Aynı binada yaşıyoruz. Kayınvalidem ve kayınpederimin anlayışsızlıkları :(

Bu insanların bu yaştan sonra değişmeyeceği kesin. Ya bu şekilde kabul edeceksiniz yada başka bir eve çıkacaksınız. Halihazırda bir ev varken eşinizin bunu kabul edeceğini sanmıyorum bir de çalışmıyorsanız çok söz hakkınız olmaz bence. Kv ye çok sık gitmeyin bahaneler bulun belki zamanla kabullenirler.Ya da kurslara yazılın boş vaktiniz olmasın.

nişanlıyken evlerine okadar sık gitiniz ama anlamadınız öylemi ya çok iyi rol yapmışlar size yada evlendikten sonra gözünüze batmaya başlamış

Kv kp istedigi kadar evimin icini dizsin ev alsin aile icleri bu sekildeyse onlari gormemek mumkun olmasa da mumkun oldugunca gerekirse kiraya giderdim.

Küfür olayinin da yöreyle memleketle ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Kufur berbat birsey hele bir kadinda kac yasina gelmis kendini frenleyemiyorsa aklinda zoru var demek ki..

Size bir ev verdiler evin icini dizdiler diye onlara katlanmak zorunda degilsiniz.anne baba olarak yapmasi gereken seyler zaten.

Valla serefsiz diye sevmeye kalkmisti biri cocugumu... actim agzimi.. iyi niyet kotu niyet anlamam ben.. el kadar bebenin ne o..lugunu ne serefsizligini gordulerde boyle laflar ediyolar

Bu kadar olayı eşine söylediysen o eş de napıyım anam babam derse at çöpe o eşi.
Küfür ne ya? İğrenç hrle birde seninn yanında git kiraya kızım tek maaşla gecinen o kadar insan var kı ustelık cocukta yokmus ne duruyosun

Empati kurabilmek ve eleştirmek çok önemli. Kendi ailenizi gözünüzde bu kadar mükemmel gördüğünüz sürece eşinizin ailesini asla sevemezsiniz. Hiç kimse mükemmel değildir, sizde değilsiniz, ailenizde değil. Madem seviyorsunuz iyi insanlar diyorsunuz bırakın bu kadar kusurda yanlarına kalsın.

Bende size aslında çözümü söyledim. Bende annem babamdan görmedim ama uzak ailede gördüm. Adapte olup insanlari olduğu gibi kabul ederseniz hayatinizda fazla sorun yaşamazsınız. Hiçbir zaman insanlar sizin beklediğiniz gibi olmazlar.
Bocalamaniz normal, yeni bir hayata yelken acdiniz. İnsanlarin kötü veya olumsuz taraflarini görmek yerine iyi yanlarina konzentre olun.
Eğer hic olmuyorsa mecbur taşınırsınız ama bu genelde bir çözüm değildir ve eşinizle araniza soğukluk girebilir.

Hahahahha ay ben artik guluyorum bu kayanana vve kayinpeder meselelerine oladr ki sinir bozucular hepsimi boyle olur yine senin on gun sonra benim dugunumun ertesi gunu kapimi caldilar oda birseymi birlik yasiyodum ama gittiler 3 gun gelmcz dediler ve dugun sabahi sabahin korunde kapiyi caldlar ve geldler ve kayinpederm kadin gbi ev islerne karisir en sonnda evimi ayirdim gitmiyorum fazla kafam rahat bence sende kendni kasma ve birak gitmek istemiyorsan gitme alismasinlar

Ben sizi haksız buldum bu durumda açıkçası. Baştan nişanlıyken evlerinden çıkmazmışsınız, onca gidip geldiyseniz kv ve kp böyle insanlar olduğunu göremediyseniz şuan hayıflanmanız saçma bence.

Madem çok zıttınız her anlamda, ne diye evlendiniz?

Oturup takkenizi elinize alıp, ya yardan geçmeliydiniz ya ser den..

Kaldı ki bu insanlar sizi borçsuz harçsız evlendirmiş, öpüp de başınıza koyacağınıza belirli bi yaşa gelmiş insanları nasıl değiştiririm diye düşünüyorsunuz !

Kusura bakmayın da kimse sizin için değişmez bu yaştan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…