- 27 Haziran 2021
- 182
- 71
- 28
- Konu Sahibi Puprple000
Aynı iş ortamından hoslandigim bı çocuk var. Başlarda hep bakışlarını yakaladım ve dikkatimi çekmeye başladı. Arkadaşlarımız ortak boş vakitlerde hep beraber takılıyoruz. Yapı olarak zeki ama biraz gizemli çok konuşmaz kolay kolay herkesle diyolog kurmaz ve dışardan soğuk yapısı var. Neyse birlikte vakit geçirirken sadece bakisiyoruz ama bana karşı geri duruyor yakınlaşma çabası yok. Geçen bunun kalbini kırdım saçma bı konudan ikimiz birbirimize küstük 10gun hiç konuşmadık asla ayağıma gelicek bı kisilikte insan degil ben nezaman umursamazsam onu yok sayarsam benimle diyolog kurmaya çalıştı. Bende fırsatı degerlendirip konuşmak için bana nazar değdi bı okusana falan dedim dalgaya aldı bana niye geliyon başkası okusun falan gibisinden. Butun moralim sıfır oldu. Umursamiyormus gorunsemde biyerde modum düşüyor. Ve özellikle benim samimi arkadaşlarımla diyolog kuruyor bakışları üstumde umursadiginin farkindayim ama beni kazanmak için tek çabası yok. Bu arada yılısik değilim mesafem var ve biseyleri anlaması için tamamen ortamdan uzaklaşıp onu unutmaya calisicam. Bu arada evlenip ayrıldım reddedilme korkum yüksek kolay kolay hiç bı erkeğe yaklaşmak yapışkan tavırlarım yoktur ama bu çocuk soğuk davransa da samimi geliyor ilk defa böyle oldum reddedildigim zaman daha çok takıntı duygusu oluyor ama ne yapacağımı bilemedim.
Arkadaşlar çocuğun yanında kaşıntı değilim umursamaz ve meşgul duruyorum genelde arkadaş ortamım çok ve yanında baya eğlenceli rahat davranıyorum fakat benimle bakisip ters yaptığında veya ilgisiz olduğunda bı anda modum düşüyor. Okusana muhabbetini bende dalgaya alarak konuştum![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
Arkadaşlar çocuğun yanında kaşıntı değilim umursamaz ve meşgul duruyorum genelde arkadaş ortamım çok ve yanında baya eğlenceli rahat davranıyorum fakat benimle bakisip ters yaptığında veya ilgisiz olduğunda bı anda modum düşüyor. Okusana muhabbetini bende dalgaya alarak konuştum
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
Son düzenleme: