- 28 Nisan 2011
- 109
- 13
- 36
-
- Konu Sahibi ucaolimbera
tşkler arkadaşlar şu plates i mutlaka deneyeceğim zaten hele şu okul bitsin inanılmaz güzel değişimler gördüm yapan arkadaşlarımda.sanki boyları da uzuyor.
hiç bu açıdan bakmamıştım kitie ama bilirsin erkekleerin hepsi kendini süperman gibi bişi sanıyolarcanım bence bunları hiç kafana takma..
evleneceğin kişinin sanki kusursuz bir vücudu mu olacak.
hangimizin eşleri göbeksiz, kaslı, boylu poslu ki :)
yapacaksan da öncelikle kendin için yap.
umudumuz sensin lullaby:)sarkma için en güzel ilaç spor ve dengeli beslenme. kremler fln da işe yarar.
çatlaklarıysa erkekler hiç takmıyor merak etme. normal arkadaşlarım bile ki (yok göbeğin çıkmış, yok karpuzu büyütmüşün diye dalga geçerler.) çatlak muhabbeti yaptığımda amaan boş ver seni beğenen öyle beğensin diyorlar bunu diyen erkek arkadaşlarım. sevgilimse hiç konusunu dahi açmadı şimdiye kadar. ayrıca ben gördüm shakirada bile var bi sürü yaa :)
ayrıca ben çatlaklara çare bulacam ileride az sabret :)
Bak Tatlim,erkeklerin begenisi diye bir seyi kafandan cikar at..Keyifleri olunca sana siirler yazarlar,kafalari attimi hakaret yagdirirlar.En iyisi sen onlarin begenisini unut.Taktigin noktalari nisanlina ya da esine fark ettirirsen yandin.Artik o konularda daima dalga konusu olursun.Guzelligin algilanmasi bir imgedir.Seven kisi kusurlari fark etmez.Hipnoz yapilan bir kisiye bak eline kizgin demiri dokunduruyorum deniyor.Adam aci cekmis gibi bagiriyor oysa sadece kalem dokunduruluyor.Biraz sonra hipnozdan uyandiriliyor bir bakiyorlar ki eline kalem degdirilen yer su toplamis tipki yanik gibi.Insan beyni yanan durumdaki aktiviteyi yaparak beyin sinyal gonderiyor etrafindaki doku buzusuyor ve aynen yaniktaki gibi su kabarcigi olusuyorU].Yani anlatmak istedigim .Ne hissedersek Oyuz kasmaya gerek yok.Sporunu saglik icin yap, strese girme.ahh arkadaşlar çok tşk ediyorum ilginiz için.spora başlayacağım en kısa zamanda.yani şu vücut niye bu kadar önemli anlamam yerin altına girince bişi kalmıcak halbuki.ah erkekler onlar yüzünden komplexe girdim.hele bir abim var akla zarar.saçımı kestiririm nasıl olmuş derim tipsizsin zaten uğraşların boşuna derah kızlar