- 30 Aralık 2009
- 23.296
- 92.105
- 1.123
- Konu Sahibi muhallebi741
Ben .ön kamaramı doğru ayanamı sorum bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben .ön kamaramı doğru ayanamı sorum bu
slm kızlar benim bir problemim var aynaya bakınca çok güzel buluyorum kendimi ama fotoraf cekindimde okadar çirkinimki kendimi tanıyamıyorum aynadıkiyle fotorafdaki kişi farklı gibi geliyo resmen deprosyana giricem oderece moralim bozuk fotolarda koca kafalı gibi çıkıyorum yani ön kamaredan sizce hangisi doğru aynamı yoksa fotoraf mı
Bunun icin despresyonami girilir ?slm kızlar benim bir problemim var aynaya bakınca çok güzel buluyorum kendimi ama fotoraf cekindimde okadar çirkinimki kendimi tanıyamıyorum aynadıkiyle fotorafdaki kişi farklı gibi geliyo resmen deprosyana giricem oderece moralim bozuk fotolarda koca kafalı gibi çıkıyorum yani ön kamaredan sizce hangisi doğru aynamı yoksa fotoraf mı
slm kızlar benim bir problemim var aynaya bakınca çok güzel buluyorum kendimi ama fotoraf cekindimde okadar çirkinimki kendimi tanıyamıyorum aynadıkiyle fotorafdaki kişi farklı gibi geliyo resmen deprosyana giricem oderece moralim bozuk fotolarda koca kafalı gibi çıkıyorum yani ön kamaredan sizce hangisi doğru aynamı yoksa fotoraf mı
hahah aynı benpoz vermeyi bilmiyorsunuzdur
hic bir fotoda cirkin cikmam, en alakasiz anda, ortalik karisikken foto cekildigini gorsem hemen pozumu yapistiririm
ahahaha![]()