Aa stresli oldugun da öyle olundugunu ilk kez duydum ilaçı bıraktınız galabi ilacı bırakınca nasıl düzeltinizSindirim sisteminizle probleminiz yoksa psikolojik olabilir. Bende de eskiden stres olduğumda olurdu. Bu stres zamanlarımı da sabah derslerim tetiklerdi. İlaç kullanmadan yaşayamıyordum.
Benimki strese bağlı olduğu için başka problemlerim de vardı. Uzun bir süreçti yani. O konudaki anksiyetemi yendim öyle düzeldiAa stresli oldugun da öyle olundugunu ilk kez duydum ilaçı bıraktınız galabi ilacı bırakınca nasıl düzeltiniz
Yaa ne güzel umarım tekrar o kadar stres yaşayacagınız hiç bi olayla karşılaşmazsınızBenimki strese bağlı olduğu için başka problemlerim de vardı. Uzun bir süreçti yani. O konudaki anksiyetemi yendim öyle düzeldi
Yani mecbur annem gidince gidiyorum evde tak kalmak istemiyorum bu kişiler zaten dedim gil teyzemler halamlar oluyorEn güzeli yatılı misafirliğe gitmemek.
Benim öyle bir sorunum olmadığı halde sırf başkasının evinde rahat tuvalete girememem yüzünden yatılı olarak hiç kimsede kalmamayı tercih ediyorum.
Teyze,hala mı?Yani mecbur annem gidince gidiyorum evde tak kalmak istemiyorum bu kişiler zaten dedim gil teyzemler halamlar oluyor
Ben de teyzeyim. Gezdiriyorum, ders çalıştırıyorum herşeyleriyle ilgileniyorum. Yeğenlerim böyle demez inşallahTeyze,hala mı?
Benim zaten akrabalarla hiç işim olmaz.
Neyse.
Geçmişler olsun.
İnşallah.Ben de teyzeyim. Gezdiriyorum, ders çalıştırıyorum herşeyleriyle ilgileniyorum. Yeğenlerim böyle demez inşallah
bende de benzer bir durum var.ben de kusuyorumAslın da bunu saglık köşesine açmam gerekiyor du fakat artık bu benim için bir dert olmaya başladı
Size hemen anlatmaya başlıyorum.
Kızlar sabah geçde kalksam erkende kalksam geçde kalksam aradan bi kaç saat geçmeden kahvaltı yapamıyorum yaparsam ishal oluyorum.
Ve bunu kimseye söylemek istemiyorum bazen uyandıgım da kahvaltı hazır oluyor ama ben sofrada sadece çay içe biliyorum.
Ancak uyandıktan 1 buçuk 2 saat sonra kahvaltı yaparsam ishal olmuyorum hemen yaparsam kahvaltıyı gün boyu sancı çekiyorum.
Bu da dertmi demeyin bazen yatılı misafirlige gittigimizde durumumu bilmedikleri için çok ısrar ediyorlar bende utanma belasına kahvaltı yapıyorum bi kaç lokmada alsam günüm mahvoluyor.
Sindirim sistemimle bi problemim yok tek problemin kahvaltı sürem.
Benimle aynı durum da yada öneri vere bilecek birisi varsa yardım etsin
Neden sağlıklı olmasın? Bu kesin bilgi mi? Benim kahvaltıyı geciktirince tansiyonum düşüyor mesela ve sabahları aç uyanıyorum, sevmiyorum beklemeyizaten kahvaltı yapmak için aradan 1 saat geçmesi gerek bence. uyanır uyanmaz kahvaltı yapmak çok sağlıklı bir şey değilmiş.
Hala olacam ben de şimdiden o u deli gibi seviyorumTeyze,hala mı?
Benim zaten akrabalarla hiç işim olmaz.
Neyse.
Geçmişler olsun.
Doktora gitmedim ama doktorluk bişey mi bile edimHerkesin vücudunun farklı tepkisi var, normal olduğunu düşünüyorum. İsterseniz doktora danışın. Ya da şunu deneyin. Bir hafta boyunca her gün kalkıp kahvaltı yapın belki vücut alışır
Teyzem tamam da halımı bilemedimVücudunuz sağlıksız buluyor belki de.
Teyzeye halaya söylenir bu ya.
Onlarla oturur kendinize tabak yapar, sebebini açıklar, sonra yersiniz.
Yabancı değiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?