Aynı anda iki bölüm okumak

Yaren3962

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
1
0
23
Sosyal hizmet lisans okuyorum ama malum kpss puanları hem yüksek hemde 1/2kişilik alım yapılıyor bende bu nedenle başka bir bölüme geçmek istiyorum. Sosyal hizmeti ikinci öğretim olarak okuyorum. Sizce aynı üniversitede iki yıllık sabah çocuk gelişimi okuyup dgsyle lisansa mi tamamlayayım yoksa yine sabah saç bakımı ve güzellik hizmetleri bölümü mü okuyayım? Yada bilmiyorum ne yapmalıyım sosyal hizmetin atama durumundan dolayı farklı şeylere yönelmek istiyorum

Simdiki aklim lise zamaninda olsa kesinlikle kuaförlük okurdum. Çok para var. Bir yerde pis bir iş tabi ama gelen para çok iyi.

Bildigim kadarı ile 2.üniversite olarak aöf okuyabilirsiniz bölümünüzü bırakmadan.

Sınavsız 2.üniversite kapsamında ister 4 yıllık ister 2 yıllık.

İstanbul üniversitesi, Anadolu üniversitesi ve Erzurum Atatürk aöf.

İstanbul üniversitesi aöf de 4 yıllık çocuk gelişimi bölümü var.

Merhaba sevgili bulca Aöf hakkında çok bikinili olduğunu biliyorum lütfen bana bölüm seçme ile ilgili yardımcı olurmusun şaştım kaldım

Eğer önceliğiniz memuriyete girebilmek ise o zaman tavsiyem ikinci üniversite olarak sağlıkla alakalı bir bölüm okumaniz. Atanma ihtimaliniz yüksek olur l. Sanırım sizi zorlamayacak bölüm ise tıbbi dokümantasyon olacaktır ( Diğer sağlık bölümlerine kıyasla)

Merhaba sevgili bulca Aöf hakkında çok bikinili olduğunu biliyorum lütfen bana bölüm seçme ile ilgili yardımcı olurmusun şaştım kaldım
Atanıp memur olmak mı istiyorsun peki o zaman 2 yıllık oku derim.

Çocuk gelişimi, sosyal hizmetler, tıbbı dökümantasyon, adalet, ilahiyat, laborant ve veteriner, bankacılık, yaşlı bakım eger bilişime ilgin varsa web tasarim olur.

4 yıllıkta genelde işletme, kamu yönetimi, maliye, uluslararası ilişkiler gibi bölümler tercih ediliyor.

Birde yine bilişime ilgi alanın varsa yönetim bilişim sistemleri olur 4 yıllıkta.

Sözel alana ilgin varsa edebiyat, tarih, sosyoloji vs olur.

Lisans okumak istiyorum , sanırım işletme ve sosyoloji arasında kaldım hayırlısı cevap için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…