- Konu Sahibi miraynuray
arkadaşlar, sizin güzel fikirlerinize ihtiyacım var..memuriyet nedeniyle kastamonuya tayinimiz çıktı.31 aylık ve 5 aylık 2 oğlum var. ücretsiz doğum iznindeyim.2.5 aydır bir bakıcı-yardımcı hafta içi hergün evime geliyor.sabah 8-akşam 5 . Aslında ev işlerini ve yemeği de genellikle ben yapıyorum,bakıcı aynı anda iki çocuğa bakamıyor.onu suçlayamam ben bile zorlanıyorum anne olarak...büyük oğlum küçüğü sürekli hırpalıyor.
şubat ayında işe başlamayı düşünüyorum.acaba büyük oğlumu kreşe mi versem? yoksa ona da bakıcı mı alsam?
ya da yarım gün kreş+yarım gün bakıcı mı? bakıcım evde başka çalışan istemiyor.
aslında en büyük problem şu ki bakıcım uzun yıllardır depresyon nedeniyle yarım bırakılmış tedavilerle uğraşmış.ve doktor kontrolleri var.ona canımı nasıl emanet edebilirim. ya çocuğuma sinirlenirse istemeden zarar verirse şeklinde hezeyanlara kapılıyorum.şu an gördüğüm sevecen bir kadın.paraya çok ihtiyacı var onu bırakamam vicdanım elvermez. çocuğumu tehliye atmaya da...
şubat ayında işe başlamayı düşünüyorum.acaba büyük oğlumu kreşe mi versem? yoksa ona da bakıcı mı alsam?
ya da yarım gün kreş+yarım gün bakıcı mı? bakıcım evde başka çalışan istemiyor.
aslında en büyük problem şu ki bakıcım uzun yıllardır depresyon nedeniyle yarım bırakılmış tedavilerle uğraşmış.ve doktor kontrolleri var.ona canımı nasıl emanet edebilirim. ya çocuğuma sinirlenirse istemeden zarar verirse şeklinde hezeyanlara kapılıyorum.şu an gördüğüm sevecen bir kadın.paraya çok ihtiyacı var onu bırakamam vicdanım elvermez. çocuğumu tehliye atmaya da...