Aynı iş yerinde hoslandigim kişi

buradan bakınca her şeyi aşırı üzerine alınmışsın ve kafanda kurmuşsun, adamın sana ilgisi olduğuna kendini inandırmışsın gibi gözüküyor. yok kendini göstermek istedi yok çakmak istedi, işle alakalı yardım istedi vs. yani bunlar çalışan bir insan olarak benim de iş arkadaşlarımla çok sık yaşadığım şeyler açıkçası. çakmak istediğim, işle alakalı yardım istediğim insanın ondan hoşlandığımı algılamasını istemezdim. bence elinde daha sağlam veriler olmalı. sadece bunlara dayanarak benden hoşlanıyor diyemezsin. şu an en kesin olarak bakışmalar var. ama o bakışma tam olarak ne onu anlamak lazım. beni bi okusana kısmı facia olmuş ben olsam ilgim varsa da kaybederim açıkçası, umarım öyle olmamıştır adam açısından. beğendiğimiz kişilerin bize doğru gelmemesi için hep kılıf uyduruyoruz işte yapısı soğuk, mesafeli biri, asla adım atmaz gibi gibi şeyler düşünüyoruz ama şu bir gerçek: sahiden ilgisi varsa adım atacak, nokta. bu kız bana bakmaz düşüncesi ile adım atamayacak kadar özgüvensiz ise gitsin ötede oynasın senin de zamanını almasın zaten diye düşünüyorum.

Aynı iş ortamından hoslandigim bı çocuk var. Başlarda hep bakışlarını yakaladım ve dikkatimi çekmeye başladı. Arkadaşlarımız ortak boş vakitlerde hep beraber takılıyoruz. Yapı olarak zeki ama biraz gizemli çok konuşmaz kolay kolay herkesle diyolog kurmaz ve dışardan soğuk yapısı var. Neyse birlikte vakit geçirirken sadece bakisiyoruz ama bana karşı geri duruyor yakınlaşma çabası yok. Geçen bunun kalbini kırdım saçma bı konudan ikimiz birbirimize küstük 10gun hiç konuşmadık asla ayağıma gelicek bı kisilikte insan degil ben nezaman umursamazsam onu yok sayarsam benimle diyolog kurmaya çalıştı. Bende fırsatı degerlendirip konuşmak için bana nazar değdi bı okusana falan dedim dalgaya aldı bana niye geliyon başkası okusun falan gibisinden. Butun moralim sıfır oldu. Umursamiyormus gorunsemde biyerde modum düşüyor. Ve özellikle benim samimi arkadaşlarımla diyolog kuruyor bakışları üstumde umursadiginin farkindayim ama beni kazanmak için tek çabası yok. Bu arada yılısik değilim mesafem var ve biseyleri anlaması için tamamen ortamdan uzaklaşıp onu unutmaya calisicam. Bu arada evlenip ayrıldım reddedilme korkum yüksek kolay kolay hiç bı erkeğe yaklaşmak yapışkan tavırlarım yoktur ama bu çocuk soğuk davransa da samimi geliyor ilk defa böyle oldum reddedildigim zaman daha çok takıntı duygusu oluyor ama ne yapacağımı bilemedim.
Arkadaşlar çocuğun yanında kaşıntı değilim umursamaz ve meşgul duruyorum genelde arkadaş ortamım çok ve yanında baya eğlenceli rahat davranıyorum fakat benimle bakisip ters yaptığında veya ilgisiz olduğunda bı anda modum düşüyor. Okusana muhabbetini bende dalgaya alarak konuştum 😄
Kadınlar flört etmeyi bilmiyor bizim memlekette. Kesin ve net emin oldum buna artık.

Kız arkadaşım dediki bı erkek okuduğu zaman etki eder bende öylesine gittim sana bişey diycem kendimi kötü hissediyorum dedim bı an korktu beni okusana dedim dua biliyonmu dedim oda ne saçmalıyon kim dedi sana bunu ikimizde carpilcaz dedi bende birinin gözü değmiş dedim o da başkasını bul dedi ama gayet ciddiydi gülmedi
Ay adam hoşlansa bile bitmiştir😂😂😂😂
Hiç güleceğim yoktu. Nazar değdi bana okusana dua biliyo musun😂😂😂😂
Kocama flörtte bunu desem anında buz gibi soğurdu, yanıma yöreme yaklaşmazdı🤣🤣🤣
Bir dahaki adayınıza üfürükçü dede muamelesi yapmayın bence

Ay adam hoşlansa bile bitmiştir😂😂😂😂
Hiç güleceğim yoktu. Nazar değdi bana okusana dua biliyo musun😂😂😂😂
Kocama flörtte bunu desem anında buz gibi soğurdu, yanıma yöreme yaklaşmazdı🤣🤣🤣
Bir dahaki adayınıza üfürükçü dede muamelesi yapmayın bence
Adam kendi tarafına baksa anlam yüklemiş çakmak istemiş anlam yüklemiş . Şimdi düşündüm de bu mantıkla çalışırken tüm işyeri benden hoşlanıyormuş ayoll😅😀

Adam kendi tarafına baksa anlam yüklemiş çakmak istemiş anlam yüklemiş . Şimdi düşündüm de bu mantıkla çalışırken tüm işyeri benden hoşlanıyormuş ayoll😅😀
Yaaa benim iş yerimde bi çocuk vardı. Bazen zıtlaşırdı benimle bazen süper iyi anlaşırdık. Bolca gülerdik mesela. Sigara içmeye bizim odaya gelir bana mutlaka bi laf atardı. Sosyal medyada şunu paylaştım gördün mü, bunu yazdım okudun mu derdi arada. Bazen de ben sırf can sıkıntısına dedikodu yapmak için onun yanında kalır geç çıkardım ofisten. Hiç düşünmedim acaba bu benden hoşlanıyor mu diye. O düşündü mü pek sanmıyorum açıkçası. Şimdi bu konuyu okuyunca meğer bu çocuk bana aşıkmış diyorum şu an 😅😅😅

Kız arkadaşım dediki bı erkek okuduğu zaman etki eder bende öylesine gittim sana bişey diycem kendimi kötü hissediyorum dedim bı an korktu beni okusana dedim dua biliyonmu dedim oda ne saçmalıyon kim dedi sana bunu ikimizde carpilcaz dedi bende birinin gözü değmiş dedim o da başkasını bul dedi ama gayet ciddiydi gülmedi

bunu da dedin mi erkek okuduğu zaman etki edermiş diye🤣

Yaaa benim iş yerimde bi çocuk vardı. Bazen zıtlaşırdı benimle bazen süper iyi anlaşırdık. Bolca gülerdik mesela. Sigara içmeye bizim odaya gelir bana mutlaka bi laf atardı. Sosyal medyada şunu paylaştım gördün mü, bunu yazdım okudun mu derdi arada. Bazen de ben sırf can sıkıntısına dedikodu yapmak için onun yanında kalır geç çıkardım ofisten. Hiç düşünmedim acaba bu benden hoşlanıyor mu diye. O düşündü mü pek sanmıyorum açıkçası. Şimdi bu konuyu okuyunca meğer bu çocuk bana aşıkmış diyorum şu an 😅😅😅
Bekar çalışanlar çok daha esprili eğlenceli olurlar iş hayatında. Ben de öyleydim bekarken. Otele gelen müşterilerin bile dedikodusunu yapar deli gibi gülerdik . İş çıkışı yürürdük beraber. Ama kimse kimseyle çıkmadı bile sevgili olarak.

Yazdığımı iyi okursan 10gundur hiç bı şekilde konuşmuyorduk birden biseyleri bahane edip yanıma geldi bı anlam çıkarmıyorum sadece konuşmak için adım attığını düşündüm. Hoşlanma konusuda kuruntumu yapıyorum bilmiyorum önce o bana bakıyordu ben farkettikten sonra toplumda bildiğin uzun uzun bakisiyoruz.

Yazdığımı iyi okursan 10gundur hiç bı şekilde konuşmuyorduk birden biseyleri bahane edip yanıma geldi bı anlam çıkarmıyorum sadece konuşmak için adım attığını düşündüm. Hoşlanma konusuda kuruntumu yapıyorum bilmiyorum önce o bana bakıyordu ben farkettikten sonra toplumda bildiğin uzun uzun bakisiyoruz.
yazdığın her şeyi gayet iyi okudum, bu bir.
ikincisi, alıntı yaptığın mesajın muhatabı sen değilsin, ben orada bir üyenin mesajına cevap veriyorum. ama bu kadar üzerine alındığına göre bayağı rahatsız olmuşsun belli ki. fakat üzgünüm, o mesajın muhatabı sen değilsin hayatım :)
üçüncüsü 10 gün boyunca konuşmuyor olmak, küs olmak falan bunlar iş hayatının profesyonelliğine hiç uymuyor. iş yerinde olduğunu hiçbir zaman unutma. burada çoğu kadın tıpkı benim gibi eğer bir şey varsa o adım atsın kafasında, bunun nedenlerinden biri de aslında sizin iş hayatında olmanız. ikinizin yani. iş yerlerindeki duygusal ilişkilerin bazen hiç hoş olmayan bedelleri oluyor. kendimden örnek vermem gerekirse senin durumunda bir iş arkadaşım vardı, oğlan da kız da aynı ofisteydi. flörtleşir gibi oldular fakat yakınlaştıkça bizim kız uyumsuz olduklarını anladı ve araya mesafe koymak istedi. fakat çocuk biraz psikopat çıktı, sırf kıza zarar vermek için saçma sapan dedikodular çıkardı, kız herkesin diline düştü. en sonunda patron kızı uyardı zira herif olayları öyle bir anlatmış ki sanki kız herifin peşinde koşan takıntılı biriymiş gibi. olan kıza oldu, huzuru kaçtı. nedense erkeğe hiçbir şey olmadı. yine aynı iş yerimden başka bir örnek, erkeklerden biri stajyer kıza aşık oldu üstelik kız hiç yüz vermemişti. kızla kaç kere dertleştik. çocuk tamamen kendi kendine gelin güvey oldu yani. bu kez işin içinde dedikodu yoktu ama iş performansları olumsuz etkilendiği gerekçesi ile kızın stajına son verdiler. şimdi bu hikayelere baktığın zaman işin içinde gerikafalılık olabilir zira kadını suçlayan tuhaf bir zihniyetin ürünüydü benim şahit olduklarım ama temkinli olmakta fayda var. zaten sana yazdığım ilk mesajı okursan elinde daha sağlam veriler olmalı diyorum hoşlandığını düşünmemiz için. bir de karşındaki insan isterse ingiliz kralı olsun, farketmez. bir kadını istiyorsa adam gibi adımlar atmalı. öyle sadece bakışmayla, senin deyiminle konuşma bahaneleri yaratmayla yürümez o işler. varsa bişey doğru düzgün net biçimde yaklaşsın, ilgisini şüpheye yer bırakmayacak şekilde belli etsin. biz senin iyiliğini düşünüyoruz yani bu konuda bazılarımızın komik hikayeleri olabilir ama şaka bir yana, senin temkinli olman gerektiğinden yanayım ben. umarım yanlış anlamazsın.

Back