annejim ameliyatin nasil gecti canim bilgilendirirsen sevinirimm
walla ben Aylin Hn a küçültme oldum büyütmeyle ilgili bi fikrim yok. ama şunu söyleyebilirim o bizim olmasını istediğimiz şeyi gayet iyi biliyor böyle düşününcede en iyi adres o oluyor. ben çok memnun kaldım kendisinden çokta iyi biri bence görüşmende fayda var çünkü o göğüs konusunda en doğru adreslerden biri.aylin hanıma göğüs büyütme amelyatı olan varmı acaba ve ne kadara oldu? bende 2-3 ay icinde dusunuyorum olmayıda
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum 24 yaşındayım elli kiloyum göğüslerim ise 85 beden ama okuduğum mesajlarda 85cc, dd, b, cup gibi ifadeler vrdı ben bunları bilmiyorum sadece 85 yani. sizce ameliyat gerekli mi ve cc dd bunlar ne oluyor
Merhaba Ceren ben 10 gün önce Aylin hanıma meme küçültme ameliyatı oldum. 85DD idim ,şu anda 85 C cup oldum canım. Çok memnunum artık morluklar falan silindi, dikişlerim iyileşti, iyice rahatladım. Öğrenmek istediğim birşeyler varsa yardımcı olabilirim
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum 24 yaşındayım elli kiloyum göğüslerim ise 85 beden ama okuduğum mesajlarda 85cc, dd, b, cup gibi ifadeler vrdı ben bunları bilmiyorum sadece 85 yani. sizce ameliyat gerekli mi ve cc dd bunlar ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?