• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı gün yapılan hem nişanıma hem de nikahıma buyrun :))

Bende ilk defa duydum hem nişan hem nikah..Ama bazen böyle mecburiyetler olabilir tabii. =)
Mutluluklar dilerim,Allah ayrılık yaşatmasın..

Size değil ama elbisenizi ve saçınızı beğenmedim diyen arkadaşa gelen yorumu garipsedim açıkçası.Sanane be kadın ! diye hoş olmayan bir tabirle hem de..Buraya konu açılıyorsa herkes fikrini belirtebilir saygısızca olmadığı sürece.Arkadaş mutluluklar dilemiş,siz de hoş görmüş bir şey dememişsiniz zaten.Diğer yorum çok garip açıkçası..

Tekrar mutluluklar. :16:
ay! ne geri kalmış bir düşünce allahim allahim:1:
burada konu başlıgına ve acılan konunun icerigine göre yorum bırakılır bilmeyenler ögrensin bi zahmet:68:
herkes kafasına göre yorumda ve elestiride bulunmamalı..!
ki kendini bilen bir insanda bunu yapmaz zaten cok dangalakca olur.
konu sahibi sizin fikir ve görüslerinizi almak isteseydi
''sacim , makyajim nasil olmus gelinligim yakismis mi'' topigi acardı :51:
o sadece mutlulugunu paylasmak istemis..
herkes fikir düsüncelerini kendine saklasin.

Bende ilk defa duydum hem nişan hem nikah..Ama bazen böyle mecburiyetler olabilir tabii. =)
Mutluluklar dilerim,Allah ayrılık yaşatmasın..

Size değil ama elbisenizi ve saçınızı beğenmedim diyen arkadaşa gelen yorumu garipsedim açıkçası.Sanane be kadın ! diye hoş olmayan bir tabirle hem de..Buraya konu açılıyorsa herkes fikrini belirtebilir saygısızca olmadığı sürece.Arkadaş mutluluklar dilemiş,siz de hoş görmüş bir şey dememişsiniz zaten.Diğer yorum çok garip açıkçası..

Tekrar mutluluklar. :16:

Aminn,Rabbim sevenlere ayrılık yaşatmasın inş.:nazar: Çok teşekkür ederim..

ay! ne geri kalmış bir düşünce allahim allahim:1:
burada konu başlıgına ve acılan konunun icerigine göre yorum bırakılır bilmeyenler ögrensin bi zahmet:68:
herkes kafasına göre yorumda ve elestiride bulunmamalı..!
ki kendini bilen bir insanda bunu yapmaz zaten cok dangalakca olur.
konu sahibi sizin fikir ve görüslerinizi almak isteseydi
''sacim , makyajim nasil olmus gelinligim yakismis mi'' topigi acardı :51:
o sadece mutlulugunu paylasmak istemis..
herkes fikir düsüncelerini kendine saklasin.

Evet,ilk yorumda tarzınızı belli etmiştiniz şimdi daha da belli oldu.Size karşı olan fikre bile saygısızca konuşabiliyorsunuz.Burada kötü eleştiri olmasın falan filan derken cümlelerinize dikkat edin biraz.Karşıt fikri beyan etmenin de bir adabı vardır.Siz nasibinizi alamamışsınız.Bundan sonra ne yazarsanız yazın muhatabım değilsiniz.​

Son düzenleme:
Evet,ilk yorumda tarzınızı belli etmiştiniz şimdi daha da belli oldu.Size karşı olan fikre bile saygısızca konuşabiliyorsunuz.Burada kötü eleştiri olmasın falan filan derken cümlelerinize dikkat edin biraz.Karşıt fikri beyan etmenin de bir adabı vardır.Siz nasibinizi alamamışsınız.Bundan sonra ne yazarsanız yazın muhatabım değilsiniz.

öncelikle şunu söylemeliyim karsit fikir olarak öne sürdügünüz elbise ve sac,bas konusunda
olumsuz eleştiri yapan vatandasla bende aynı fikirde olabilirim bunu siz bilemezsiniz.
evet benimde tarzımı yansıtmıyor olabilir üzerindekiler ama insanlarin mutluluguna gölge düşürmenin manası var mı? kendinizi bir nur yerlitaş sanıpta bu olmuş, şu olmamış diyemezsiniz siz hele ki konu sahibi buna müsade etmediyse...
bu insanin amaci nedir? bu cabalar ne icindir?
konu sahibinin bir sonraki nikahında sırf o kisilik begenmedi diye bu tarz bir elbise tercih etmemesi icin mi?:1: nikah bitmiş, nişan bitmiş yahu..
kötümser bir ruh haliyle buraya gelip yorum yazan insana benim de yaklasimim ve tarzim bu olur.son olarak : bende size sürekli kapak takmaktan sıkılmıstım zaten. güle güle...

herkese çok teşekkür ederim :) ALLAH RAZI OLSUN.hepimiz her daim mutlu olalım inşallah:nazar: .eşimin askeri personel olması ve bunun getirdiği bazı durumlardan dolayı nikahımızı yaptık.düğünümüz 17 eylülde Allah nasip ederse..:69:

Mutluluklar dilerim canım.:16: Artık eskisi gibi belli sırada değil herşey, şartlar neyi gerektiriyorsa, o yapılıyor. Bu arada benden 1 gün önce evleniyorsun, hayırlı olsun tatlım:29:

Mutluluklar dilerim canım.:16: Artık eskisi gibi belli sırada değil herşey, şartlar neyi gerektiriyorsa, o yapılıyor. Bu arada benden 1 gün önce evleniyorsun, hayırlı olsun tatlım:29:

çok teşekkür ederim :71: öylemii :69: Sizin de hayırlı olsun inşallah,bir ömür boyu mutluluklar dilerim,Allahım bozmasın :70: :nazar: :nazar:

Back