Bir yere gittiğim yok oglumu ölsem bırakmam be bırakamadım 20gunde barıstım benım sokaga atıcak cocugum yok babası ile anlasamadım cocıklarımdan ayrılmadım yaaAileniz yok diye ilk çocuğun velayetini almamıştınız ya şimdi ayrılırsaniz mecbur ikincisinin velayeti sizde ama ilkine ne olacak alacak mısınız velayeti?
Sen kişisinin neler cektıgını bilmeden yorum yapıyorsun sorumluluk almasam cocugumun basında olup okula elimde bebek yokus ordan tekvandoya heran birlikte olmam benim anneliği mi sorgulayamaSın
Çocuğun velayeti normalde annede kalır siz bir karar verip babasına vermişsiniz birde tek çocuktu o zamanlar şimdi iki tane var ve evlenmekten bile emin olmadığınız bir adamdan bahsediyoruz sonunun ayrılık olmadığının bir garantisi var mı ? Bir yere gittiğim yok deyip hala gezmek istemiyor yazmışsınız sebebiniz o kadar uçuk ki benim mantığım almadı . Madem hayat görüşleriniz uymuyor evlenmek çocuk yapmaktan çok daha kolay bir karar devlet önünde birbirinize karşı haklarınizin olması çocuk ise çok daha büyük bir sorumluluk . Ama siz bunu görmüyorsunuz çünkü öncelik sizsiniz 20 gün gidisinizde o cocuk ne hissetti acaba ?Bir yere gittiğim yok oglumu ölsem bırakmam be bırakamadım 20gunde barıstım benım sokaga atıcak cocugum yok babası ile anlasamadım cocıklarımdan ayrılmadım yaa
1 ine yetemez babaya bırakırken koştur koştur 2.yi yapanın anneliği sorgulanır , kusura da bakmayın.Sen kişisinin neler cektıgını bilmeden yorum yapıyorsun sorumluluk almasam cocugumun basında olup okula elimde bebek yokus ordan tekvandoya heran birlikte olmam benim anneliği mi sorgulayamaSın
Babasından da ayrılmamışsınız ki zatenBir yere gittiğim yok oglumu ölsem bırakmam be bırakamadım 20gunde barıstım benım sokaga atıcak cocugum yok babası ile anlasamadım cocıklarımdan ayrılmadım yaa
Nikah olmadan ıkınci çocuk hataMerhaba anneler kızlar ben 2 sene önce esinle bosandım bir oglum var ve ailem asla ogluma bakamazdı bakmazdı esimde velayeti aldı ben Oglumsuz duramadım tabı 20 gun sonra geri geldim sımdı 4.5 aylık 2.bebegımı isteyerek yaptım aldatma kumar kötü alışkanlık yok ama asla birbirimize uymuyoruz oglum cok mutlu sizlerdede Boyle olan varmi dedim ya ben sosyal olmayı severim esim evde oturmayı bosandım ama tekrar nikah etmedim bazen 2.kez hata mı diyorum
Maddiyat ne alakaysa. Neyse 3. Cocukla düzelir.Evlilik herseyi maddiyatan yapıp bitirmek mı arkadas degiliz yahu beraber hareket etmelerımız yok mesele bu zamanla umarım duzelır
Düşünmüyorum 2 tane yeter cok sukur onların gelecegı ıcın calısıcazMaddiyat ne alakaysa. Neyse 3. Cocukla düzelir.
Öle oldu evetBabasından da ayrılmamışsınız ki zaten
Sen nasıl sorgularsın benım annelgımı her sekılde egıtıp büyütüyorum problem yok ben iki evladımada yeterim yasadım sürece1 ine yetemez babaya bırakırken koştur koştur 2.yi yapanın anneliği sorgulanır , kusura da bakmayın.
Cevap vermediginiz soruyu tekrar soracağım madem yetebilirsiniz neden çocuğunuzun velayetini babasına verdiniz? Şimdi ayrıldınız diyelim ikisine bakabilecek misiniz ? Velayetini geri mi alırsınız çocuğunuzunSen nasıl sorgularsın benım annelgımı her sekılde egıtıp büyütüyorum problem yok ben iki evladımada yeterim yasadım sürece
Konu sahibi insanlara kiziyorsunuz ama anlamadığıniz ne biliyor musunuz hayatınızı çok plansız yaşıyorsunuz ve bu çocuklarınıza zarar veriyor . Sürekli çok iyi anneyim yazmişsiniz şimdi adamla tekrar evli olsanız bosansaniz en azından maddi olarak hem kendinize nafaka alırsınız hem cocuklara bu saatten sonra edindiği mallarda hak sajibi olursunuz ama siz bir "imza" diyorsunuz . Bu rahatlığınızin tek sebebi geliyor insanın aklına acaba çocukları babasına yine mi bırakır . Çünkü iki çocukla sosyallik olmayacak .Sen nasıl sorgularsın benım annelgımı her sekılde egıtıp büyütüyorum problem yok ben iki evladımada yeterim yasadım sürece
Canınız sıkılınca babasına atıp giderek çok güzel yetiyorsunuz maşallah. Bi tek siz çocuk doğurmuyorsunuz, dünyadaki bütün dişiler yapabiliyor fıtraten, size özel bir durum olmadığından öyle aman aman bir kutsaliyetiniz yok. Baba da bir gün giderse kime atıp kaçacaksınız? Adamla nikahınız yok bişeyiniz yok, o asosyal sevgilinizin bir gün biri ile kaynaşacağı tutar aklı karışır bir rüzgara kapılır giderse, 1 ini bile tek başına bakamayıp babasına bırakan siz 2 sini kime bırakacaksınız?Sen nasıl sorgularsın benım annelgımı her sekılde egıtıp büyütüyorum problem yok ben iki evladımada yeterim yasadım sürece
NE saçmalıyorsun sen ya babasına atıp giden yok bilip bilmeden konusma öle ipsiz sapsız insanlar degiliz biz senden öğrenmicem annelıgı farkım var kusura bakma anne olarak herssylerı ile ben ilgileniyorum ve cocuklarım mutlu insan esinle anlasamayabılır gidebilir siz MUSMUTLU GUNLER mı yasıyorsunuz haddini bilerek yorum yap anne mısın degıl mısın bilmiyorum cok sukur iki evladıma yeterim 7 yıllık esımdıCanınız sıkılınca babasına atıp giderek çok güzel yetiyorsunuz maşallah. Bi tek siz çocuk doğurmuyorsunuz, dünyadaki bütün dişiler yapabiliyor fıtraten, size özel bir durum olmadığından öyle aman aman bir kutsaliyetiniz yok. Baba da bir gün giderse kime atıp kaçacaksınız? Adamla nikahınız yok bişeyiniz yok, o asosyal sevgilinizin bir gün biri ile kaynaşacağı tutar aklı karışır bir rüzgara kapılır giderse, 1 ini bile tek başına bakamayıp babasına bırakan siz 2 sini kime bırakacaksınız?
Ya nıkah olsada olmasa esimin eli hep üstümüzde yahu öle sıkıntılı karekterı yok anlasmazlıklarımız var okadar cocuklarinizin hesapları var babaları para yatırıyor banada bireysel emeklilik yatırıyor daha ne hakkı alıcam adam bende sabit sorun yok he giderse bırgunde güle güle kimse kıösesızlıkten ölmez ölüm var hayatta öle bile olsa sukur kayınvalıdem görümcem var rahatım ELHAMDÜLİLLAH calısıp bakarım tamamKonu sahibi insanlara kiziyorsunuz ama anlamadığıniz ne biliyor musunuz hayatınızı çok plansız yaşıyorsunuz ve bu çocuklarınıza zarar veriyor . Sürekli çok iyi anneyim yazmişsiniz şimdi adamla tekrar evli olsanız bosansaniz en azından maddi olarak hem kendinize nafaka alırsınız hem cocuklara bu saatten sonra edindiği mallarda hak sajibi olursunuz ama siz bir "imza" diyorsunuz . Bu rahatlığınızin tek sebebi geliyor insanın aklına acaba çocukları babasına yine mi bırakır . Çünkü iki çocukla sosyallik olmayacak .
Tesekkur ederim aklı başında bir yorum ilerde belki esim zaten üçümize hesap actı ve bizlerin gelecegı ıcın yatırım yapiyrBence iki taraf da hatalarinin farkina varmissa o zaman iki taraf da caba gösterecek evliligi güzel yürütmek icin..esiniz mesela hep "ben herseyi yasayip gördüm" diye kenara cekilemez. Sizde ayni sekilde ona kendisi olacak alan tanimaniz lazim..yoksa dönüp dolasip yine ayni noktaya gelirsiniz..su anda bile kaybetme korkum yok diyorsunuz..sahsen nikaha maevi anlamda cok deger veririm. Siz öyle hissetmeyebilirsiniz, ama ortada cocuklar varsa yinede bazi seylere dikkat etmek gerekir, hem sizin hem cocuklarinizin hakkini korumak icin. Hakkinizda hayirlisi
Ya o bu değil de, neden konu bizim evliliğimize mutluluğumuza geliyor sürekli olarak? Bizim evliliğimizin dört dörtlük olmaması, musmutlu olup olmamamızın sizin hayatınıza katkısı nedir? Çocuklarınızın babasının aklına esse bi ceketi var alacak, çıkarsa gitti gider yani, bakın işinize.NE saçmalıyorsun sen ya babasına atıp giden yok bilip bilmeden konusma öle ipsiz sapsız insanlar degiliz biz senden öğrenmicem annelıgı farkım var kusura bakma anne olarak herssylerı ile ben ilgileniyorum ve cocuklarım mutlu insan esinle anlasamayabılır gidebilir siz MUSMUTLU GUNLER mı yasıyorsunuz haddini bilerek yorum yap anne mısın degıl mısın bilmiyorum cok sukur iki evladıma yeterim 7 yıllık esımdısiz sevgili diyorsunuz bir senelık te sevgilim diyim bari anne baba olarak razı cocuklarımız sorun yok
Daha ne denemesinden bahsediyorsun ablacim. Bosandigin esine dönüp bir de çocuk yapmışsın denemesi mi kalmış ?Evet inkar eden yok zaten ilerde zarara niye ugrayım ki mesleğim var sukur sadece denenmısı deneyen var mı diye sordum yahu ben cocuklarımı düşünüyorum ki 8 sene sonra 2.bebegimi doğurdum ELHAMDÜLİLLAH Allah olmayana versin artık ikisine yetebılrız cunku
Nikahlı olsa gitmez sanki bir imza mı evliler ama hep aldatıyorlar birbirlerini demek gitmek isteyen gider kötü toplum senoryalari kimse zorla tutmuyoruz 10 senede esim öle biri degıl yahu fikir anlasmazlıgımız var bu mesele aynısını yasayan varmı onu sorduk sen bak işine yazma cevap zoraki yazmı dedikYa o bu değil de, neden konu bizim evliliğimize mutluluğumuza geliyor sürekli olarak? Bizim evliliğimizin dört dörtlük olmaması, musmutlu olup olmamamızın sizin hayatınıza katkısı nedir? Çocuklarınızın babasının aklına esse bi ceketi var alacak, çıkarsa gitti gider yani, bakın işinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?