- 27 Haziran 2021
- 182
- 71
- 28
- Konu Sahibi Puprple000
-
Demez ya taniyo beni az bucuköyle demez.bu kız da bir anormallik var var uzak durmalıyım der maalesef
Bence deöyle demez.bu kız da bir anormallik var var uzak durmalıyım der maalesef
İlk yorumumda gayette yerinde yorum yaptım aslında bu ikinci ve alaycı yorumumda çok ciddiye almane ilginç yorum.adam mecbur mu konu sahibinden hoşlanmaya?sizin hoşlanmadığınız ilişkiye başlamak istemedğiniz adamlar da arkanızdan aynını mı söylesin?
Ben direkt olu taklidi yapardim o cumlenin soylendigi andan itibaren (hem konu sahibi hem de karsi taraf olsam)Bana ciddi ciddi git baskasini bul diyosa ben uzunca bi süre uzak dururum o adamdan, belki bi ihtimal düşer kafayi bi yere vurur da hafizada silinir bu kayit diye beklemeye gecerim.
O da mantikli bi yöntemBen direkt olu taklidi yapardim o cumlenin soylendigi andan itibaren (hem konu sahibi hem de karsi taraf olsam)
adam normal karşılamıştır diyor halaa.adam şaşmış kalmış halbukiBen direkt olu taklidi yapardim o cumlenin soylendigi andan itibaren (hem konu sahibi hem de karsi taraf olsam)
O da mantikli bi yöntem
Ben ilk konuyu okudugumda bi de anlamadim o okuma isini. Dedim heralde seslendirme falan yapiyorlar, nazar degmis konu sahibinin sesine sen bi okur musun diyor adama. Beyin o kadar reddetmis yani bu ihtimaliadam normal karşılamıştır diyor halaa.adam şaşmış kalmış halbuki
Soguk soguk git baskasini bul dediginde kizçemiz msj atabilirdi aslinda: seninle ayni örtünün altinda kursun dokturebilirdik diye hshsgsBen ilk konuyu okudugumda bi de anlamadim o okuma isini. Dedim heralde seslendirme falan yapiyorlar, nazar degmis konu sahibinin sesine sen bi okur musun diyor adama. Beyin o kadar reddetmis yani bu ihtimali
Seven salakça hallerimi de severadam normal karşılamıştır diyor halaa.adam şaşmış kalmış halbuki
HaykirdimmmmmSoguk soguk git baskasini bul dediginde kizçemiz msj atabilirdi aslinda: seninle ayni örtünün altinda kursun dokturebilirdik diye hshsgs
siz bunlara inandığınız sürece hayat boyu düzgün bir ilişkiniz olmaz .Seven salakça hallerimi de sever
Boşver kız arada öyle hoşlandığı kişinin yanında herkes saçmayabilir bişi olmazSeven salakça hallerimi de sever
Birinin gözü değmiş dedim . Sen olabilirsin manasındaBabannemin 40 yıl önce yaptığı diyaloglar bunlar ya. Beni bi okusana nedir ayyy
Sivamadan da birakmadim diyosunuz yaniBirinin gözü değmiş dedim . Sen olabilirsin manasında
Onu anladım elbette ama bunu daha güzel cümlelerle belirtebilirdin. Kenafir bakışlarını neye borçlusun gibiBirinin gözü değmiş dedim . Sen olabilirsin manasında
Yanlış anlaşılmadan kaynaklı kırıcı bı konuşma yaptım sonra kendim küstüm o yine kendini gösterme cabasindaydi daha sonra ben yumusadim ama o ciddiyetini korudu sonra ben kolay gelsin vs gibi konuşmalar yaptıktan sonra dün yanıma gelip iş konusunda yardım istedi iş çıkışı da çakmak için yanıma geldi. Bugün beni okusana diyologundan sonra benimle aynı ortamda bulunmak için yanıma geldi moralim bozuktu bana bakışlarını yakaladım ama kendimi topalarlayamadim ortamdan uzaklaştım. Bundan sonra hiç aynı ortamda bulunmuycam gerçekten konuşmak isterse bı adım atar artikıs yerınde ne oluyor nasıl oluyorda ıs arkadasınızın kalbını kırdınız kı ?
10 gun kadar da küsmüş ustelık
sandıgınız gıbı sızden hoslandıgı ıcın bakmıyor anladıgım kadarıyla yanlıs anlasılan bakısmalar var ortada
tum bunlar oldugunda da gıdıp kusura bakma yanlıs davrandım demek yerıne gıdıp bana bır oku demıssınız
bence artık bırsey demeyın sızde mesafelı olun onun gıbı derım... bundan sonra zor yanı dusundugunuz ve ıstedıgınız gıbı bırseyın olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?