Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de asiri kansizlik var o yuDen spiral kullanamihorum dogum kontrol haplarini da aksatirim diye disundum en mantiklisi bu geldi uc aylik ignelerin yumurtalik duEnini bozdugunu bilitorum da bunu duymamistimcnm karısmak gıbı olmasın ama o ıgne hıc ıyı degıl tmm hamıle kalmıyorsun ama yumurtalık duzenını bozuyor benı mahvettı
bozuyo canım maalesef kı doktorum bana demıstı ıcımden aman sen ne bılırsın ezber hep bunlar demıstım aman kullanmaz olaydım.. en guzelı doğ. kont. hapıBen de asiri kansizlik var o yuDen spiral kullanamihorum dogum kontrol haplarini da aksatirim diye disundum en mantiklisi bu geldi uc aylik ignelerin yumurtalik duEnini bozdugunu bilitorum da bunu duymamistim
onu da duzenli kullanamam diye korkuyorunbozuyo canım maalesef kı doktorum bana demıstı ıcımden aman sen ne bılırsın ezber hep bunlar demıstım aman kullanmaz olaydım.. en guzelı doğ. kont. hapı
Bu aydan sonra dogum kontrol hapina basliyim o zamanHer gün kullanınca alışkanlık haline geliyor, sorun olmuyor. Ben başlarda saat kurmuştum, sonra gerek bile kalmamıştı saate
Bu aydan sonra dogum kontrol hapina basliyim o zaman
bi kizim bi oglum var Allah olmayanlara versin bu kadar yeter :) cok sagol canim yorumlarin icinİyi fikir :) ben 4 sene kullandım şimdi hamile kalmaya çalışıyorum, bu sefer de rahim duvarı hap yüzünden çok incelmiş toparlanmasını beklemem gerekiyor. (6 ay dedi doktorlar) bebek isteyeceğin zaman bir süre umutsuzluğa kapılma haptan sonra :) bir de hangi markayla başlayacağını doktoruna danış. Hepsinin içindeki hormon oranları farklı, sana uygun olanı yazsın. Yoksa ara kanamalar falan oluyor gereksiz yere
ben de baya bi ugtastim bu konu icin spiral kansizlik oldugu icin olmadi onunda sık8ntilari baya fazlaymis zaten iltihaplanma batma yapiyomus hapi duzenli kullanamam diye istemedim. En son oglum 1 yasini gecince aylik igne vursurdum.merhaba hanımlar benim de 4 aylık kızım var ve korunma yöntemlerini araştırıyorum aylık iğne istiyordum ama yorumlara bakılırsa iyi değil spiral de olmaz kansızlık var ayrıca ben istemiyorum onu hap da süt keser diye korkuyorum peki ben ne kullanayım şimdi uzun bi zaman 2. bebeği düşünmüyorum. önerilerinizi bekliyorum
peki şimdi kullanabileceğim birşey yokmu. aslında aylık iğneyle hapın etkileri aynıymış fakat iğnede hormonu birden yüklediği için zararı çok oluyormuş bazılarında aşırı kilo falan yapıyormuş kilo almak da istemiyorum sütüm kesilsin istemiyorum hamile kalmak da istemiyorum sağlığım bozulsun da istemiyorum peki ne kullanayım ben şimdiben de baya bi ugtastim bu konu icin spiral kansizlik oldugu icin olmadi onunda sık8ntilari baya fazlaymis zaten iltihaplanma batma yapiyomus hapi duzenli kullanamam diye istemedim. En son oglum 1 yasini gecince aylik igne vursurdum.
canim bence aende kontrol hapina basla ama 6 aydan once kullanamiyosun onu kizin daha kucukpeki şimdi kullanabileceğim birşey yokmu. aslında aylık iğneyle hapın etkileri aynıymış fakat iğnede hormonu birden yüklediği için zararı çok oluyormuş bazılarında aşırı kilo falan yapıyormuş kilo almak da istemiyorum sütüm kesilsin istemiyorum hamile kalmak da istemiyorum sağlığım bozulsun da istemiyorum peki ne kullanayım ben şimdi
Kizlarrr neden kendinize boyle haplarka ignelerle sprillarle zarar veriosunuz anlamiorumm esiniz korunsun siz nie korunuyosunuz bende yeni evlendigimde korunmustuk esim benim hap kullanmama izin vermemisti zararli die hep kendi korundupeki şimdi kullanabileceğianlaikmu. aslında aylık iğneyle hapın etkileri aynıymış fakat iğnede hormonu birden yüklediği için zararı çok oluyormuş bazılarında aşırı kilo falan yapıyormuş kilo almak da istemiyorum sütüm kesilsin istemiyorum hamile kalmak da istemiyorum sağlığım bozulsun da istemiyorum peki ne kullanayım ben şimdi
Ozaman sende boyle seyleri dusunme cnm arkadasimin annesi spiral taktirmis spiral rahmine kacmis kadinin rahmine zarar vermisler 28 yasindaki kadinin rahimini almislar bi daha anne olamamis boyle seyler tehlikeli en zahmetsiz olani esinin korunmasieşim kesinlikle istemiyo zaten bana zarar verecek birşeyi