• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aylık 5 tl bir kk üyesi ihtiyaç sahibine yardım kampanyası başlatsak???

sehnsucht06

**ÖZLEM**
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
819
0
116
Diğer
merhaba ülkemizin krizden önemli derecede etkilendiği şu günlerde aylık 5 lira vererek bir ihtiyaç sahibi arkadaşımıza yardım etsek nasıl olur? 5 lira fazla bir para değil ama damlaya damlaya göl olur hem her ay bir ihtiyaç sahibi arkadaşımızında ihtiyacı görülür. bu konuda fikirlerinizi, mod. ve yöneticilerin desteğini bekliyorum. nasıl olur yapılabilirmi acaba????site yöneticileri ihtiyaç sahibini belirlese ve onlar yöndendirseler toplanan parayı???

bencede zor olur 5 tl önemli bir rakam değil elbette ama bazen insanların başı ağrıyabiliyor bu gibi durumlarda site yöneticileri bunu pek desteklemez gibi geliyor bana...onaylanırsa yanınızdayım...

Arkadaşlar böyle bir yardım olayınn yasal desteği olması gerekiyor, sitede zor durumda kalır biz üyelerde, bu yüzden böyle konu açarak istediğimiz kişilere para yollayamıyoruz, yapabilseydik kan bağışı için uğraştığımız aileler ilik örneği yollayamadılar 3000 lirayı bulup..
Yardım kampanyalarının yasası var, bu yasa o kadar çok şey koyuyorki ortaya uğraşması çok zor bir sürü yükümlülüğü var olmaz yani...

Bu düşünce gerçekten çok halis ve güzel.... Ama madem Kalliste'nin belirttiği gibi böyle bir organizasyon başlatmak yasal izinler gerektirmekte, halihazırda mevcut ve bu amaçlarla hizmet eden türkiye çapındaki yine halis niyetli olan bir dernek ya da vakfın hesap numaralarına yerimizden bile kıpırdamadan, yani internetten istedigimiz miktarda ve sitede yayınlanan istedigimz kişiye, ister adımızı da ilan ederek, istemezsek gizli bir gönüllü olarak her ay düzenli veya istedigimiz periyotta bağış yapabiliyoruz... Ben de çevremde her zaman bu tür ihtiyaç sahibine denk gelmedigimden, karınca kararınca bu yöntemi seçtim ve Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği sitesinin "destek bekleyenler" bölümü var..bu siteyi bu konuda takdir ediyor ve iç huzuruyla çalışmalarını destekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back