- 21 Ağustos 2013
- 256
- 12
Bizim masrafimiz cokmus onu anladim.meyve bazen sebze,et ve sarkuteri,yag seker gibi deterjan gibi meblagsi yuksek tutan alisverislsri esim yapar ne kadar gider hic bilmiyorum.banada nadir 50,genelde 30 birakir.haftada 180 yapar(pazar gunleri evde oldugu icin haliyle para birakmaz.bdraber markete manava gider eksik ne varsa aliriz.ne tutar yine bilmem)
Hep kiziyorum kendisine kus kadar parA birakiyosun yetmiyo diye ama burayi okuyunca anladimki haksizim.
Peki iyide arkadaslar baktigimda rahat gecinmem gerekiyosa benim niye hic kiyi kpsemde hic param yok.nerde hata yapiyorum ki bu kadar bereketsizim
Ve inanin kendim icin (cok afedersiniz)bir don bile almam o paradan.sadece market parasi.acaba gunluk verdigi icin her gun markete gittigim icinmi.cozemedim gitti.gercekten yettiremiyorum
1200 TL'lik gün mü 😊😊 masallahh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evetgünler para biriktirmek cok cok iyi bi fırsat yıllardır güne girerim tabiri caizse parayı kırdım diyebilirim
Bereketli olsunnn :) benm de 1 gunum var ama ceyrek altin sadecee :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tesekkür ederim canım
ilk basta benimde ceyrekti baktım artık kesmemeye basladı cyrek beni büyük oynayayım dedim
Allah yardımcın olsun canım zor durum..sadece eşim çalışıyor evimize 1000 tl giriyor. 2 yaşında bır oğlum var.
350 tl kira veriyoruz.
150 tl elektrık su ve telefon ınternet faturası öduyoruz.
kış geldı sayılır her ay en az 150 tl doğalgaz faturası gelır.
kalan 350 tl ıle üçümüz geçınmeye çalısıyoruz.
herseyden kısarak. özel harcamalarımız asla yoktur.
dışarı çıkıp bı hafta sonu yemek yemeyız sadece gezerız parka falan gıderız.
kuaför,kozmetık,gıyım masraflarımda yoktur.
oğlumun bezı,ıslak mendılı, birde süt masrafı var her ay 50 tl tutuyor.
gerı kalan 300 tl ıle mutfak ve temızlık ıhtıyaçları alınır.
oğlumun doktor masrafı olur bazen cok hastalanırsa özele götürüyorum onun dısında sağlık ocagına.
geçim kolay değil varken kıymetını bılmelı ınsan yokluk cok zor.
istedıgın hıc bırseyı yapamıyorsun begendıgın bırseyı alamıyorsun kafanı dınlemek ıstedıgınde tatıl yapamıyorsun.
artırım hiç yapamıyorsun gelır bellı gıder bellı. kenara atmaya bozuk para bıle kalmıyor.