitleniceksin için kıpır kıpır olucak ama olmasın.Çünkü 1 kere 2 kere terk eden insan gene terk eder gene seni yalnız bırakır!! Kimse için üzülme bak kimse unutulmaz değil canım benim boşu boşuna kendini yıpratma hayatına bak.Hem seni mutlu edecek ne çok insan ne çok erkek vardır kim bilir de sen görmüyorsundur onları.Birde 2. kez terk edilmişsin.1 kere daha terk etmiş seni ve sen ona bir şans verip tekrar devam etmişsiniz ilişkinize.Sen ona bu şansı verdiysen seni tekrar terk etmesine de müsade etmiş oluyorsun.Hata yapmışsın! Seni 1 kere terk eden bir insana tekrar güvenmekle hata etmişsin.Hem sizinki 1,5 yıl süren bir ilişkiymiş öyle yapma dediklerimi yaptın da senden soğudum da bu nedenden ayrılıyorum diye bir şey yok! Aşk bitmiştir , heyecan bitmiştir , ayrılmak için bir bahanedir bu!! Sen hiç sevdiğin deli gibi sevdiğin bir insandan sırf senin dediğini yapmadı diye soğur musun? Tabiki de soğumassın çünkü sevmişsin onu hemde çok! O yuzden bahane bu canım apaçık belli zaten bahane olduğu..Belki de senin sayende bu ilişki o kadar uzun zaman yol aldı..Sen devam ettirmişsindir ilişkiyi.O bir şey yapmamıştır belkii..Seni sorması da niyedir :: O kadar zaman birlikteydiniz büyük ihtimal her şeyini biliyordur ve şimdi de sırf ne yaptığını merak ettiği için soruyordur seni.tabi ben tanımıyorum bu insanı yaşadığım ilişkilerden ve gördüğüm ilişkilerden dolayı boyle yorum yapıyorum.Ama yaptığım yorumların çoğunda haklı çıktım.Çünkü çoğu erkek aynı..Hiç biri diğerinden farklı değil..O yüzden tekrar söylüyorum canım unutmak senin için ne kadar zor olsa da unut onu,, kendi hayatına kendi yoluna bak ve mutlu olmaya çalış! Hiç kimse içinde gözyaşı dökme! Çünkü hiç kimse senin gözyaşlarına layık değill........ Ve ben şu an da gerçekten mutluyum iyiki onu unutmuşum diyorum canım benim iyi ki bitirmişim sevgimi diyorum.Ve seninde ileride bunları demeni istiyorum: iyiki bitirmişim! Seni tanımıyorum ama sana bunları yazmak, sana yardımcı olmak istedim....İnşallah yardımcı olabilirim....Hoşçakall......

teşekkür ederim estrella şuan gelse pişmanım diye bi çiçek getirse affedicek derecedeyim biliyomusun acıyorum kendime, salaklığıma:KK43:

teşekkür ederim estrella şuan gelse pişmanım diye bi çiçek getirse affedicek derecedeyim biliyomusun acıyorum kendime, salaklığıma:KK43:

Ya canım hayırr!! Boyle yapma bak!! Niye affediceksin ki seni TEKRAR TERK ETMESİ İÇİN Mİ ?? YADA ÜZÜP AĞLATMASI İÇİN Mİ ?? hem bir insana sadece ama sadece 2. şans vereblirsin ve o da bu 2. şansını nasıl değerlendirmiş gördük.... 3. şansı hiçte haketmiyor hiç hemde!! O yüzden hadi toparlan bakalım kendine gel acıcıkk .. Hemm o kim ya kim o yani vazgeçilmeyecek birisi mi? Hayırr!

Ya canım hayırr!! Boyle yapma bak!! Niye affediceksin ki seni TEKRAR TERK ETMESİ İÇİN Mİ ?? YADA ÜZÜP AĞLATMASI İÇİN Mİ ?? hem bir insana sadece ama sadece 2. şans vereblirsin ve o da bu 2. şansını nasıl değerlendirmiş gördük.... 3. şansı hiçte haketmiyor hiç hemde!! O yüzden hadi toparlan bakalım kendine gel acıcıkk .. Hemm o kim ya kim o yani vazgeçilmeyecek birisi mi? Hayırr!

ilk defa sevdim biliyomusunuz, ben erkek gibi kızdım normalde:KK4: şimdi toparlanmaya çalışıyorum annem babamda ayrı, babamlarla aram bozuk sürekli rahatsız ediyolar, annemede bişeyimi anlatamıyorum odalarda gizlice ağlıyorum, sinirden ona kötü davranıyorum, oda sara hastası

ilk defa sevdim biliyomusunuz, ben erkek gibi kızdım normalde:KK4: şimdi toparlanmaya çalışıyorum annem babamda ayrı, babamlarla aram bozuk sürekli rahatsız ediyolar, annemede bişeyimi anlatamıyorum odalarda gizlice ağlıyorum, sinirden ona kötü davranıyorum, oda sara hastası

Anlıyorum seni canım ilk defa sevdin ve onu kaybetmek istemiyorsun ama sizin ilişkiniz bitmiş ki artık canım ya baksana 2 kez terk edilmişsin, seni yalnız bırakmayı seçmiş.Eğer onu sevmeye devam edersen kendine zarar vermiş olucaksın.hiç değmeyecek birisini seviyorsun....Canımm baban konusuna birşey demiycem ama annene kötü davranma sinirini o kadıncağızdan çıkartma..Hemde sırf bir erkek için...ne suçu var ki o kadının...Bak hemde hastaymış annen yazık o kadına da boşu boşuna kötü davranıpta üzme annenii..Çok geçmiş olsun bu arada....Yakın bir arkadaşın varsa ona anlat içinde tutma ama..

en zor zamanımda onun omzunda ağladım, her istedi,ğinde omzuma başını yaslayabilirsin ben seni hiç yalnız bırakmicam derdi, dünya yalansa ne diye yaşıyoruz, ben aklımdan çıkaramıyorum umursamaz olamıyorum, yanımda biri ağlasa anında bende ağlarım, ben bu sahta hayatı hiç istemiyorum ya ama ne yazıkki yaşamak zorundayım, şu günleri bi atlatabilsem, bidaha hiçkimseye güvenemicem, TEŞEKKÜRLER BU ARADA:KK61:

en zor zamanımda onun omzunda ağladım, her istedi,ğinde omzuma başını yaslayabilirsin ben seni hiç yalnız bırakmicam derdi, dünya yalansa ne diye yaşıyoruz, ben aklımdan çıkaramıyorum umursamaz olamıyorum, yanımda biri ağlasa anında bende ağlarım, ben bu sahta hayatı hiç istemiyorum ya ama ne yazıkki yaşamak zorundayım, şu günleri bi atlatabilsem, bidaha hiçkimseye güvenemicem, TEŞEKKÜRLER BU ARADA:KK61:

Yalan canım yalan..insanlar çok yalancı..Bak onu düşünmemeye çalış tmm mı zaten bir süre sonra aklına bile gelmiycek ve işte o zaman gülüceksin şimdiki haline.. :) Yalan ama yaşamak zorundayız canım.. Ben hiç kimseye güvenmiyorum mesela özellikle erkeklere zaten feminist oldm çıktım:))) Rica ederim tatlımm o kadar konuştuk bak umarım işe yarar bu konuşmalar:) Gerçi bir şeyi yapmak istersen yaparsın canım bunu hiç unutma:) :KK16:

herşeyden önce umursamaz, vurdumduymaz olmayı öğrenmem gerek:KK61: teşekkür ederim birileriyle konuşunca rahatlıyo insan

herşeyden önce umursamaz, vurdumduymaz olmayı öğrenmem gerek:KK61: teşekkür ederim birileriyle konuşunca rahatlıyo insan

Bazı zamanlarda öyle güzel oluyor ki o umursamazlık, o vurdumduymazlık :)))) tabikide içine atmıycaksın zaten konuşcaksın anlatcaksın birilerine derdini yoksa o dert seni yer,bitirir..

size açıkca konuşıyım, şuan delilik mi emin değilim ama dönse af dilese pişmanım dese affederim diye düşünüyorum niye bilmiyorum:KK20:

donecekir bence ve sende affediceksin biliyorum kendimden aynısını benim basımada geldi...bu yuzden sakın yapmam etmemde deme o anda insan herseyi unutuyor ne kızgınlık nede ofke hicbirsey kalmıyor icinde:KK43: en guzel sen bilirsin iliskinizde olanları oyuzden en dogru kararı verecek olanda sensin...aman affetme barısma demek cok kolay gelir insanlara ama oyl degil yasayınca herkes anlıyor...suan icin kendi hayatına bak arama sorma zaten o gercekten seviyorsa ozlerse arar ondan sonra ne yapcagına karar verirsin...

donecekir bence ve sende affediceksin biliyorum kendimden aynısını benim basımada geldi...bu yuzden sakın yapmam etmemde deme o anda insan herseyi unutuyor ne kızgınlık nede ofke hicbirsey kalmıyor icinde:KK43: en guzel sen bilirsin iliskinizde olanları oyuzden en dogru kararı verecek olanda sensin...aman affetme barısma demek cok kolay gelir insanlara ama oyl degil yasayınca herkes anlıyor...suan icin kendi hayatına bak arama sorma zaten o gercekten seviyorsa ozlerse arar ondan sonra ne yapcagına karar verirsin...

ben gibi düşünmene sevindim aslında. bi pişmanım dese ben saf gibi herşeyi unutabilirim, ama ağlayan acı çeken bendim elbette çektiririm ama böyle olmasını hiç istemezdim ben mücadele etmek isterdim, zoru görünce kaçmak değil

haklısın canım zoru gorunce bırakıp gitmeleri insanı cok kırıyor anlam veremiyorsun ortada sorun yok ben ne yaptımda boyle oldu diyor insan...biz kızlarmı boyleyiz bilmem ama donduklerinde herseyi unutuyoruz cok farklı yapmam dedigin seyleri yapıyorsun donerse olmaz desende nafile dondugu an eteklerin zil calıyor...umarım senin icin hayırlısı olur eger mutlu olacaksanız umarım tekrar biraraya gelirsin...

teşekkür ederim canım benim inşallah herkes için en hayırlısı olur. şuan kafamda o kadar çok soru işareti varki vurdumduymaz olmaya çalışıyorum, bi müzik çalsa bile aklıma gelio aşk filmi izleyemiyorum, uçak görünce bile aklıma geliyo, sırf onun için doğumgünü için okuduğu yere izmire gitmiştim tek günlüğüne uçakla bide borç aldım o borcu hala ödeyemedim,

X