- 24 Nisan 2020
- 12
- 31
- 39
-
- Konu Sahibi Nigargumus
Bunun çözümünü de eşin bulsun bir zahmetArkadaşlar merhaba.
Eşim ile bir kez beraber olduktan sonra malasef ikinci birleşmeyi sağlayamıyoruz. Yaklaşık 45 dk 1 saat bekliyoruz fakat malasef sertleşme olmuyor.
İlk seferde problem yok ama ikinci seferde beklememize rağmen bu sorunla karşılaşıyoruz. Bu sorunla karşılaşıp çözüm bulanınız varmı ? Çok teşekkürler.
Bacım senin sorunun benden büyük gibiValla 5 senelik evliyim 1.ciyi bulursam öpüp basima koyuyorum.
Yanlis anlasilmasin
Esimin elini yani
Bacım senin sorunun benden büyük gibi ☺
Ahh ahh ben de isterdim ki 3.yü göreyim lakin 1.'yi görünce bile gözlerim doluyor
İlki kime yetmiyor eşinize mi size miya da çok mu kısa sürüyor ? Ya da uzun ???
2.yi istemenizin sebebi zevk alamıyor olmanız mı? Yoksa aksi mi ? Vallahi ben boşalınca hemen uyuyorum elim ayağım tutmuyor resmen 2.ye gücüm kalmıyorda o yüzden sordum yaşlandım mi ne
(25)
Blkide esi rahatliyor ama kendisi rahatlamiyorsa ondan olabilir zaten kendisi rahatlasa ikinciye kendide zor hazir olur
Erken bosalma var ise esinizde ondan mi acaba
Aynen karsilikli rahatlama varsa ilkinde zaten yorgunluk baslarAynen ben bazı yorumlar da görüyorum yok 3 kez yok 5 kez diye bana pek inandırıcı gelmiyor açıkçası
Ön sevişme ile beraber ortalama 1 saat sürüyor. Zamandan yana sıkıntımız yokta. Hazır yapmışken 2 yi görelim diyoruzİlki kime yetmiyor eşinize mi size miya da çok mu kısa sürüyor ? Ya da uzun ???
2.yi istemenizin sebebi zevk alamıyor olmanız mı? Yoksa aksi mi ? Vallahi ben boşalınca hemen uyuyorum elim ayağım tutmuyor resmen 2.ye gücüm kalmıyorda o yüzden sordum yaşlandım mi ne
(25)