- 12 Şubat 2013
- 2
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben de pozitif olan testimi tekrar yaptım yine pozitif oldu sizinki nasıl negatife döndü acaba orada ilk önce bir pozitif çizgi oluyor ya o nasıl silindiBen kullandım. Predictor early gebelik testini pozitifken tekrar kullandım negatif oldu
Merhaba ben de pozitif olan testimi tekrar yaptım yine pozitif oldu sizinki nasıl negatife döndü acaba orada ilk önce bir pozitif çizgi oluyor ya o nasıl silindi
Teşekkürler cevap için Canım inş yakın zamanda hamile kalırsınNormalde negatifti. Bekleyince ikinci çizgi çıkmıştı. Tekrar yaptigimda o çizgi gitti. Zaten hamile de değildim
Çok teşekkür ederim inşallahTeşekkürler cevap için Canım inş yakın zamanda hamile kalırsın
Bi daha test yapma şansın var mı çizgide koyulaşma var mı görmen içinKızlar benim adetim 10 gün geçti 5 gün geçtiği zaman test yaptım silik çıktı böyle olupta hamile olan varmı
Merak ettim sonucunuz nedir hamile misiniz bende de buna benzer bir durum oldu daKızlar selam böyle bir şeyin doğruluğu var mıdır? Ben de geçen ay yaptığım ve negatif sonuç aldığım predictor erken gebelik testini denedim. Biraz önce hayalet bir çizgi gördüm. Emin olamadım ama doğruluğundan
Tekrar yap baska testKızlar benim adetim 10 gün geçti 5 gün geçtiği zaman test yaptım silik çıktı böyle olupta hamile olan varmı
Yok canım gerek kalmadı Civcivimi bekliyorumTekrar yap baska test
Önceden negatiften sonra pozitif olur mu bir de o yönde merakımız varBen de bunu merak ediyordm hamile kalınca önceden kullandgm gebelik testini kullandm hamile oldgm halde hicbisey cıkmadı umarım merakınz giderilmstr
Ne guzel bebeginizi kucaginiza almissiniz ❤❤Çok teşekkür ederim inşallah
Evet, teşekkür ederim, biraz bekletti ama sonu güzel oldu çok şükürNe guzel bebeginizi kucaginiza almissiniz ❤❤