Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım demek istediğinizi, siz halihazırda marketlerin internet sitesinden bahsediyorsunuz, evet aynı fiyatlar, haklısınız.online almasak da ayni marketin gercek magazasindan alacagimiz icin fiyat farketmiyor ama evet her sey oldukca pahali.
Resmen bilmiyorum ne kadar harcadığımızı, normal kahvaltılık, kuruyemiş, pazar alışverişi, baklagiller... vb ne kadar gidiyordur ki en az? Eşimle ben yiyoruz, 3 kişiyiz ama bebeğimiz ek gıdaya geçmedi2 kişiyiz 700 civarı harcıyoruz
Ne sen sor ne ben soyliyim
Eşim eve para bıraktığı için biliyorum ben de. Her şeyi o paradan aldığım için. Ama aileden aileye değişir bu miktar yani benim çok harcadığıma siz az, sizin çok harcadığınıza ben az harcıyor olabilirim. Yine de 700 ün altında 1 ayı geçiren varsa helal olsun doğrusuResmen bilmiyorum ne kadar harcadığımızı, normal kahvaltılık, kuruyemiş, pazar alışverişi, baklagiller... vb ne kadar gidiyordur ki en az? Eşimle ben yiyoruz, 3 kişiyiz ama bebeğimiz ek gıdaya geçmedi
Teşekkür ederimEşim eve para bıraktığı için biliyorum ben de. Her şeyi o paradan aldığım için. Ama aileden aileye değişir bu miktar yani benim çok harcadığıma siz az, sizin çok harcadığınıza ben az harcıyor olabilirim. Yine de 700 ün altında 1 ayı geçiren varsa helal olsun doğrusu
5 kişiyiz 4000 tl mutfak masrafımız varMerhaba hanımlar aylık mutfak alışverişine nekadar harcıyorsunuz merak ettim?
Biz 3 kişilik bi aileyiz eğer deterjan grubu almadıysam 500 civarı gidiyor ( sebzeler meyveler haftalık alınıyor ayrı)
İşin içine deterjan girerse 700ü buluyor
Sizlerin nekadar gidiyor merak ettim
Aylık mı 4000 bin TL ve sadece mutfak mı5 kişiyiz 4000 tl mutfak masrafımız var
Aylık mı 4000 bin TL ve sadece mutfak mı
Gerçi şöyle düşününce bizimde 2000 gidiyorvalla şöyle diyim.. biz de 3 kişiyiz.
aylık pazar harcaması 1000 tl ye yakın. hele yazın kışlık hazırlama döneminde o ay bunun da üzerine çıkıyor.
peynir, tereyağ, zeytinyağ, et, kuruyemiş vb katınca 2000 civarı oluyor.
valla şöyle diyim.. biz de 3 kişiyiz.
aylık pazar harcaması 1000 tl ye yakın. hele yazın kışlık hazırlama döneminde o ay bunun da üzerine çıkıyor.
peynir, tereyağ, zeytinyağ, et, kuruyemiş vb katınca 2000 civarı oluyor.
Pazar cok tutuyormus bence. Tabi herkesin beslenme sekli farkli. Biz 4 kisiyiz. Hatta corona yokken temizlikci abla da 5 gun bizde.
Maksimum 70 80 tutar haftalik.
Aylik 50 tereyagi 100 zeytinyagina gidiyor.
Haftalik 30 süte
Haftalik 75 civari peynire
Yogurt kuruyemis et bakliyat dusununce yine dunya para ediyor
Ozellikle balik...
Hangi ünlüsünüz merak ettım5 kişiyiz 4000 tl mutfak masrafımız var
Üç kilo harcıyorımMerhabaa 1 ayda ne kadar terayağ tüketiyorsunuz. Kg olarak? Benim terayağ kültürüm yoktu, şu 4-5 ayda edindim. Çok mu kullanıyorum acaba diye kendimi sorguluyorum da.