- Konu Sahibi Puprple000
-
Kadınlar flört etmeyi bilmiyor bizim memlekette. Kesin ve net emin oldum buna artık.Aynı iş ortamından hoslandigim bı çocuk var. Başlarda hep bakışlarını yakaladım ve dikkatimi çekmeye başladı. Arkadaşlarımız ortak boş vakitlerde hep beraber takılıyoruz. Yapı olarak zeki ama biraz gizemli çok konuşmaz kolay kolay herkesle diyolog kurmaz ve dışardan soğuk yapısı var. Neyse birlikte vakit geçirirken sadece bakisiyoruz ama bana karşı geri duruyor yakınlaşma çabası yok. Geçen bunun kalbini kırdım saçma bı konudan ikimiz birbirimize küstük 10gun hiç konuşmadık asla ayağıma gelicek bı kisilikte insan degil ben nezaman umursamazsam onu yok sayarsam benimle diyolog kurmaya çalıştı. Bende fırsatı degerlendirip konuşmak için bana nazar değdi bı okusana falan dedim dalgaya aldı bana niye geliyon başkası okusun falan gibisinden. Butun moralim sıfır oldu. Umursamiyormus gorunsemde biyerde modum düşüyor. Ve özellikle benim samimi arkadaşlarımla diyolog kuruyor bakışları üstumde umursadiginin farkindayim ama beni kazanmak için tek çabası yok. Bu arada yılısik değilim mesafem var ve biseyleri anlaması için tamamen ortamdan uzaklaşıp onu unutmaya calisicam. Bu arada evlenip ayrıldım reddedilme korkum yüksek kolay kolay hiç bı erkeğe yaklaşmak yapışkan tavırlarım yoktur ama bu çocuk soğuk davransa da samimi geliyor ilk defa böyle oldum reddedildigim zaman daha çok takıntı duygusu oluyor ama ne yapacağımı bilemedim.
Arkadaşlar çocuğun yanında kaşıntı değilim umursamaz ve meşgul duruyorum genelde arkadaş ortamım çok ve yanında baya eğlenceli rahat davranıyorum fakat benimle bakisip ters yaptığında veya ilgisiz olduğunda bı anda modum düşüyor. Okusana muhabbetini bende dalgaya alarak konuştum
Ay adam hoşlansa bile bitmiştirKız arkadaşım dediki bı erkek okuduğu zaman etki eder bende öylesine gittim sana bişey diycem kendimi kötü hissediyorum dedim bı an korktu beni okusana dedim dua biliyonmu dedim oda ne saçmalıyon kim dedi sana bunu ikimizde carpilcaz dedi bende birinin gözü değmiş dedim o da başkasını bul dedi ama gayet ciddiydi gülmedi
Adam kendi tarafına baksa anlam yüklemiş çakmak istemiş anlam yüklemiş . Şimdi düşündüm de bu mantıkla çalışırken tüm işyeri benden hoşlanıyormuş ayollAy adam hoşlansa bile bitmiştir
Hiç güleceğim yoktu. Nazar değdi bana okusana dua biliyo musun
Kocama flörtte bunu desem anında buz gibi soğurdu, yanıma yöreme yaklaşmazdı
Bir dahaki adayınıza üfürükçü dede muamelesi yapmayın bence
Türkiyede kadın erkek çoğunluk nezaketten anlamıyor, bana yürüyor bak diye hava giriyor ne yazık kiAdam kendi tarafına baksa anlam yüklemiş çakmak istemiş anlam yüklemiş . Şimdi düşündüm de bu mantıkla çalışırken tüm işyeri benden hoşlanıyormuş ayoll
Yaaa benim iş yerimde bi çocuk vardı. Bazen zıtlaşırdı benimle bazen süper iyi anlaşırdık. Bolca gülerdik mesela. Sigara içmeye bizim odaya gelir bana mutlaka bi laf atardı. Sosyal medyada şunu paylaştım gördün mü, bunu yazdım okudun mu derdi arada. Bazen de ben sırf can sıkıntısına dedikodu yapmak için onun yanında kalır geç çıkardım ofisten. Hiç düşünmedim acaba bu benden hoşlanıyor mu diye. O düşündü mü pek sanmıyorum açıkçası. Şimdi bu konuyu okuyunca meğer bu çocuk bana aşıkmış diyorum şu anAdam kendi tarafına baksa anlam yüklemiş çakmak istemiş anlam yüklemiş . Şimdi düşündüm de bu mantıkla çalışırken tüm işyeri benden hoşlanıyormuş ayoll
Kız arkadaşım dediki bı erkek okuduğu zaman etki eder bende öylesine gittim sana bişey diycem kendimi kötü hissediyorum dedim bı an korktu beni okusana dedim dua biliyonmu dedim oda ne saçmalıyon kim dedi sana bunu ikimizde carpilcaz dedi bende birinin gözü değmiş dedim o da başkasını bul dedi ama gayet ciddiydi gülmedi
Bekar çalışanlar çok daha esprili eğlenceli olurlar iş hayatında. Ben de öyleydim bekarken. Otele gelen müşterilerin bile dedikodusunu yapar deli gibi gülerdik . İş çıkışı yürürdük beraber. Ama kimse kimseyle çıkmadı bile sevgili olarak.Yaaa benim iş yerimde bi çocuk vardı. Bazen zıtlaşırdı benimle bazen süper iyi anlaşırdık. Bolca gülerdik mesela. Sigara içmeye bizim odaya gelir bana mutlaka bi laf atardı. Sosyal medyada şunu paylaştım gördün mü, bunu yazdım okudun mu derdi arada. Bazen de ben sırf can sıkıntısına dedikodu yapmak için onun yanında kalır geç çıkardım ofisten. Hiç düşünmedim acaba bu benden hoşlanıyor mu diye. O düşündü mü pek sanmıyorum açıkçası. Şimdi bu konuyu okuyunca meğer bu çocuk bana aşıkmış diyorum şu an
Bu cringelikten sonra adamın bakacağı varsa da soğumuştur.Bende fırsatı degerlendirip konuşmak için bana nazar değdi bı okusana falan dedim dalgaya aldı bana niye geliyon başkası okusun falan gibisinden
Yazdığımı iyi okursan 10gundur hiç bı şekilde konuşmuyorduk birden biseyleri bahane edip yanıma geldi bı anlam çıkarmıyorum sadece konuşmak için adım attığını düşündüm. Hoşlanma konusuda kuruntumu yapıyorum bilmiyorum önce o bana bakıyordu ben farkettikten sonra toplumda bildiğin uzun uzun bakisiyoruz.Yaaa benim iş yerimde bi çocuk vardı. Bazen zıtlaşırdı benimle bazen süper iyi anlaşırdık. Bolca gülerdik mesela. Sigara içmeye bizim odaya gelir bana mutlaka bi laf atardı. Sosyal medyada şunu paylaştım gördün mü, bunu yazdım okudun mu derdi arada. Bazen de ben sırf can sıkıntısına dedikodu yapmak için onun yanında kalır geç çıkardım ofisten. Hiç düşünmedim acaba bu benden hoşlanıyor mu diye. O düşündü mü pek sanmıyorum açıkçası. Şimdi bu konuyu okuyunca meğer bu çocuk bana aşıkmış diyorum şu an
yazdığın her şeyi gayet iyi okudum, bu bir.Yazdığımı iyi okursan 10gundur hiç bı şekilde konuşmuyorduk birden biseyleri bahane edip yanıma geldi bı anlam çıkarmıyorum sadece konuşmak için adım attığını düşündüm. Hoşlanma konusuda kuruntumu yapıyorum bilmiyorum önce o bana bakıyordu ben farkettikten sonra toplumda bildiğin uzun uzun bakisiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?