- Konu Sahibi Puprple000
buradan bakınca her şeyi aşırı üzerine alınmışsın ve kafanda kurmuşsun, adamın sana ilgisi olduğuna kendini inandırmışsın gibi gözüküyor. yok kendini göstermek istedi yok çakmak istedi, işle alakalı yardım istedi vs. yani bunlar çalışan bir insan olarak benim de iş arkadaşlarımla çok sık yaşadığım şeyler açıkçası. çakmak istediğim, işle alakalı yardım istediğim insanın ondan hoşlandığımı algılamasını istemezdim. bence elinde daha sağlam veriler olmalı. sadece bunlara dayanarak benden hoşlanıyor diyemezsin. şu an en kesin olarak bakışmalar var. ama o bakışma tam olarak ne onu anlamak lazım. beni bi okusana kısmı facia olmuş ben olsam ilgim varsa da kaybederim açıkçası, umarım öyle olmamıştır adam açısından. beğendiğimiz kişilerin bize doğru gelmemesi için hep kılıf uyduruyoruz işte yapısı soğuk, mesafeli biri, asla adım atmaz gibi gibi şeyler düşünüyoruz ama şu bir gerçek: sahiden ilgisi varsa adım atacak, nokta. bu kız bana bakmaz düşüncesi ile adım atamayacak kadar özgüvensiz ise gitsin ötede oynasın senin de zamanını almasın zaten diye düşünüyorum.