- 1 Ağustos 2016
- 23
- 4
- 76
- 28
- Konu Sahibi _mavikelebek_
-
Hoşlanmadığını kendilerine baştan belirtseydin keşke. Onların yaptığı ayıp değil seninkimi olacak. Ve asla orda otururken öocuk falan yapma. Neler olacağını zaten anlamışsın bile
Cevap yazınızda saklı
Bizim yörenin insanida cok küfürlü konuşur ama asla o anlamda değildir. Yani küfür anlaminda kullanmazlar.
Bebeğe o*** demek itici ama o lafi asla kötü anlamda kullanmiyordur. Kullansa bebeğin annesi zaten cevabini verirdi.
Benim ailem şöyle iyi, benim ailem böyle terbiyeli demeyi birakin lütfen.
Bakin kvnin büyütdügü adami cok beğenip sevip almişsiniz.
Azda olsa adapde olun. Bu demek degilki sizde sigara icin veya küfürlü konuşun... ama insalari olduğu gibi sevmeye çalışın.
Evinizi ayırmadan çocuk yapmayın.
Ordan taşının mümkünse çok Zor. Ne demek 2 haftalık evlisiniz kaynınızı ve anneanneyi size bırakıp gezmeye gidiyorlar.
Kaynınız kaç yaşında bilmiyorum ama çocuk değildir herhalde.
Fazla içli dışlı olmayın taşınmanız mümkün değilse
Ayri eve cikin cikamiyorsan da yukari haftada 1 - 2 kere cik evde islerim var de.
İyi tarafından bak :) mesela sen alt kattaymissin. Bizde ben üst kattayim dışarı çıkarken nereye, içeri girerken nerden :)) misafire kapı açıyorum otomatikle misafir önüne kim geldi diye çıkarlar :)))
Hep yazıyorum forumlara uzak olsun kendinin olsun kira da olsa
Bunların sebebi sizin rahata düşkünlüğünüz. Evladına karışmayan, düşünceli anne baba mı var ? Varsa da sayılıdır ve ben hiç duymadım daha.
Altlı üstlü oturuyorsunuz sırf para gitmesin yıllarca kendi evimin hayalini kurmayayım diye içini yeniliyorsunuz bir heves falan. Evlenince Kv kp şu bu . Bende bekarım ama kendimi bildim bildim altlı üstlü oturmanın sıkıntı olacağını biliyorum. Neden bunları evlenmeden düşünmüyorsunuz.
Sen bir süre sonra zıvanadan çıkıp kocanı darlayacaksın aranız açılacak sonra buraya kocam ana kuzusu diye konu açacaksın.
Ama anında söyleyeceksiniz
İma etmeyeceksiniz
Anneanne ve X evde alıştıkları düzende kalsın ben yemek yapar arada çıkar evi de toplarım yabancılık çekmesinler çelinmesinler malum yeni gelinim huyumuzu suyumuzu bilmeyiz birbirimizin diyecektin
Bir de 10 gün geldiler o süreçte eşinden uzak durdum mu yani o bir daha böyle misafir alınmaması gerektiğini deneyerek öğrendi mi
Bir de çalışmıyorsanız iş bulun mesafe ister istemez açılır
Hoşlanmadığınızı da Kv ye açıkça söyleyin eşiniz sevgilisiyledir dedi ya aman anne bu şaka mı şimdi hiç komik değil sevmem ben böyle cıvık konuşmaları deyin
Bir kırılır iki kırılır üçüncü de susar
Ben hiç KV kp sıkıntısı yaşamam demedim ki :)) altlı üstlü oturmaktan bahsediyorum . Bu herkesin evliliğinde sorun 50 sene öncede böyleymiş hala böyle. Evlenmeden öngörülebilecek birşey. Ayrıca gene rahat düşkünlüğünüz diyorum
Aslında ben istemedim altlı üstlü oturmak. Israr ettim üsteledim ama kayınpederim "evinizi yerleştiririm ilk kiranızı veririm daha da hiçbir şeyinize karışmam" deyince kabul etmek zorunda kaldım. Çünkü dediğim gibi kötü insanlar değil kesinlikle sadece kültür farkımızdan sebep heralde, bocalıyorum çokçaeşimle zaten ara ara bu konuları konuşuyoruz ve ayrı eve çıkmadan bebek istemediğimi yoksa ikimizin de aramızın açılabileceğini söyledim. O da hak verdi çünkü insan kendi anne babasının huyunu bilir diye düşünüyorum. Ayrıca bekara karı boşamak kolay derler ya :)) evlenince senin de belki kv kp konularına yorum yaparız ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?