- 27 Haziran 2021
- 182
- 71
- 28
- Konu Sahibi Puprple000
-
Henüz reddetmemiş sizi o yüzden takıntı haline getirmeyin derim. Mesafenizi koruyun bir süre bakalım durum ne gösterecek.Aynı iş ortamından hoslandigim bı çocuk var. Başlarda hep bakışlarını yakaladım ve dikkatimi çekmeye başladı. Arkadaşlarımız ortak boş vakitlerde hep beraber takılıyoruz. Yapı olarak zeki ama biraz gizemli çok konuşmaz kolay kolay herkesle diyolog kurmaz ve dışardan soğuk yapısı var. Neyse birlikte vakit geçirirken sadece bakisiyoruz ama bana karşı geri duruyor yakınlaşma çabası yok. Geçen bunun kalbini kırdım saçma bı konudan ikimiz birbirimize küstük 10gun hiç konuşmadık asla ayağıma gelicek bı kisilikte insan degil ben nezaman umursamazsam onu yok sayarsam benimle diyolog kurmaya çalıştı. Bende fırsatı degerlendirip konuşmak için bana nazar değdi bı okusana falan dedim dalgaya aldı bana niye geliyon başkası okusun falan gibisinden. Butun moralim sıfır oldu. Umursamiyormus gorunsemde biyerde modum düşüyor. Ve özellikle benim samimi arkadaşlarımla diyolog kuruyor bakışları üstumde umursadiginin farkindayim ama beni kazanmak için tek çabası yok. Bu arada yılısik değilim mesafem var ve biseyleri anlaması için tamamen ortamdan uzaklaşıp onu unutmaya calisicam. Bu arada evlenip ayrıldım reddedilme korkum yüksek kolay kolay hiç bı erkeğe yaklaşmak yapışkan tavırlarım yoktur ama bu çocuk soğuk davransa da samimi geliyor ilk defa böyle oldum reddedildigim zaman daha çok takıntı duygusu oluyor ama ne yapacağımı bilemedim.
Hoşlandığı erkeğe gidip bana nazar değdi okusana diyene de ilk defa rastladımBende fırsatı degerlendirip konuşmak için bana nazar değdi bı okusana falan dedim dalgaya aldı bana niye geliyon başkası okusun falan gibisinden. Butun moralim sıfır oldu.
Bilerek ortamdan kayboluyorum gözü hep üstümde oluyor ve kasten o da beni umursamiyormus davransa bile arada kendini gösterme çabalarını bariz belli oluyor.Henüz reddetmemiş sizi o yüzden takıntı haline getirmeyin derim. Mesafenizi koruyun bir süre bakalım durum ne gösterecek.
Dikkatli olmanızda fayda var.Aynı iş ortamından hoslandigim bı çocuk var. Başlarda hep bakışlarını yakaladım ve dikkatimi çekmeye başladı. Arkadaşlarımız ortak boş vakitlerde hep beraber takılıyoruz. Yapı olarak zeki ama biraz gizemli çok konuşmaz kolay kolay herkesle diyolog kurmaz ve dışardan soğuk yapısı var. Neyse birlikte vakit geçirirken sadece bakisiyoruz ama bana karşı geri duruyor yakınlaşma çabası yok. Geçen bunun kalbini kırdım saçma bı konudan ikimiz birbirimize küstük 10gun hiç konuşmadık asla ayağıma gelicek bı kisilikte insan degil ben nezaman umursamazsam onu yok sayarsam benimle diyolog kurmaya çalıştı. Bende fırsatı degerlendirip konuşmak için bana nazar değdi bı okusana falan dedim dalgaya aldı bana niye geliyon başkası okusun falan gibisinden. Butun moralim sıfır oldu. Umursamiyormus gorunsemde biyerde modum düşüyor. Ve özellikle benim samimi arkadaşlarımla diyolog kuruyor bakışları üstumde umursadiginin farkindayim ama beni kazanmak için tek çabası yok. Bu arada yılısik değilim mesafem var ve biseyleri anlaması için tamamen ortamdan uzaklaşıp onu unutmaya calisicam. Bu arada evlenip ayrıldım reddedilme korkum yüksek kolay kolay hiç bı erkeğe yaklaşmak yapışkan tavırlarım yoktur ama bu çocuk soğuk davransa da samimi geliyor ilk defa böyle oldum reddedildigim zaman daha çok takıntı duygusu oluyor ama ne yapacağımı bilemedim.
yok artık öyle mi demişş.bu sitede hiç bir şeye şaşmam demeyeceğim artık.henüz şaşacak konular bitmemişHoşlandığı erkeğe gidip bana nazar değdi okusana diyene de ilk defa rastladımdalga geçti diye alınmışsınız ama insan hoşlandığı kişiyle diyalog kurmak için böyle bahane mi bulur?
Bu kadar kasmanıza gerek yok hoşlanıyorsanız uzak durmaya çalışmak yerine sinyal verirsiniz. siz uzak durdukça bir şey anlamaz aksine bu kız beni istemiyor diye düşünür
O yokmuş gibi davranın bakalım kendini gözünüze sokmaya çalışacak mı?Bilerek ortamdan kayboluyorum gözü hep üstümde oluyor ve kasten o da beni umursamiyormus davransa bile arada kendini gösterme çabalarını bariz belli oluyor.
Hayatımda ilk defa hoşlandığım kisininin yanında kasmadan takılıyorum. Tam istediğim gibi yakışıklı ve gizemli ve zeki bı erkek çoğu kız yavsiyordur benimde tek farkim istemediğim zaman ondan uzaklasacagimi bilmesi bunu ona hissettirdim. Bana bakmaya başladığı anlarda salak saçma şarkılar söyler aşırı rahat takılır gülüp eglenirdim ortamda oyun oynuyoruz uzun uzun bakisiyoruz ama özellikle benimle diyolaga girmez duygusal yaklaşımlarımida sevmiyor beni düşünüp yardigima ihtiyacın varmı diye gelmez meselaHoşlandığı erkeğe gidip bana nazar değdi okusana diyene de ilk defa rastladımdalga geçti diye alınmışsınız ama insan hoşlandığı kişiyle diyalog kurmak için böyle bahane mi bulur?
Bu kadar kasmanıza gerek yok hoşlanıyorsanız uzak durmaya çalışmak yerine biraz sinyal verirsiniz veya gidip direkt açılırsınız. siz uzak durdukça bir şey anlamaz aksine bu kız beni istemiyor diye düşünür
Yav yok kasilmiyorum umursamaz ve meşgul takiliyorum ama bazen bana bakipta yüz vermedigini anladığım an ordan kaybolasim geliyoFazla kasıyor, gözünüzde büyütüyorsunuz bence. Reddedilmek dediğimiz şey evet ya da hayır sonra yoluna gidersin kaç yaşında bireysiniz artık sizin tilki olmanız lazım şu an aşırı acemi takılıyorsunuz
Bir de şu kendini beğenmiş egoist adamları ilk başlarda şöyle iyi böyle mesafeli şöyle soğuk bi yapısı var çok çekici diye anlatmalar beni ifrit ediyor ya o sizin için böyle düşünsün siz değil. Çok ilgileniyorsun o da şımarıyor. Ayrıca nazar değdi oku beni ne demek ya yürümede kaçıncı level bu
buraları anladım heyecanlısınız duygularınız var da neden beni okusana nazar var ben de dediniz.bu laf başlayacak bir ilişkiyi bile bitirir bilesiniz.Hayatımda ilk defa hoşlandığım kisininin yanında kasmadan takılıyorum. Tam istediğim gibi yakışıklı ve gizemli ve zeki bı erkek çoğu kız yavsiyordur benimde tek farkim istemediğim zaman ondan uzaklasacagimi bilmesi bunu ona hissettirdim. Bana bakmaya başladığı anlarda salak saçma şarkılar söyler aşırı rahat takılır gülüp eglenirdim ortamda oyun oynuyoruz uzun uzun bakisiyoruz ama özellikle benimle diyolaga girmez duygusal yaklaşımlarımida sevmiyor beni düşünüp yardigima ihtiyacın varmı diye gelmez mesela
Kitap gibiyim demek istemiş olabilir. Oku oku bitiremezsin manasında.Beni bi okusana mi ?
Beni bi okusana mi ?kasten yaptım ya bende dalgaya alarak konuştum. Birinin gözü değmiş bı erkeğin okuması gerekiyomus sen oku dedim o da iyimisin ikimizde carpilirz dedi
K*çınla gül benceYav yok kasilmiyorum umursamaz ve meşgul takiliyorum ama bazen bana bakipta yüz vermedigini anladığım an ordan kaybolasim geliyo
40 yıl ddüşünsem hoşlandığım kişiye bu cümleyi kurmak aklıma gelmez.Kitap gibiyim demek istemiş olabilir. Oku oku bitiremezsin manasında.
Kız arkadaşım dediki bı erkek okuduğu zaman etki eder bende öylesine gittim sana bişey diycem kendimi kötü hissediyorum dedim bı an korktu beni okusana dedim dua biliyonmu dedim oda ne saçmalıyon kim dedi sana bunu ikimizde carpilcaz dedi bende birinin gözü değmiş dedim o da başkasını bul dedi ama gayet ciddiydi gülmedi40 yıl ddüşünsem hoşlandığım kişiye bu cümleyi kurmak aklıma gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?