Arkadaşlar ben geçen hafta ameliyatımı oldum. Ertesi gün drenlerim alındı, küçücük pansumanım var şu anda ve sporcu sütyenim üstümde. Memelerim süper ve dimdik duruyorlar kaydirigubbakcemile3. Darısı ntüm isteyenlerin başına. Ama bildiğim birşey var ki, Aylin hanım meme konusunda hakikaten bir numara. Meme küçülttürmek isteyen hanımlara şiddetle tavsiye ederim.opuyorumnanaktan
hakkında hayırlısı olsun canım, en doğru kararı vermişsin. şimdiden geçmiş olsunopuyorumnanaktan
Merhaba pane; bende Aylin hanıma ameliyat olanlardanım. Buradan okuyup gördüm bende. Sonra görüşmeye gittim. Öncelikle çok iyi bir doktor, güleryüzlü, hastasına önem veriyor. 1 saat 45 dakika falan kaldım yanında herhalde bıkmadan usanmadan anlattı. Sonra zaten buradan kendisini tanıdığım için ameliyat olmaya karar verdim. Korkarak gittim tabii hastaneye ama orda onun gülen yüzünü görünce stres falan kalmıyor insanda güle güle girdim ameliyata. Sonra mı? Sonuç mükemmel !!!!!!
Benimde DD cup olan memelerim ameliyat sonrası full C cup oldu. Şimdi şişler biraz daha azaldı.C cup eskiden taşarken şimdi tam oldu. Yani hem insan hem doktor olarak mükemmel biri kısaca gözü kapalı tavsiye ederim.
Kızlaaaaaaaar sonunda randevumu aldım yarın görüşmeye ve kısmetse ameliyat tarihimi almaya gidiyorum.Bu bile benim için o kadar heyecan verici ki.Ayrıca yeni bir yıla sadece ve sadece kendim için bir şey yaparak giriyor olacağım.Bu benim için çok önemli çünkü vücudum ve ruhum nerdeyse bana küsmüştü.......Neyse herkese sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum. Desteğinize daha çooook ihtiyacım olacak...... :enbuyukkk:
Annejim naaptın görüştün mü Aylin hanımla? Nasıl geçti? Sen sor biz pek yazmasak ta destek veriririz sana merak etme :)))) Senin meme küçülme olacak sanırım. Şu anda kaç bedensin????
Herkes nereye gitti böyle yaaa!!!!!! :sinifsinif: Heyecanımı paylaşacak kimse yok mu???? senağlama Ta ta ta taaaaaam 13 Ocak ta ameliyat oluyorum. Süper olacak biliyorum çünkü doktorum süpeeeeeeerrrr..... alkisalkisalkis Darısı tüm isteyenlerin başına....... :teytey::teytey::teytey::teytey:
Annejim hayırlısı olsun. Aylin hanıma ameliyat olan birisi olarak kesinlikle mükemmel bir sonuç alacağını biliyorum. Heyecanla bekleyeceğiz canım merak etme . Çok foruma girmiyorum artık, ameliyat oldum işim bittiya.... Ama seni takip edeceğim. Öptüm canım. Merak etme heyecanlanma saakın herşey olup bitiveriyor.
Oceanicsix ilgine çok teşekkür ederim ama kalbime söz geçiremiyorum.Birazdan yerinde çıkacakmış gibi atıyor.Hastaneye gittiğimde napıcam bilmiyorum.Bu arada tüm arkadaşlara sesleniyorum 13 - 14 - ve 15 Ocak ta Bahçelievler Medical Park tayım . Piknik tüpü ve mangalı alın gelin valla.....zemuszemuszemuszemus Hepinizi çok öpüyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İstanbul'da olsam yüzde yüz yanındaydım ama maalesef çoluk, çocuk okul problemi var. Karın gerdirmeyi bilmem ama meme küçültme hiç ağrılı bir maeliyat değil walla. Birde sen 3 gün mü kalacaksın?
arkadaşlar ben cocuk emzıryorum vede su anda kılom 73 boy ıse 1.60 acaba bu amelıyetta kac kılo vermem lazım bıde aylın hanıma nasıl ulaşabılırımm bana lütfen yardımcı olun bu amelıyat malıyetı ne kadar acaba yazarsanız cok sevınırımm özel yada burdan yazın lutfen... sımdıden cok teşekkurler:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?