Aynı gün yapılan hem nişanıma hem de nikahıma buyrun :))

mutluluklar dilerim herşey güzel görünüyor.bir belgeselde izlemiştim eskiden bundan 50 60 yıl önce falan yine Türkiyede nişanda nikah yapılırmış bi yaşlı dedeyle nine çıkmıştı.nişan çok önemli bi adımmış geri dönüşü olmasın die ninenin babası nikah istemiş ordan duymuştum bu ikinci o.tabi sizdeki amaç farklıymış şartlar öyle gerektirmiş mutluluklar tekrardan oda nikahından daha güzel olmuş en azından sevdiklerinizin birçoğu yanınızda

Çok teşekkür ederim Eskiden ikisinin birarada olmasının daha büyük anlamı varmış hele de babaların böyle düşünmesinin İşte bizde hem oda nikahı olsun istemedik hem de sevdiklerimizin ikimizinde evet dediğini duysun görsün istedik,bana hala tuhaf geliyor tabi :)) ama Allahım içime sindirdi her şeyi

Çok hos görüntüler. Mutlulugunuz çok belli oluyor fotograflarda.
Nisanin ve nikahin bi arada olmasi bana da ilginç geldi. Kafama takilan birsey oldu.. suanda esinizle bi evde yasamaya basladiniz mi? Yoksa dügünden sonra mi?
Ayy biraz garip bir soru oldu galiba, ama merak ettim iste

ilk resim çok güzel. mutluluktan resmen başınız dönmüş gibi. ne güzel. nikahıda kesin tayin içindir dedimki öyle çıktı. allah mesut etsin canım.

Çok teşekkür ederim Bir evde yaşanır mı hiç :) Ben ailemin yanındayım o da görev yerinde.2 ay daha böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…