Aynada vücudumu görmek dahi istemiyorum!

ucaolimbera

minik ku$
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
109
13
36
merhaba arkadaşlar.benim sorunum kendimle.yaşım henüz 23 aşırı kilo alıp vermekten vücudum çok sarktı.yaşlı ninelere döndüm adeta.hem sarktı,hem çatlaklar oldu,işin kötüsü kilo verirken kimse bana bilgi de vermedi ne yapmam gerektiğine dair.ne spor yaptım,ne çatlak önleyici krem kullandım.eh biraz da benim hatam.bilgi çağındayız oku,öğren.ama yok!neticede genç kızım ama hiç genç bir kıza benzemiyorum.çok mutsuzum bu yüzden.evlenmek dahi istemiyorum.evleneceğim insanın karşısına böyle çıkamam ki.baştan ayağa değişmem lazım eşim beni böyle görse direk soğur.erkekler ne yazık ki bu konuda çok hassaslar.ne yapacağım kızlar?çok üzülüyorum hiç kendime güvenim yok.şöyle toparlayıcı sıkılaştırıcı bişeyler yok mu?ben de diğer genç kızlar gibi tiril tiril giyinip çıkmak istiyorum sokağa ama yakışmıyor hiçbir giysi...

bunların çareleri var artık üzülme..platese basla cok fazla sıkılastırıyor catlakların icin ürünler kullan(krem vs tarzı bende yok o yüzden bilmiyorum) kavitasyon,radyoterapi,pasifjimnastik falan artık sıkılasma icin cok fazla yöntem var dert etme ciddi anlamda cabalarsan sıkılaşırsın

sabah kalktığında önce açma germe ısınma hareketleri.ondan sonra hafif tempo 20-25 dakika koşu.akabinde 20*3 set mekik.10*3 set şınav.

tşkler arkadaşlar şu plates i mutlaka deneyeceğim zaten hele şu okul bitsin inanılmaz güzel değişimler gördüm yapan arkadaşlarımda.sanki boyları da uzuyor.

platesi kesinlikle tavsiye ederim.. 2 haftada çok farketti.. görenler kalça gitmiş diyor.
çatlakların için siteyi biraz araştır. işe yaradığı söylenen bir sürü yöntem var.
biraz daha fazla çabayla 2-3 ayda istediğin vücuda kavuşursun.

canım dırek spora yazıl once kılo almayı bırak eger spor salonuna yazılamam dersen parklarda spor aletlerı oluyo onlarla yarım saat hareket yarım saatte yurus hafıf de bır dıet tamamdır ,benımde çatlagım var onu erkekler gormuyo bıle merak etme:)ama sarkma cok kotu duruyo onu halletmen ıcın de spor spor spor

tşkler arkadaşlar şu plates i mutlaka deneyeceğim zaten hele şu okul bitsin inanılmaz güzel değişimler gördüm yapan arkadaşlarımda.sanki boyları da uzuyor.

evet plates boy da uzatıyomus hanı normalde boy uzama donemını gecmıssın genelde kızlar 20 den sonra cok uzamaz ondan sonra platese basladıysan 2-3 cm uzuyomussun galıba yanlıs hatırlamıyosam ama ergenlık donemındeysen cok daha fazla uzatabılır

ahh arkadaşlar çok tşk ediyorum ilginiz için.spora başlayacağım en kısa zamanda.yani şu vücut niye bu kadar önemli anlamam yerin altına girince bişi kalmıcak halbuki.ah erkekler onlar yüzünden komplexe girdim.hele bir abim var akla zarar.saçımı kestiririm nasıl olmuş derim tipsizsin zaten uğraşların boşuna der ah kızlar

benim boyum uzamasın daha fazla buzdolabı gibi olurum yoksa şu an boyum ideal de kilo ve vücut canımı sıkıyor.ona da artık sporla çare bulacağız inş:)

canım bence bunları hiç kafana takma..
evleneceğin kişinin sanki kusursuz bir vücudu mu olacak.
hangimizin eşleri göbeksiz, kaslı, boylu poslu ki :)
yapacaksan da öncelikle kendin için yap.

canım bence bunları hiç kafana takma..
evleneceğin kişinin sanki kusursuz bir vücudu mu olacak.
hangimizin eşleri göbeksiz, kaslı, boylu poslu ki :)
yapacaksan da öncelikle kendin için yap.
hiç bu açıdan bakmamıştım kitie ama bilirsin erkekleerin hepsi kendini süperman gibi bişi sanıyolar
gıcık oluyom onların bu hallerine.
onlar brad falan ise ben de adriana limayım huh

canım sen asıl önemli ve zor olan kısmı başarıp kilo vermişsin hayallerine yaklaşmışsın inanki gevşekliğin çaresi var artık hiç dert edilcek bir mevzu değil oturup kaderine razı olman gereken bir durum yok platese basla kavitasyona falan basla sonra farka sende inanamıcaksın :)

sarkma için en güzel ilaç spor ve dengeli beslenme. kremler fln da işe yarar.
çatlaklarıysa erkekler hiç takmıyor merak etme. normal arkadaşlarım bile ki (yok göbeğin çıkmış, yok karpuzu büyütmüşün diye dalga geçerler.) çatlak muhabbeti yaptığımda amaan boş ver seni beğenen öyle beğensin diyorlar bunu diyen erkek arkadaşlarım. sevgilimse hiç konusunu dahi açmadı şimdiye kadar. ayrıca ben gördüm shakirada bile var bi sürü yaa :)
ayrıca ben çatlaklara çare bulacam ileride az sabret :)

umudumuz sensin lullaby:)

Bak Tatlim,erkeklerin begenisi diye bir seyi kafandan cikar at..Keyifleri olunca sana siirler yazarlar,kafalari attimi hakaret yagdirirlar.En iyisi sen onlarin begenisini unut.Taktigin noktalari nisanlina ya da esine fark ettirirsen yandin.Artik o konularda daima dalga konusu olursun.Guzelligin algilanmasi bir imgedir.Seven kisi kusurlari fark etmez.Hipnoz yapilan bir kisiye bak eline kizgin demiri dokunduruyorum deniyor.Adam aci cekmis gibi bagiriyor oysa sadece kalem dokunduruluyor.Biraz sonra hipnozdan uyandiriliyor bir bakiyorlar ki eline kalem degdirilen yer su toplamis tipki yanik gibi.Insan beyni yanan durumdaki aktiviteyi yaparak beyin sinyal gonderiyor etrafindaki doku buzusuyor ve aynen yaniktaki gibi su kabarcigi olusuyorU].Yani anlatmak istedigim .Ne hissedersek Oyuz kasmaya gerek yok.Sporunu saglik icin yap, strese girme.

Son düzenleme:
evleneceğin kişi eğer aşıksa görmezzz =))
bende kiloluyum sayılır.
aldığım kilolar direk yanlarımdaki simitlerime birikiyo
erkek arkadaşlarım çirkn duruduğunu söyler ve ilkokuldan beri alay edilir
ama sevgilimde bayılıyo.
eğer bunları eritirsen bozuşuruz diyo. erimiyo zaten

çok dert etme yaaaa hepsi geçer. gencizz güzeliz

Konu içeriği nedeniyle "Egsersizler"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

spor yap skislasmak icin,bende suanda kilo veriyorum haftada 3 gün spora gidiyorum zaten genel olarak etim ski ama bende cok korkuyorum bu sorunlardan..
ya keske benim yasadigim ülkede olsaydin kilo verdikten sonra sigortaya gidip en son olarak vucudunu düzeltmek istedigini söylüyorsun eger sarkma ya da kötü görüntü varya bunun parasini devlet karisiliyor.bende insallah hedef kiloma düseyim eger olursa begenmedigim yerim toplatacam :)

Arkadaşlar bu pilates evde yapılabiliyor mu? Hiç araştırmadım gerçi ama yapanlar çokkk memnun!
Konu sahibi arkadaşım üzülme,sıkılaşmak kolay ama çatlaklar daha beter! ve çaresi yok..Selülitimden kurtuldum çoğunluk olarak bu titreşimli kemerler ve yeşilçay vs sayesinde. Ama ah bu çatlaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…