• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı durumu yasayan yardımcı olabılırmı?

Bensiz Aska Doyma

Ol de Rabbim olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
1.973
326
113
merhaba arkadaslar 13 aralıkta kanamam basladı 16 aralıkta 12 bebegımı kaybettım aradan ıkı hafta kadar gectı dusukten sonrada 1 hafta kadar kananmam devam ettı ve kesıldı adetımı beklıyorum suan fakat yumurtlama akıntıısı gelıyor oldukca uzayan ve sert normalde adet sonrası olmuyormuydu bu olay ya da dusukten sonrakı kananmamla bırlıktede adetım bu kadar kısa surede gelmıs olabılırmı benmı anlayamadım acaba ? aynı durumu yasayanlardan yardım ıstıyorum bu hafta kontrolum var ama kafam karıstı ıste

Son düzenleme:
merhaba ben 3 aralıkta adet kanaması ile birlikte düşük yaptım (Kimyasal gebelik) ve 28 aralıkta tekrar regl oldum. Regl olmadan önce kasığım şişti, sarı sümüksü akıntım oldu (tekrar hamileymişim gibi hissettim) sonra şiddetli ağrı ile kanamam başladı ama 2 gün boyunca 1 pedi kirletecek kadar kanamam oldu. Bugün ise kanamam yoğunlaştı.
Geçmiş olsun..

merhaba ben 3 aralıkta adet kanaması ile birlikte düşük yaptım (Kimyasal gebelik) ve 28 aralıkta tekrar regl oldum. Regl olmadan önce kasığım şişti, sarı sümüksü akıntım oldu (tekrar hamileymişim gibi hissettim) sonra şiddetli ağrı ile kanamam başladı ama 2 gün boyunca 1 pedi kirletecek kadar kanamam oldu. Bugün ise kanamam yoğunlaştı.
Geçmiş olsun..[/QUOTEsızede gecmıs olsun tesekkur ederım fakat dusugumun haftası buyuk 12 haftalık doktor parca kalmamıs dıyerek kurtaja gerek duymadı nasıl parca kalmamıssa artık 3 aylık bır dusuk sonucta sureklı vajınamdan ıp gıbı bıseyler geldı ,korunmada vermedı bebek ıstıyoruz ama korkuyorumda cocugun haftası buyuk oldugundan rahıme zarar vermıstır dıye dusunuyorum korunmak ıstıyorum ama bılemıyorum adetımı beklıyorum suan duzenı bozulurmu bılemıyorum normalde duzenlı yumurtlama ve adetım vardır ama 3 4 gundur yumurtlama akıntım var adet olmadan olabılırmı onu bılmıyorum

geçmiş olsun.
benimde 7 aralıkta laparoskobi ve kürtaj yapıldı. yaklaşık 7-10 gün içinde regl olmayı bekliyorum ve benimde şeffaf akıntım var. bu rahimin olması gereken gibi çalıştığını. bir sıkıntı olmadığını gösteriyor. büyük ihtimal yumurtluyorda olabilirim. doktora yarın gitmeyi planlıyorum. gidersem daha net cevap yazabilirim ;)

gebelik haftan büyük olduğu için bence 3 regl dönemi korun. yada üstüne düşme hamile kalmak için oluruna bırak. rahim hazır olduğunda kendisi bebişi kapsın.

Back