Aynaya baktığımda çirkin bir surat görmekten bıktım

dangerousangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2019
307
116
Merhaba 29 yaşındayım. Uzun siyah kuru/kalın/kıcırcık/yıpranmış siyah saçlarım geniş bir alnım var.aynaya baktığımda esmer lekeli bir yüz seyrek şekilsiz kaşlar kırışmış göz kapakları ince kirpikler,yanlış yapılmış bir burun ve yaslanmaya yüz tutmuş bir yüz hafif bir gıdı görüyorum ve bu canımı yok sıkıyor.cildm fena değildi aslında birden bronzlaştı sürekli bir şeyler çıkıyor estetik de bir yere kadar dudak dolgusu ve botoksum var zaten.gel gör ki bir türlü güzel hissedemiyorum insanlar güzel olduğunu söylerler ara ara ama bariz çirkinleştim 3 ay sonra düğünüm var yaptırdığım her şey hüsranla sonuçlanıyor cilt bakımı falan mutlaka yapıyorum evde temiz tutuyorum gece retinol sabah c vitamini güneş kremini eksik etmem kollojen desteği alırım,olmayınca olmuyor lütfen yardım edin bende güzel olmak istiyorum

Merhaba 29 yaşındayım. Uzun siyah kuru/kalın/kıcırcık/yıpranmış siyah saçlarım geniş bir alnım var.aynaya baktığımda esmer lekeli bir yüz seyrek şekilsiz kaşlar kırışmış göz kapakları ince kirpikler,yanlış yapılmış bir burun ve yaslanmaya yüz tutmuş bir yüz hafif bir gıdı görüyorum ve bu canımı yok sıkıyor.cildm fena değildi aslında birden bronzlaştı sürekli bir şeyler çıkıyor estetik de bir yere kadar dudak dolgusu ve botoksum var zaten.gel gör ki bir türlü güzel hissedemiyorum insanlar güzel olduğunu söylerler ara ara ama bariz çirkinleştim 3 ay sonra düğünüm var yaptırdığım her şey hüsranla sonuçlanıyor cilt bakımı falan mutlaka yapıyorum evde temiz tutuyorum gece retinol sabah c vitamini güneş kremini eksik etmem kollojen desteği alırım,olmayınca olmuyor lütfen yardım edin bende güzel olmak istiyorum

Üzgünüm ama cildini bu kadar yorar ve yıpratırsan , daha fazla leke oluşumuna ve cilt bariyerinde hasara yol açarsın. Hem evde bu kadar ağır cilt bakımına ek olarak dışarıda cilt bakımı yaptırmana gerek yok.

Saçlarına keratin yaptırabilirsin.
Kirpiklere kirpik lifting yaptırırsın, takma kirpik takarsın.
Kaşlarına da susam yağı kullanabilirsin. Yağ kullandığın için seyrekte olsa daha dolgun gözüküyor.

Daha sağlıklı beslenip, bol su içersen artı yönde değişim olacaktır.

Eleştiri gibi algılamayın lütfen, rabbim yaratmış elhamdulillah demek gerek. Sağlığınız yerinde çok şükür bunları yazabilecek parmaklarınız var, kendinizi gözlemleyip eleştirebilecek akli melekeleriniz yerinde, kalkıp lavaboya gidebiliyorsunuz... çirkinlik neye göre kime göre... gönlünüz güzel olsun ötesine takılmayın. 💕

Kendini seversen ve sevmeye çaba gösterirsen güzel olursun
Hiçbirimiz adriana lima değiliz

Cildinize bu kadar yüklenirseniz düzeleceğine daha fazla reaksiyon gösterir. Bi sakin olun. Yaz mevsiminde c vitamini kullanmak iyi değil hele de sabah kullanırsanız leke oluşturur. Kafaya göre kolajen almayın kanser hücrelerini çoğalttı yönünde araştırmalar var. Gece serum ve nemlendirici sabahları da iyi bir güneş kremi kullanın ve bol su içip dinlendirin cildinizi

Bazı şeyler genetik faktörlede alakalı. Benle yaşıt kız kuzenim var mesela benden büyük duruyor. Aslında tam yaşında ama benim annem 70 civarı maşallah yüzü 50 yaş kırışıgı ve benim genetik ona çekmiş sanırım.

O sabah yüzünü yıkar ve kişisel temizlik sadece. Bunun dışında nemlendirici bile kullanmıyor. Ben bakim yapınca bana çok kızıyor cildini mahvedeceksin diye.

Ben saçlarımı boya ile mahvettim. O asla şampuan kullanmaz. Hakiki zeytin yağı sabunu kullanır cilt ve saçına. Saçı gür ve parlak. Bununla ilgisi var mı bilmiyorum ama ağarması sadece şakaklarında var.

Siz çirkin değilsinizdir, size öyle geliyor. Cilt faktörüde bence genetik bir durumdur ama Allah aşkına kimin kusuru yok. Allah can ve ruh sağlığı versin.

C vitamini ve retinol bir arada cildi yorar. Birini bırakın aynı rutinde kullanmayın. Retinol kullanırken güneş kreminizi dışarda da yeniliyor musunuz?

C vitamini ve retinol kullanımını aratınca karşıma aşağıdaki yazı çıktı

C vitamini ve retinolün, her ikisinin de aktif içerikler oldukları için aynı anda kullanılması önerilmemektedir. Ciltte tahrişe ve kızarıklığa neden olabilmektedir.

C vitamini ve retinol bir arada cildi yorar. Birini bırakın aynı rutinde kullanmayın. Retinol kullanırken güneş kreminizi dışarda da yeniliyor musunuz?

C vitamini ve retinol kullanımını aratınca karşıma aşağıdaki yazı çıktı

C vitamini ve retinolün, her ikisinin de aktif içerikler oldukları için aynı anda kullanılması önerilmemektedir. Ciltte tahrişe ve kızarıklığa neden olabilmektedir.
Retinol gece c vitamini sabah kullanıyorum,güneş kreminin etkinliğini artırıyormuş.güneş kremini de yenilemeye çalışıyorum öyle çok güneşe de çıkmıyorum zaten

3 ay sonra düğünün var ve çirkin olduğunu düşünüyorsun öyle mi? kendinize gelin.insanlar evlenebilmek için nelerini vermezdi.güzel değilsen bile kısmetli olduğun kesin.kocayı bulmuşsun çirkin olsan ne olacak olmasan ne olacak zaten ?

3 ay sonra düğünün var ve çirkin olduğunu düşünüyorsun öyle mi? kendinize gelin.insanlar evlenebilmek için nelerini vermezdi.güzel değilsen bile kısmetli olduğun kesin.kocayı bulmuşsun çirkin olsan ne olacak olmasan ne olacak zaten ?
Ay ne alakası var ya,evlenen herkes güzel mi veya bekar olan herkes çirkin mi? Ayrıca insanlar evlenebilmek için nelerini neden versinler ne mana yani.

Ay ne alakası var ya,evlenen herkes güzel mi veya bekar olan herkes çirkin mi? Ayrıca insanlar evlenebilmek için nelerini neden versinler ne mana yani.
Güzel olup da ne yapacaksın o zaman onu anlamadım.zaten evleneceksin.ne işe yarayacak ki? Başka ne misyonu var ki daha iyi görünmenin? Evlenmek isteyip evlenmeyen çok kadın var onu yazdım.dediĝin gibi hiçbirbişe de yaramıyor kendin yazmışsın.kısmet işi.hiçbir işe yaramıyor boşver.

Seninki daha çok psikolojik gibi.
Eğer için huzursuzsa isterse dünya güzeli ol illa eksik birşeyler görürsün.

Güzel olup da ne yapacaksın o zaman onu anlamadım.zaten evleneceksin.ne işe yarayacak ki? Başka ne misyonu var ki daha iyi görünmenin? Evlenmek isteyip evlenmeyen çok kadın var onu yazdım.dediĝin gibi hiçbirbişe de yaramıyor kendin yazmışsın.kısmet işi.hiçbir işe yaramıyor boşver.
Güzellik merkezleri evli/bekar/genş/yaşlı kadın kaynıyor.yani güzel olma arzusu içgüdüsel bir şey.koca bulmakla alakası yok

kendin olamadığın için mi böyle hissediyorsun acaba? doğal olmayı bıraktığın için. yaşın da getirdiği duygularla beraber. kendisiyle çok uğraşan insanlar kendilerini sevmedikleri için uğraşıyorlar zaten. çok incelemek iyi bir şey değil. yok burnumun kılı kaşımın boyu derken asla bitmez. bir yere tamam dersin sonra başka bir şeyi takmaya başlarsın. bunlar mutsuzluktan başka bir şey getirmez. hani bir güzel fotoğrafımıza bakarız 1 dakikadan fazla bakınca sanki fotoğraf çirkinleşmeye başlar ya onun gibi düşün. kime benzemeye çalışıyorsun mesela? genç yaşta neden bu kadar estetik? Allah korusun kaza olur bi şey olur mecbur kalınır okey ama zaten güzel olan insanlar da sözde sosyal medya bebekleri denilen kişiler yüzünden dolgu estetik yaptırıyorlar. o kadar gereksiz ki. sonra böyle kendi benliğinden uzaklaşmış kaybolmuş kişiler oluyorsunuz. üzücü.

kendin olamadığın için mi böyle hissediyorsun acaba? doğal olmayı bıraktığın için. yaşın da getirdiği duygularla beraber. kendisiyle çok uğraşan insanlar kendilerini sevmedikleri için uğraşıyorlar zaten. çok incelemek iyi bir şey değil. yok burnumun kılı kaşımın boyu derken asla bitmez. bir yere tamam dersin sonra başka bir şeyi takmaya başlarsın. bunlar mutsuzluktan başka bir şey getirmez. hani bir güzel fotoğrafımıza bakarız 1 dakikadan fazla bakınca sanki fotoğraf çirkinleşmeye başlar ya onun gibi düşün. kime benzemeye çalışıyorsun mesela? genç yaşta neden bu kadar estetik? Allah korusun kaza olur bi şey olur mecbur kalınır okey ama zaten güzel olan insanlar da sözde sosyal medya bebekleri denilen kişiler yüzünden dolgu estetik yaptırıyorlar. o kadar gereksiz ki. sonra böyle kendi benliğinden uzaklaşmış kaybolmuş kişiler oluyorsunuz. üzücü.
Benim üst dudağım çok inceydi mecburiyetten yaptırdım botoksu da doktorum koruyucu amaçlı yapalım dedi onu da yaptırdım.örderk dudaklar ve kapkalın simsiyah kaşlar bence de çok kötü

X