ayna mı doğru gösterir fotorafmı

muhallebi741

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2019
30
53
3
22
slm kızlar benim bir problemim var aynaya bakınca çok güzel buluyorum kendimi ama fotoraf cekindimde okadar çirkinimki kendimi tanıyamıyorum aynadıkiyle fotorafdaki kişi farklı gibi geliyo resmen deprosyana giricem oderece moralim bozuk fotolarda koca kafalı gibi çıkıyorum yani ön kamaredan sizce hangisi doğru aynamı yoksa fotoraf mı

Valla ben bi çok kişi tanıyorum resimlerde ee işte çıkan ama gerçekte daha güzel olan
Tam tersi de oluyor resimlerde çok güzel çıkıp aslında farklı görünen (ben mesela fotojenik bi insanım istersem çok güzel çıkabilirim :D)
Aynaya İnan, resim yanıltabilir

Gerçek hayatta çoğu insan beni beğenir resimlerde öyle çıkıyorum ki diyorum millet benimle dalga geçiyor heralde, aynada bende o kadar fena değilim
Fotojenik değiliz işte

poz vermeyi bilmiyorsunuzdur :KK53:
hic bir fotoda cirkin cikmam, en alakasiz anda, ortalik karisikken foto cekildigini gorsem hemen pozumu yapistiririm :nazar:
ahahaha:KK70:

Bildiğim kadarıyla fotoğraf.Çünkü ayna karşıdaki kişinin sizi gördüğü şekilde yansıtmıyor görüntüyü,ama fotoğraflarda ( tabii ayna modu açık değil ise ) karşıdaki göz olarak çekiyor onu telefon.Tabii bu kamera kalitesi,sizin o anki pozunuz vs. birçok etkene bağlı,direk ''çirkinim'' demeyin.Belki fotojenik değilsinizdir.

Ayna

İnsan gözü ve beyni görüntüyü eşitler. Yani göz 2 lensli bir fotoğraf makinesi :) Aynada ne varsa diğer insanlar da öyle görür

Bildiğim kadarıyla simetri durumu yüzünden tam olarak öyle olmuyor ama Cherry.İnsan yüzü simetrik değil,her insanda sağ sol farkı az buçuk mevcut oluyor,aynada bunun farkına varmak daha zor oluyor o yüzden çoğu insan fotoğraflarda hayal kırıklığı yaşıyor.
Yani saçımız aynada güzel duruyor ama,fotoğrafta bir taraf diğer taraftan daha fazla vs. bunlar göze daha sık batıyor çünkü alıştığımız simetriye uygun değil.

Back
X