Ayna Ayna Söyle Bana....

E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
SElmam canımm diyecek birşeyy bulamıyorum sana artıkkk MÜKEMMELLL OLMUŞŞ.Ellerine,emeğine sağlıkk çok güzell olmuşşş.Yaaa sana bu ilhamm nerden geldi nan bizede bulaştırrrr.delikafaduldendelikafadulden
Şeniz

• Konu Sahibi EU3

ilham mı.... CADIARZU
sarırım soldan soldan geliyor :roflol: :roflol:

ballı çöreğim sanki sen az marifetlisinde bulaştır diyosun Şeniz
çok teşekkur ederim gulum benim opuyorumnanaktan

• Konu Sahibi EU3
sersoy hhrika olmuş bu ayna yaaa bayıldım vallla..yanlız sana bişey sormak istiyorum dondurucu sprey demişsin bana tam öyle bişey lazım bu ürünün markasını verebilirmiasin

teşekkur ederim canım
tabiki vereyim markayı, yanlız bu set olarak satılıyor nalburlarda
jel gibi bir maddesi var önce onu kullanıyorsun sonra spreyli sıkıyorsun.. ben çok beğendim baya işe yarıyor
adı; mitre set (hızlı yapıştırıcı)

• Konu Sahibi EU3
çok güzel olmuş.dondurucu sprey dediğiniz ne daha önce duymadım nalburlarda satılıyormu ve tam olarak nerelerde kullanılıyor?

çok teşekkur ederim.
canım, bu set olarak satılıyor nalburlarda jel gibi bir maddesi var önce onu kullanıyorsun sonra spreyli sıkıyorsun.. ahşaplarda, plastik ve camlarda baya işe yarıyor
adı; mitre set (hızlı yapıştırıcı)

• Konu Sahibi EU3

çok teşekkur ederim tatlım opuyorumnanaktan

bildiğim kadarıyla tutuyor ama sen yinede dolabın arka tarafında ve görunmeyen bir yerinde önceden dene canım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…