Nikahlı olsa gitmez sanki bir imza mı evliler ama hep aldatıyorlar birbirlerini demek gitmek isteyen gider kötü toplum senoryalari kimse zorla tutmuyoruz 10 senede esim öle biri degıl yahu fikir anlasmazlıgımız var bu mesele aynısını yasayan varmı onu sorduk sen bak işine yazma cevap zoraki yazmı dedik
Evet her şey bir imza. O imza sayesinde hak arayabiliyorsunuz mahkemede. Şimdi adam çıkıp gitse kime dert anlatacaksınız? Yahu sadece durun bi düşünün, adam şimdi gitse ne yapacaksınız? Sadece düşünün, sizden çok şey istemiyoruz.
Evet her şey bir imza. O imza sayesinde hak arayabiliyorsunuz mahkemede. Şimdi adam çıkıp gitse kime dert anlatacaksınız? Yahu sadece durun bi düşünün, adam şimdi gitse ne yapacaksınız? Sadece düşünün, sizden çok şey istemiyoruz.
Nikahlı olsa gitmez sanki bir imza mı evliler ama hep aldatıyorlar birbirlerini demek gitmek isteyen gider kötü toplum senoryalari kimse zorla tutmuyoruz 10 senede esim öle biri degıl yahu fikir anlasmazlıgımız var bu mesele aynısını yasayan varmı onu sorduk sen bak işine yazma cevap zoraki yazmı dedik
Fikir olarak anlaşamadınız adama ne yapıştınız ozaman bide 2. Çocuğu yapmışsınız?
İlkinde çocuğu bırakıp gitmişsiniz bakacak kimse yok diye, iki taneye nasıl bakacaksınız adam git dese? Eminim adam nikahsız yaşamak istiyordur, tek çocuğun velayeti ona yetiyordur. O istemiyordur nikahı yoksa fikir anlaşmazlığı falan hikaye. Adamı nikaha ikna edemiyorum demiyorsunuzda fikir olarak anlaşamiyoruz yalanını uyduruyorsunuz.
Merhaba anneler kızlar ben 2 sene önce esinle bosandım bir oglum var ve ailem asla ogluma bakamazdı bakmazdı esimde velayeti aldı ben Oglumsuz duramadım tabı 20 gun sonra geri geldim sımdı 4.5 aylık 2.bebegımı isteyerek yaptım aldatma kumar kötü alışkanlık yok ama asla birbirimize uymuyoruz oglum cok mutlu sizlerdede Boyle olan varmi dedim ya ben sosyal olmayı severim esim evde oturmayı bosandım ama tekrar nikah etmedim bazen 2.kez hata mı diyorum
Denenmisi denemeyeceksin.
Ve soruyorum neden 2.cocuk ve bu ne acele. Daha nikah yokken neden soruyorum ve isteyerek yaptim demissin daha adamdan emin degilken. Acaba benmi tuafim anlayamadim.
düsünebilseydi böyle bi soru sormazdi. 2.ci defa olurmu demeden önce cocuk yapmis sanki siralamayi sasirmis. Bizim kadinlarimiz haklarini bilmiyorki nikahi sadece bir imza olarak goruyor. Yazik.
Allah aşkına ben her şeyim çok şükür iyi gidiyorken bile çok zor kalkıştım çocuk sahibi olmaya, siz nasıl cesaret edip de daha evlenmeden (2. Kez de olsa nikah yok sonuçta) hiç bir şey kafanızda net değilken çocuk sahibi olabiliyorsunuz pess doğrusu
Fikir olarak anlaşamadınız adama ne yapıştınız ozaman bide 2. Çocuğu yapmışsınız?
İlkinde çocuğu bırakıp gitmişsiniz bakacak kimse yok diye, iki taneye nasıl bakacaksınız adam git dese? Eminim adam nikahsız yaşamak istiyordur, tek çocuğun velayeti ona yetiyordur. O istemiyordur nikahı yoksa fikir anlaşmazlığı falan hikaye. Adamı nikaha ikna edemiyorum demiyorsunuzda fikir olarak anlaşamiyoruz yalanını uyduruyorsunuz.
Yok artık valla ben mi edemiyorum hanımefendi ben istemiyorum yahu allahalh iyiz böyle istersem yapıcam nikah ozaman yazarım size istemese ben evden gidince giderdi adam 20gun BEKLEDİ konustuk barıstık valla nikahla da gidiyor giden nıkah olmadanda gitmiyor gitmeyen senoryoya bak yalan neden soleyim olan bu