Aynı iş yerinde hoslandigim kişi

He tamam o zaman , adam nasil kaçırılır taktigi buuuuu olduuu tamam simdi anladım

Bebeğim ben uzak duruyorum uzun zamandır konuşmuyorduk dün bı bahaneyle yanıma geldi çakmak istedi ve işyerinde yardım istedi bende bugün böyle bı salaklık yaptım

Allah aşkına ciddi ciddi bunu söylemeye gidecek kadar ne yaşadınız ?

Benim çok samimi arkadaşlarımı bulup özellikle samimiyet kurup bana gösterme çabasında bu konuda netim

Ben 90 yaşındaki dedeme diyorum arada, beni bir okusana tontişim diye, çok hoşuna gidiyor ama sizin işyerinde hoşlandığınız kişiye gidip beni okusana demeniz çok saçma olmuş cidden iletişim kurmaya çalışırken elinize yüzünüze bulaştırmışsınız.

Bahsettiğiniz kişi size karşı bir şey hissetse birşeyler yapmadan, iletişim kurmadan duramaz ayrıca. Adım atacak bir karakter değil diye kandırmayın kendinizi.

K*çınla gül bence sen kim köpek kim köpek bana yüz vermiyon lan dana de geç sallama fazla
ne ilginç yorum.adam mecbur mu konu sahibinden hoşlanmaya?sizin hoşlanmadığınız ilişkiye başlamak istemedğiniz adamlar da arkanızdan aynını mı söylesin?

Bana ciddi ciddi git baskasini bul diyosa ben uzunca bi süre uzak dururum o adamdan, belki bi ihtimal düşer kafayi bi yere vurur da hafizada silinir bu kayit diye beklemeye gecerim.

Hanımlar bende dalgaya alarak konuştum uzun süredir küstük dün benimle konuşmak için yanıma geldi saçma sapan bahanelerden diyolog kurdu bende sırf konuşmak için gittiğimi bilsin diye böyle bı diyolog kurdum konuscak konu bulamadigimdan değil bende dalgaya alarak konuştum

Bana ciddi ciddi git baskasini bul diyosa ben uzunca bi süre uzak dururum o adamdan, belki bi ihtimal düşer kafayi bi yere vurur da hafizada silinir bu kayit diye beklemeye gecerim.
Bence şimdi daha net anlar salak saçma konu için benimle diyolog kuruyo kesin hoşlanıyor der

bu diyalog akıllara zarar.bu aklı veren arkadaşla hemen ilişkimi bitiridim.kimbilir başka konular da ne saçma akıllar veriyordur konu sahibine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…