Aynı iş yerinde hoslandigim kişi

Bana ciddi ciddi git baskasini bul diyosa ben uzunca bi süre uzak dururum o adamdan, belki bi ihtimal düşer kafayi bi yere vurur da hafizada silinir bu kayit diye beklemeye gecerim.
Ben direkt olu taklidi yapardim o cumlenin soylendigi andan itibaren (hem konu sahibi hem de karsi taraf olsam) 😂😂😂

Ben ilk konuyu okudugumda bi de anlamadim o okuma isini. Dedim heralde seslendirme falan yapiyorlar, nazar degmis konu sahibinin sesine sen bi okur musun diyor adama. Beyin o kadar reddetmis yani bu ihtimali :KK70::KK70::KK70:
Soguk soguk git baskasini bul dediginde kizçemiz msj atabilirdi aslinda: seninle ayni örtünün altinda kursun dokturebilirdik diye hshsgs

ıs yerınde ne oluyor nasıl oluyorda ıs arkadasınızın kalbını kırdınız kı ?
10 gun kadar da küsmüş ustelık

sandıgınız gıbı sızden hoslandıgı ıcın bakmıyor anladıgım kadarıyla yanlıs anlasılan bakısmalar var ortada
tum bunlar oldugunda da gıdıp kusura bakma yanlıs davrandım demek yerıne gıdıp bana bır oku demıssınız

bence artık bırsey demeyın sızde mesafelı olun onun gıbı derım... bundan sonra zor yanı dusundugunuz ve ıstedıgınız gıbı bırseyın olması

ıs yerınde ne oluyor nasıl oluyorda ıs arkadasınızın kalbını kırdınız kı ?
10 gun kadar da küsmüş ustelık

sandıgınız gıbı sızden hoslandıgı ıcın bakmıyor anladıgım kadarıyla yanlıs anlasılan bakısmalar var ortada
tum bunlar oldugunda da gıdıp kusura bakma yanlıs davrandım demek yerıne gıdıp bana bır oku demıssınız

bence artık bırsey demeyın sızde mesafelı olun onun gıbı derım... bundan sonra zor yanı dusundugunuz ve ıstedıgınız gıbı bırseyın olması
Yanlış anlaşılmadan kaynaklı kırıcı bı konuşma yaptım sonra kendim küstüm o yine kendini gösterme cabasindaydi daha sonra ben yumusadim ama o ciddiyetini korudu sonra ben kolay gelsin vs gibi konuşmalar yaptıktan sonra dün yanıma gelip iş konusunda yardım istedi iş çıkışı da çakmak için yanıma geldi. Bugün beni okusana diyologundan sonra benimle aynı ortamda bulunmak için yanıma geldi moralim bozuktu bana bakışlarını yakaladım ama kendimi topalarlayamadim ortamdan uzaklaştım. Bundan sonra hiç aynı ortamda bulunmuycam gerçekten konuşmak isterse bı adım atar artik

Back